2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaaa senin hamileligin zor geçiyor sanki, İnşallah 3.aydan sonra bari rahat geçer, azıcık bi mide bulantısı bile insani mafediyo Allah herkese kolaylık versin
Sorma canim annemin yaşamadiğinne varsa yaşıyorum hiç ona çekmemişim. 3 aydir falan disari gitmiyordum canim tatli biseyler istedi yedim eve gelir gelmez cikardim iste napalim bizimde boyle gececek demekki bebiş saglıklı olsunda

Yeni moda cikti basima erkenden guzelce uyuyorum bu saatlerde wcye kalkiyorum sonrada uykum kaciyor dön dön basim agridi uyuyamiyorum yaa ..
Umarim gecici bir durum olur ..
Ah ah bende 3.30 gibi kalktim diş ağrışı tutmasın mı bir bu eksikti birkaç saat uyuyamadım minoset aldım mecburen

Oğluma 5 aylik hamileyken bir diş agrisi çektim, sabahlara kadar uyumadim.Minoset 10 dk.geciriyodu, dayanamadım disciye gidio cektirdim. Allah kimseye yasatmasin, çok zor.

Dayanabilirsen iki hafta kadar dayan canim. Ben 12 gün arayla gittim, kesem 19.37 idi şimdi bebek 16.67 mm olmuş epey buyumus masallah kalbinide dinletti sonunda :)
Canım doktor kendi verdi randevuyu ama 9 uncu haftada olacak bayağı bişeyleri büyümüştür :)

Amiiin canım sağlık olsunda gerisi gelip geçici, ama hurafe midir nedir bilmem ama hamileliginde cok kusanin bebegi cok sağlıklı olur derler bizde

iyi pazarlar. hepimizin başı sağolsun.
umarım çocuklarımız bizler gibi bu haberlerle büyümezler.
moralim çok bozuk. umudum kalmadı bu ülkeden.
neden bu pisliklerle ve bu pislikleri destekleyenlerle aynı ülkede yaşamak zorundayız.
kandiliniz mübarek olsun. dualarımız daha iyi bir dünya için olsun. çocuklarımız için. yarınlarımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…