Sorma canim annemin yaşamadiğinne varsa yaşıyorum hiç ona çekmemişim. 3 aydir falan disari gitmiyordum canim tatli biseyler istedi yedim eve gelir gelmez cikardim iste napalim bizimde boyle gececek demekki bebiş saglıklı olsundaCanım yaaa senin hamileligin zor geçiyor sanki, İnşallah 3.aydan sonra bari rahat geçer, azıcık bi mide bulantısı bile insani mafediyo Allah herkese kolaylık versin
Ah ah bende 3.30 gibi kalktim diş ağrışı tutmasın mı bir bu eksikti birkaç saat uyuyamadım minoset aldım mecburenYeni moda cikti basima erkenden guzelce uyuyorum bu saatlerde wcye kalkiyorum sonrada uykum kaciyor dön dön basim agridi uyuyamiyorum yaa ..
Umarim gecici bir durum olur ..
Dayanabilirsen iki hafta kadar dayan canim. Ben 12 gün arayla gittim, kesem 19.37 idi şimdi bebek 16.67 mm olmuş epey buyumus masallah kalbinide dinletti sonunda :)O zaman haftaya gidicem daha net belli olur bakalım ne kadar büyümüş :)
Dayanabilirsen iki hafta kadar dayan canim. Ben 12 gün arayla gittim, kesem 19.37 idi şimdi bebek 16.67 mm olmuş epey buyumus masallah kalbinide dinletti sonunda :)O zaman haftaya gidicem daha net belli olur bakalım ne kadar büyümüş :)
En korktugum sey insallah atlatirsin daha fazla cektirmez sana hamilelikte agri cok zor walla .. Helede diş agrisi ..Ah ah bende 3.30 gibi kalktim diş ağrışı tutmasın mı bir bu eksikti birkaç saat uyuyamadım minoset aldım mecburen
Geçmiş olsun canım. Ben de ishaldim dün. Devamı gelmedi çok şükür.Kizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
Canım doktor kendi verdi randevuyu ama 9 uncu haftada olacak bayağı bişeyleri büyümüştür :)Dayanabilirsen iki hafta kadar dayan canim. Ben 12 gün arayla gittim, kesem 19.37 idi şimdi bebek 16.67 mm olmuş epey buyumus masallah kalbinide dinletti sonunda :)
Sorma canim annemin yaşamadiğinne varsa yaşıyorum hiç ona çekmemişim. 3 aydir falan disari gitmiyordum canim tatli biseyler istedi yedim eve gelir gelmez cikardim iste napalim bizimde boyle gececek demekki bebiş saglıklı olsunda
Kizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
Ayy ne güzel moral veren bi hurafeymiş Ben kusmaya başlayınca yarım saat arayla sürekli kusuyorumAmiiin canım sağlık olsunda gerisi gelip geçici, ama hurafe midir nedir bilmem ama hamileliginde cok kusanin bebegi cok sağlıklı olur derler bizde
Kilo meselesi korkutuyor beni☺Oğlumda da 65 ile hamile kaldım. 5. Aya kadar 2 kilo aldım. Sonra üstüne 15 ekledim :)))
Şimdi yine 65 ile hamile kaldım. Bu sefer daha az kilo alırım umarımhiç tartılmadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?