2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde müsait vucudum normalde zayıfladığım için vardi ufak tefek catlak zaten araştırıp bende kullanicam

Merhaba kızlar Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum bidaha umarım böyle haberler almayiz alışmak bile çok acı hergun olduğu için. Bugün kandil bol bol dua edicem bebeğim için ailem annem babam için bu ahir zamanında Allah iyi insanları kötülüklerden korusun. Cumleten hayırlı kandiller..

Canım bende ilk hamileliğimde bebek yağı kullanmıştım. Şu haftalar için olabilir ama ilerleyen zamanda yeterli olmuyor hele son haftalar baya çatlak olabiliyor. Daha yağlı daha çok nemlendiren bir ürüne ihtiyaç oluyor.

Bol su içebilen var mı? Ben ne kadar zorlasam da 1 litre zor içiyorum su içmekle başım büyük dertte..

Yarın nasipse devlet hastanesine gidip kan tahlillerini yaptıracağım. Salı günü de kendi doktorumuzla kontrolümüz bar. Herşey yolundadır inşallah..

Bugün vücudumu nemlendirmek için krem almaya e bebek e gittim. O mini mini kıyafetler başımı döndürdü, öyle güzeller ki.. Rabbim bebeklerimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..

1bucuk litrelik sulardan aliyorum her gun en az bir sise bitiriyorum .. Zorluyorum icmek icin yoksa hava soguk olunca suda gitmiyor haliyle.. Ama mecburuz Enfeksiyon catlak bebegin suyunun az olmamasi icin icmemiz zorlamamiz sart ..

Kızlar ultrasonda bebeğin hareketleri ne zaman görünmeye başlar? Çok merak ediyorum

Ben de çok fazla su içemiyorum 1-1,5 anca iciyorum. Çok su içince midem bulanıyor. Mide bulantısı ya da tiksinme olmamasına rağmen yemek yiyemiyorum iştah da gitti kilo vermişim bile. Et yiyemiyorum tatlı delisi olmama rağmen onu da görmek istemiyorum kendimi tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…