benimde müsait vucudum normalde zayıfladığım için vardi ufak tefek catlak zaten araştırıp bende kullanicamHayırlı kandiller kızlar. Benim vücudum çatlak oluşumuna çok müsait şimdiden bişey kullanayım dedim önlem amaçlı. Dalin bebe yağını kullanıyorum bir zararı var mıdır sizler ne kullanıyorsunuz?
Hayırlı kandiller kızlar. Benim vücudum çatlak oluşumuna çok müsait şimdiden bişey kullanayım dedim önlem amaçlı. Dalin bebe yağını kullanıyorum bir zararı var mıdır sizler ne kullanıyorsunuz?
ben de hala kilo almadım neden acaba1,5 mu ? Hic almamissin ki buna mi cok dedi .. Ben 47 ile hamile kaldim 2 hafta sonra 49 oldum simdide 50yim..
Kilo almadin ama sislik var mi ? Genelde ilk 3 ay kilo alan cok az oluyor merak etme alanlarda niye aldim diye dertleniyor ..ben de hala kilo almadım neden acaba
1bucuk litrelik sulardan aliyorum her gun en az bir sise bitiriyorum .. Zorluyorum icmek icin yoksa hava soguk olunca suda gitmiyor haliyle.. Ama mecburuz Enfeksiyon catlak bebegin suyunun az olmamasi icin icmemiz zorlamamiz sart ..Bol su içebilen var mı? Ben ne kadar zorlasam da 1 litre zor içiyorumsu içmekle başım büyük dertte..
Yarın nasipse devlet hastanesine gidip kan tahlillerini yaptıracağım. Salı günü de kendi doktorumuzla kontrolümüz bar. Herşey yolundadır inşallah..
Bugün vücudumu nemlendirmek için krem almaya e bebek e gittim. O mini mini kıyafetler başımı döndürdü, öyle güzeller ki.. Rabbim bebeklerimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
Ben de neredeyse 2 kilo almışım. yemek yeme şeklimde çok değişmedi aslında.Nasıl alıyorum bu kiloları anlamadımBen de almisim kilo ne yazik kizaten kilolu basladim
Gecen hafta gittim 10.haftada elini ayagini oynatti gordum .. Ondan önce gorünüyor mu bilmiyorum ama ..Kızlar ultrasonda bebeğin hareketleri ne zaman görünmeye başlar? Çok merak ediyorum
Bizi doktor 12. Haftada çağırdı o zaman görebilir miyim ki?Gecen hafta gittim 10.haftada elini ayagini oynatti gordum .. Ondan önce gorünüyor mu bilmiyorum ama ..
Tabiki gorursun hemde daha net gorursun cunku burnuna ensesine filan bakacak 12.haftada olcum yapacak .. Kocaman olmus olacak bebeginBizi doktor 12. Haftada çağırdı o zaman görebilir miyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?