2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize hayırlı kandiller kızlar.. haftasonu için annemlere gittik bizde normalde bulantıdan kusmadan başımı alamazken haftasonunu çok rahat geçirdim eşim şok oldu:) sanırım bebeğim gezmeyi sevecek. Ama eve dönüş yolundayız şu an bulantılar yavaş yavaş başladı inşallah devamı gelmez

Bende hiç kilo almamışım kızlar bugün tartıldım 55 kiloyum..Ee haftalardır hiçbir şey yiyemiyorum ki zaten iştah sıfır zaten biraz bu haftasonu yedim okadar

Kızlar hepimiz benzer şeyler yasıyoruz ben de bulantım yok yok diyordum kalp atısından itibaren benim de bulantılarım basladı.geçen haftadan beri birçok şeyden tiksinmeye başladım.işyerinde şişeme doldurdugum suyu, kagıt bardakta içerdim bir de sürekli kagıt bardakta çay içerdim, bana bir tiksinti geldi o kagıt bardagın tadından ve kokusundan, düsününce bile midem bulanıyor...heryerdeki kokular anında benim burnumda..iştah desen her yemege karsı yok acıktıgımda yiyorum ama herşeyi degil...şu an icin çaydan balıktan agır serbetli tatlılardan soslu şeylerden ve bol soganlı köftelerden ıyyy tiksiniyorum
Ama itiraf ediyorum burger kingteki menüyüde hapır hupur götürdüm :)

Kilo almadin ama sislik var mi ? Genelde ilk 3 ay kilo alan cok az oluyor merak etme alanlarda niye aldim diye dertleniyor ..
Benim yemek duzenim cok degisti kilo almam kacinilmaz ..
karnımın alt tarafında hafif bi şişlik var gibi sanki. benim yemek düzenim zaten dengesizdi. fark olarak şimdi sadece sabah kalktığım gibi domates peynir yiyorum.... ama bundan sonra istemesekte alıcaz napalım sonra veririz kiloları

Gecen hafta gittim 10.haftada elini ayagini oynatti gordum .. Ondan önce gorünüyor mu bilmiyorum ama ..
valla bende çatlamak üzereyim artık 1 haftam kaldım bebişimi görmeye. 1 aydır görmüyorum zten o zamanlarda da pek bişey anlamamıştım. şimdi hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan çok heyecanlıyım... sayılı gün hani çabuk geçerdi geçmiyor benim günlerrr :)

Canım çatlaklar için bio oil den daha
faydalısını görmedim ben ilk hamileliğimde
baştan birşey kullanmadım sonrada aradığımı
bulana kadar çarşaf gibi dağıldım bio oil e başladığımda çok geç kalmıştım ama lekeleri azalttı keşke baştan kullansaymışım bide lierac iyi geliyo

Gecer gecer bu gidisinde daha zor gelecek hep gormek isteyeceksin.. Ben su anda zor dayaniyorum o kipir kipir halini gordum ya Allahim bu mubarek gunde dileyen isteyen herkese de nasip etsin bizlerede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..

Sağolasın canım ,duramadim yerimde acile geldik dun akşam düşük mu dedim Dr a bişey söylemedi yatırdı hala hastanedeyim . kanama olsaydı daha endişeli öyle dedi bebek sağlıklı dedi sonra baya rahatladım iğne vurdular 4 kilo serum aldım inşallah bebeğim iyi olur

Canım normalde kullanmıyorum çünkü hiç böyle bi leke olmadı .Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıklı olsunlar bugünün hürmetine

Tekrar geçmiş olsun canım. Serumlar şifa olur inşallah. İyi olup çıktığında bizlere de haber ver.

Dalin bebe yağını kullandın mi dalinle kiyaslarsan nasıldır bio oil ya da son 3 -4 ayda mi bio oil e geçsem. Bir sürü dalin aldım çok kullanırım diye şimdiden kullanıyorum ben ama diğerine daha iyi diyorsan bebeğe de saklayabilirim dalinleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…