Aleykum selam henuz 12.haftaya giren yok yani ögrenende yok :) iki hafta sonra baslar topikte tahminler ..Selamün aleyküm kızlar cinsiyeti öğrenen veya doktoru tahmin yapan var mı ben oğlumu 12.haftanın başında öğrenmiştim
Ben haftaya cumartesi gideceğim 11+4 te o zaman sana söylerimBizi doktor 12. Haftada çağırdı o zaman görebilir miyim ki?
Umarım çok almazsın ben oğlumda 23 kilo almıştım bunda almak istemiyorum 8 hafta bittiğinde 4 kilo almıştım 4 ay bittiğinde ise 11 kilo almıştımBen boy 1.69 kilo 74 suan 75 oldum umarim cok almam
karnımın alt tarafında hafif bi şişlik var gibi sanki. benim yemek düzenim zaten dengesizdi. fark olarak şimdi sadece sabah kalktığım gibi domates peynir yiyorum.... ama bundan sonra istemesekte alıcaz napalım sonra veririz kilolarıKilo almadin ama sislik var mi ? Genelde ilk 3 ay kilo alan cok az oluyor merak etme alanlarda niye aldim diye dertleniyor ..
Benim yemek duzenim cok degisti kilo almam kacinilmaz ..
aminnnnnHerkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim şu mübarek günün hürmetine vatanımıza milletimize ferah umut dolu günler nasip etsin şehitlerimizin ailelerine sabır versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
valla bende çatlamak üzereyim artık 1 haftam kaldım bebişimi görmeye. 1 aydır görmüyorum zten o zamanlarda da pek bişey anlamamıştım. şimdi hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan çok heyecanlıyım... sayılı gün hani çabuk geçerdi geçmiyor benim günlerrr :)Gecen hafta gittim 10.haftada elini ayagini oynatti gordum .. Ondan önce gorünüyor mu bilmiyorum ama ..
benim doktor görse de söylemez hiç umudum yok. burda ki devlet hastanesinde bi doktor var 12 haftalıkken söylüyormuş. ondan mı öğrensem bu güzel haberi kendi doktoruma mı bıraksam bilemiyorum.Hayirli kandiller arkadaşlar
bende cumartesi gidicem 11+5 oluyorum o zaman belli olur mu ki cinsiyeti.. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnBen haftaya cumartesi gideceğim 11+4 te o zaman sana söylerim
Canım çatlaklar için bio oil den dahaHayırlı kandiller kızlar. Benim vücudum çatlak oluşumuna çok müsait şimdiden bişey kullanayım dedim önlem amaçlı. Dalin bebe yağını kullanıyorum bir zararı var mıdır sizler ne kullanıyorsunuz?
Gecer gecer bu gidisinde daha zor gelecek hep gormek isteyeceksin.. Ben su anda zor dayaniyorum o kipir kipir halini gordum ya Allahim bu mubarek gunde dileyen isteyen herkese de nasip etsin bizlerede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..valla bende çatlamak üzereyim artık 1 haftam kaldım bebişimi görmeye. 1 aydır görmüyorum zten o zamanlarda da pek bişey anlamamıştım. şimdi hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan çok heyecanlıyım... sayılı gün hani çabuk geçerdi geçmiyor benim günlerrr :)
Sağolasın canım ,duramadim yerimde acile geldik dun akşam düşük mu dedim Dr a bişey söylemedi yatırdı hala hastanedeyim . kanama olsaydı daha endişeli öyle dedi bebek sağlıklı dedi sonra baya rahatladım iğne vurdular 4 kilo serum aldım inşallah bebeğim iyi olurCanım panik yapma herkeste olabiliyor lekelenme. Benim de oldu birkaç gün önce. Doktorum bir müddet ilişki olmasın ve birkaç gün yatarak dinlen demişti. Devam ederse progestan başlayacağız dedi. Tekrar olmadı hamdolsun. Sende haftasonunu istirahat ile geçirebilirsin. Tekrar olursa acile gidersin veya hafta başı doktoruna.
Canım normalde kullanmıyorum çünkü hiç böyle bi leke olmadı .Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıklı olsunlar bugünün hürmetineKorkma canim takip et kanaman cogalirsa acile gidersin.. Burda cok kisi var kanamasi olan ama bebekleri iyi cok sukur atlattilar .. Bel kasik agrisi ben hala cekiyorum korkma lutfen sadece takip et cok kanaman olursa acile git hemen progestan kullaniyormusun ..
Ben de çok merak ediyorum... ınsaallah söylerbende cumartesi gidicem 11+5 oluyorum o zaman belli olur mu ki cinsiyeti.. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinn
Sağolasın canım ,duramadim yerimde acile geldik dun akşam düşük mu dedim Dr a bişey söylemedi yatırdı hala hastanedeyim . kanama olsaydı daha endişeli öyle dedi bebek sağlıklı dedi sonra baya rahatladım iğne vurdular 4 kilo serum aldım inşallah bebeğim iyi olur
Canım benim Allah razı olsun yazarın yine inşallahTekrar geçmiş olsun canım. Serumlar şifa olur inşallah. İyi olup çıktığında bizlere de haber ver.
Dalin bebe yağını kullandın mi dalinle kiyaslarsan nasıldır bio oil ya da son 3 -4 ayda mi bio oil e geçsem. Bir sürü dalin aldım çok kullanırım diye şimdiden kullanıyorum ben ama diğerine daha iyi diyorsan bebeğe de saklayabilirim dalinleriCanım çatlaklar için bio oil den daha
faydalısını görmedim ben ilk hamileliğimde
baştan birşey kullanmadım sonrada aradığımı
bulana kadar çarşaf gibi dağıldım bio oil e başladığımda çok geç kalmıştım ama lekeleri azalttı keşke baştan kullansaymışım bide lierac iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?