Biz gittiğimizde bebek 8+6idi kollarını ayaklarını oynatıyodu maşallah :)Kızlar ultrasonda bebeğin hareketleri ne zaman görünmeye başlar? Çok merak ediyorum
Takvime çok uğraştım yapamadım canım cidden :) benim de aynen öle görünüyo :) bebişlerimiz zorlu yollardan geldiler ama geldiler çok şükürMerhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallah
canım aynıyız hemen hemen.. benim tüp bebek ama.. ilaçlarda yapar dedi dr çok hormon ilacı aldım çünkü.. kendi drum diyetisyenle gidelim alma potansiyelin var dedi.. karar veremedim. Zaten bebeğim sağlıklı olsun diye hamur işi vs yemiyorum ekmek tüketmemeye çalışıyorum. Gün de 1 dilimden fazla yemiyorum falan.. ne yapsam bilemedim yaBen boy 1.69 kilo 74 suan 75 oldum umarim cok almam
çok geçmiş olsun canım.. inş düzelmişsindir..Kizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
çok acı canım.. sabahtan beri kendimde değilim.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. tesadüfen yaşıyoruz sankiKaranlık bir günde aymayan günaydın herkese. Hayırlı kandiller olsun acısız yürek ağrısız...
Benim cildimdenmi kaynaklanıyordu bilmiyorum ama bebe yağları bende işe yaramadı annemde benim gibi çok çatlamış annenin çatlamışsa kesin sende çatlarsın diyorlardı öyle oldu gerçeklik payı var galiba bide ben çok hızlı kilo aldım onunda etkisi olabilir 30 kilo aldımDalin bebe yağını kullandın mi dalinle kiyaslarsan nasıldır bio oil ya da son 3 -4 ayda mi bio oil e geçsem. Bir sürü dalin aldım çok kullanırım diye şimdiden kullanıyorum ben ama diğerine daha iyi diyorsan bebeğe de saklayabilirim dalinleri
Çok iyi olur, bende umutla bekliyorum valla görmeyi :)Ben haftaya cumartesi gideceğim 11+4 te o zaman sana söylerim
Aaa çok erken değil mi? Ben 8. Haftada gittim tam, daha net belli bile değildi şekli.Biz gittiğimizde bebek 8+6idi kollarını ayaklarını oynatıyodu maşallah :)
Valla bilmiyorumki erken mi :) amuda kalkmış karşıladı zaten bizi doktorda bizde şok olduk:)Aaa çok erken değil mi? Ben 8. Haftada gittim tam, daha net belli bile değildi şekli.
Umarım çok almazsın ben oğlumda 23 kilo almıştım bunda almak istemiyorum 8 hafta bittiğinde 4 kilo almıştım 4 ay bittiğinde ise 11 kilo almıştım
Umarım çok almazsın ben oğlumda 23 kilo almıştım bunda almak istemiyorum 8 hafta bittiğinde 4 kilo almıştım 4 ay bittiğinde ise 11 kilo almıştım
Kanama ihmale gelmez hafta sonuna kadar beklenir mi ara doktorunu veya git progestan kullaniyormusun kullanmiyorsan progestan verir igne verir ki bir daha kanama yasanmasin ..Kızlar bu gece kanamam oldu çok fazla değil gece rengi çok kırmızıydı sabah yine çamaşırımı birkaç damla gelmişti ama rengi kahverengiye dönmüştü çok endişeliyim sizce ne yapmalıyım haftasonu rendevum var durabilirmiyim bilmiyorum
geçmiş olsun okadar bekleme git doktora önlem olsunKızlar bu gece kanamam oldu çok fazla değil gece rengi çok kırmızıydı sabah yine çamaşırımı birkaç damla gelmişti ama rengi kahverengiye dönmüştü çok endişeliyim sizce ne yapmalıyım haftasonu rendevum var durabilirmiyim bilmiyorum
Bence hemen git doktoruna. İğne yada serum önerirKızlar bu gece kanamam oldu çok fazla değil gece rengi çok kırmızıydı sabah yine çamaşırımı birkaç damla gelmişti ama rengi kahverengiye dönmüştü çok endişeliyim sizce ne yapmalıyım haftasonu rendevum var durabilirmiyim bilmiyorum
Anammmm kardeşimmm hoşgeldin kuzucummmmmHerkese merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım allahin izniyle :)herkese mutlu haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?