2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben daha hiç krem ya da yağ kullanmadım. Henüz erken değil mi? 3 ayı doldurmadan çok kimyasal kullanmak istemiyorum açıkcası.

Merhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallah
Takvime çok uğraştım yapamadım canım cidden :) benim de aynen öle görünüyo :) bebişlerimiz zorlu yollardan geldiler ama geldiler çok şükür
Ben boy 1.69 kilo 74 suan 75 oldum umarim cok almam
canım aynıyız hemen hemen.. benim tüp bebek ama.. ilaçlarda yapar dedi dr çok hormon ilacı aldım çünkü.. kendi drum diyetisyenle gidelim alma potansiyelin var dedi.. karar veremedim. Zaten bebeğim sağlıklı olsun diye hamur işi vs yemiyorum ekmek tüketmemeye çalışıyorum. Gün de 1 dilimden fazla yemiyorum falan.. ne yapsam bilemedim ya
Kizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
çok geçmiş olsun canım.. inş düzelmişsindir..
Karanlık bir günde aymayan günaydın herkese. Hayırlı kandiller olsun acısız yürek ağrısız...
çok acı canım.. sabahtan beri kendimde değilim.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. tesadüfen yaşıyoruz sanki

Benim cildimdenmi kaynaklanıyordu bilmiyorum ama bebe yağları bende işe yaramadı annemde benim gibi çok çatlamış annenin çatlamışsa kesin sende çatlarsın diyorlardı öyle oldu gerçeklik payı var galiba bide ben çok hızlı kilo aldım onunda etkisi olabilir 30 kilo aldım

Hayırlı kandiller arkadaşlar :) bu bulantılarım geçmedi gitti Sadece sabahları kusuyordum, bu akşam meyve yerken portakal kokusu öyle bir midemi bulandırdıki anlatamam, tabii soluğu banyoda aldım

Kızlar bu gece kanamam oldu çok fazla değil gece rengi çok kırmızıydı sabah yine çamaşırımı birkaç damla gelmişti ama rengi kahverengiye dönmüştü çok endişeliyim sizce ne yapmalıyım haftasonu rendevum var durabilirmiyim bilmiyorum

Kanama ihmale gelmez hafta sonuna kadar beklenir mi ara doktorunu veya git progestan kullaniyormusun kullanmiyorsan progestan verir igne verir ki bir daha kanama yasanmasin ..

geçmiş olsun okadar bekleme git doktora önlem olsun

herkese günaydın, iyi haftalar.bu hafta hiç keyfim yok nedense..Herkes bişeylerden tiksiniyor.. bende evimden tiksinmeye başladım ..garip mi yaa evde durunca midem bulanıyor

Bence hemen git doktoruna. İğne yada serum önerir

Günaydın cümleten
Bir elimde bebek bir elimde kahve balkon sefasi yapmayı hayal ediyorum kızlar bu Ağustos ayı gelsin istiyorum bir an önce sanki zaman hic gecmeyecekmis gibi geliyor, artık bebek kiyafetleri pabuçları almak istiyorum ama daha cinsiyetini bile bilmiyoruz daha yolun cok başındayız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…