2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hanimlar dun lekelenme ile hastaneyw gitiim doktorum sagolsun hemen geldi.dusuk tehlikesi ile bir popoma igne diger popoma uyusmazlik ignesi yedim bi guzEl butun gece kocaman kocaman serumlar bi yandan ultrasondan bakti doktorum kalp atislari suan iyi. Iki hafta raporluyum yataktan kalkmam yasaklandi ihtiyazlar disinda. Ayrica igne de verdi.sakin lekelenmeleei ertelemeyin.iyi ki hemen gitmisiz

Günaydın kizlar bugün kontrole gittim memlektte kalp.atisini dinledik cok heycanliydi. Burdaki doktor 7 hafta 3 gun dedi ama Erzurumdaki doktorun hesabina gore 7 +0 . Saglikli cok şükür bi Sıkıntı yok bebis büyümüş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Tabikide hemen gidilmeli. Benim mesela tüp bebek transferinden 7.gün sonra minicik kırmızı leke gelmişti koştur koştur gitmiştik. Ben zaten tutunması için çok ilaç alıyodum ayrıca bişi vermedi ama yataktan kalkmayacaksın dedi seninki gibi sadece tuwalete kalkıyodum

Canım gözün aydın ne mutlu sana. Bebiş zaman zaman ileri atıyo. Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi :) zaman zamanda geride kalabilecek.

Tesekkur ederim aynen yatistayim yeter ki bebia iyi olsun da

Günaydın herkeslereeee. Yataktan kopamıyorum sabahları artık. Benim gibi olan var mı? Bir de güzel bir hafta olsun
Ne güzelllll ben derin uykuyu unuttum artık.. bugün gece 3 te uyandım ve hala ayaktayım, diğer günlerle sağa sola dönmekle sabahı ediyorum.. sabah tartıldım 4 kiloda vermişim.. içimi bir korku sardı.. yarın randevum var İnşaAllah bebiş sağlıklıdır..

Günaydın hanımlar benim gibi ekmekten tiskinen var mı aranızda .. haftalardır ağzıma ekmek koyamıyorum tam 4 kilo vermişim

Kötü düşünme canım benim. Ama ne kadar kilo verdiğini söyle doktora belki vitamin verir. Bebişin gayet iyidir için rahat olsun. Ablam son ayında ve hamileliği boyunca yalnızca 2 ay gece uykusu uyudu hala uyuyamıyor. Ancak gecede 3-4 saat belki

İnşaAllah sağlıklıdır canım.. biliyorsun zorlu süreçlerden geçince içimde bazen sebepsiz korkular oluşuverşyor.. rabbim herkese bebeklerini kucaklarına almayı, büyütmeyi nasşp etsin.. içinde banada nasip olsun..

Geçmiş olsun canim. Tiksinmek gercekten cok kotu. Bi arkadasim hamileliginde bu ev çok yeni ben yaşanmışlik istiyorum evde diye tiksiginden 1 aylik yeni evlerinden kiraya tasindilar:)) annem de bana hamileyken evin bi odasinda girince tiksinip midesi bulaniyormus. Sonra farketmisler ki o odanin boyasi sarı renk.beyazla degistirince tiksinti kalmamis. Yasadigin garip degil tabiiki insan hormonlarin etkisiyle kendinden bile tiksiniyor:))
herkese günaydın, iyi haftalar.bu hafta hiç keyfim yok nedense..Herkes bişeylerden tiksiniyor.. bende evimden tiksinmeye başladım ..garip mi yaa evde durunca midem bulanıyor

Sen içini ferah tut annesi. Bak şükürler olsun buralara kadar geldik. Kontrolün ne zaman?

Aynen canım ya, evim eski ..herhalde tüm kötü hislerimiz hamilelikte tavan oluyor..eski ve kokuyor gibi geliyor ve evden tiksiniyorum ve eve girmek istemiyorum...mutfakta olmak istemiyorum...her yer kokuyor gibi geliyor..ev konusu ne zaman açılsa tartışıyoruz ..o yüzden sabrediyorum ....

Merhaba hanımlar, cumartesi günü kontrole gittim, ense kalınlığı burun kemiğine baktı doktorum çok şükür herşey yolunda, bebiş 1 hafta kadar daha önden ilerliyor son adet tarihini değiştirdik, bu durumda 25 haziran görünüyor doğum. Temmuz annesi diye düşünürken haziran annesi olucam galiba :) ikili test yaptırmamaya karar verdik, ultrason sonuçlarına göre risk çok düşük, aldırmayı da her şekilde düşünmüyoruz zaten, kan tahlili sonuçları en fazla %65 gibi bir oranda doğru sonuç veriyormuş, o yüzden yaptırmama kararı aldık. imom ve bonocare gıda takviyelerine başladık, kan ilacına da başladık, bugün itibariyle 5 kg verdim, şu günler geçse de bişeyler yiyebilsem artık çok bitkinim

günaydın kızlar nasılsınız bizde 6+1 olduk bugün dün akşam belimdeki sancılarla uyandım biri belime bıçak saplıyordu sanki kıvrandım resmen neyse ki kanama olmadı ve ilk defa ne var ne yok kustum umarım bebişim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…