Bende ultrasona gore 8+0 idi bebek buyumustu ama uzuvlari belli degildi kız mı acaba diye düşünüyorum :)Aaa çok erken değil mi? Ben 8. Haftada gittim tam, daha net belli bile değildi şekli.
Neye göre belli oluyormuşki cinsiyeti :)Bende ultrasona gore 8+0 idi bebek buyumustu ama uzuvlari belli degildi kız mı acaba diye düşünüyorum :)
Canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Tabikide hemen gidilmeli. Benim mesela tüp bebek transferinden 7.gün sonra minicik kırmızı leke gelmişti koştur koştur gitmiştik. Ben zaten tutunması için çok ilaç alıyodum ayrıca bişi vermedi ama yataktan kalkmayacaksın dedi seninki gibi sadece tuwalete kalkıyodumGunaydin hanimlardun lekelenme ile hastaneyw gitiim doktorum sagolsun hemen geldi.dusuk tehlikesi ile bir popoma igne diger popoma uyusmazlik ignesi yedim bi guzEl butun gece kocaman kocaman serumlar bi yandan ultrasondan bakti doktorum kalp atislari suan iyi. Iki hafta raporluyum yataktan kalkmam yasaklandi ihtiyazlar disinda. Ayrica igne de verdi.sakin lekelenmeleei ertelemeyin.iyi ki hemen gitmisiz
Canım gözün aydın ne mutlu sana. Bebiş zaman zaman ileri atıyo. Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi :) zaman zamanda geride kalabilecek.Günaydın kizlar bugün kontrole gittim memlektte kalp.atisini dinledik cok heycanliydi. Burdaki doktor 7 hafta 3 gun dedi ama Erzurumdaki doktorun hesabina gore 7 +0 . Saglikli cok şükür bi Sıkıntı yok bebis büyümüş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Tesekkur ederim aynen yatistayim yeter ki bebia iyi olsun daCanım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Tabikide hemen gidilmeli. Benim mesela tüp bebek transferinden 7.gün sonra minicik kırmızı leke gelmişti koştur koştur gitmiştik. Ben zaten tutunması için çok ilaç alıyodum ayrıca bişi vermedi ama yataktan kalkmayacaksın dedi seninki gibi sadece tuwalete kalkıyodum
Ne güzelllll ben derin uykuyu unuttum artık.. bugün gece 3 te uyandım ve hala ayaktayım, diğer günlerle sağa sola dönmekle sabahı ediyorum.. sabah tartıldım 4 kiloda vermişim.. içimi bir korku sardı.. yarın randevum var İnşaAllah bebiş sağlıklıdır..Günaydın herkeslereeee. Yataktan kopamıyorum sabahları artık. Benim gibi olan var mı?Bir de güzel bir hafta olsun
Bir tüp bebiş annesi daha hoş geldin tatlım..Herkese merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım allahin izniyle :)herkese mutlu haftalar diliyorum
Kötü düşünme canım benim. Ama ne kadar kilo verdiğini söyle doktora belki vitamin verir. Bebişin gayet iyidir için rahat olsun. Ablam son ayında ve hamileliği boyunca yalnızca 2 ay gece uykusu uyudu hala uyuyamıyor. Ancak gecede 3-4 saat belkiNe güzelllll ben derin uykuyu unuttum artık.. bugün gece 3 te uyandım ve hala ayaktayım, diğer günlerle sağa sola dönmekle sabahı ediyorum.. sabah tartıldım 4 kiloda vermişim.. içimi bir korku sardı.. yarın randevum var İnşaAllah bebiş sağlıklıdır..
İnşaAllah sağlıklıdır canım.. biliyorsun zorlu süreçlerden geçince içimde bazen sebepsiz korkular oluşuverşyor.. rabbim herkese bebeklerini kucaklarına almayı, büyütmeyi nasşp etsin.. içinde banada nasip olsun..Kötü düşünme canım benim. Ama ne kadar kilo verdiğini söyle doktora belki vitamin verir. Bebişin gayet iyidir için rahat olsun. Ablam son ayında ve hamileliği boyunca yalnızca 2 ay gece uykusu uyudu hala uyuyamıyor. Ancak gecede 3-4 saat belki
herkese günaydın, iyi haftalar.bu hafta hiç keyfim yok nedense..Herkes bişeylerden tiksiniyor.. bende evimden tiksinmeye başladım ..garip mi yaaevde durunca midem bulanıyor
Sen içini ferah tut annesi. Bak şükürler olsun buralara kadar geldik. Kontrolün ne zaman?İnşaAllah sağlıklıdır canım.. biliyorsun zorlu süreçlerden geçince içimde bazen sebepsiz korkular oluşuverşyor.. rabbim herkese bebeklerini kucaklarına almayı, büyütmeyi nasşp etsin.. içinde banada nasip olsun..
Hosbuldum kuzummm :)))Anammmm kardeşimmm hoşgeldin kuzucummmmm
Hos bulduk canimmmBir tüp bebiş annesi daha hoş geldin tatlım..
Geçmiş olsun canim. Tiksinmek gercekten cok kotu. Bi arkadasim hamileliginde bu ev çok yeni ben yaşanmışlik istiyorum evde diye tiksiginden 1 aylik yeni evlerinden kiraya tasindilar:)) annem de bana hamileyken evin bi odasinda girince tiksinip midesi bulaniyormus. Sonra farketmisler ki o odanin boyasi sarı renk.beyazla degistirince tiksinti kalmamis. Yasadigin garip degil tabiiki insan hormonlarin etkisiyle kendinden bile tiksiniyor:))
Nasip olursa yarın öğleden sonra canım... hem korku hem heyecannn... İnşaAllah benim sıpa da senin ki gibi hareketli karşılar da bütün korkularım uçuverir gider..Sen içini ferah tut annesi. Bak şükürler olsun buralara kadar geldik. Kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?