Ohh ne güzel yarın görcen bebişini. Kız seninki çok daha büyük olcak tam insan görünümünde olur. Güzel haberler ver inşallahNasip olursa yarın öğleden sonra canım... hem korku hem heyecannn... İnşaAllah benim sıpa da senin ki gibi hareketli karşılar da bütün korkularım uçuverir gider..
Gecmis olsun canim acil sifalarGunaydin hanimlardun lekelenme ile hastaneyw gitiim doktorum sagolsun hemen geldi.dusuk tehlikesi ile bir popoma igne diger popoma uyusmazlik ignesi yedim bi guzEl butun gece kocaman kocaman serumlar bi yandan ultrasondan bakti doktorum kalp atislari suan iyi. Iki hafta raporluyum yataktan kalkmam yasaklandi ihtiyazlar disinda. Ayrica igne de verdi.sakin lekelenmeleei ertelemeyin.iyi ki hemen gitmisiz
11ile 13. Hafta diyordu bi yerde de 12 ile 14 diyordu ama hepimizi 12.haftada cagirmis sanirim doktorlar .. Ac tok farketmiyor öyle olsa mutlaka aç gel derlerdi .. Ilk önce burun kemigine ve ense kalinligina bakiyor sonrada kan veriyorsun sonuc da 10 gun icinde cikiyordu sanirim ..Kizlar ikili test icin tam olarak 11 haftadami gidilmesi gerekiyor birde ac tok nasil oluyor kanda aliniyormus sanirim..
Bende 11 giriyorum yarin bir hafta daha bekleyemicem bu hafta persb gibi gitmeyi dusunuyorumda hazir gitmisken bu tahlilide yaptirayim dedim..sanirim ayrica bir fiyat alicaklar ozelde atastirmam lazim neymis bakalim11ile 13. Hafta diyordu bi yerde de 12 ile 14 diyordu ama hepimizi 12.haftada cagirmis sanirim doktorlar .. Ac tok farketmiyor öyle olsa mutlaka aç gel derlerdi .. Ilk önce burun kemigine ve ense kalinligina bakiyor sonrada kan veriyorsun sonuc da 10 gun icinde cikiyordu sanirim ..
hayırlısıyla bu haftalar toparlamaya başlarsın artık. cok şükür bebektede bir sıkıntı yokmuş sevindim hayırlısı olsun. cinsiyet tahmini yaptı mı doktorMerhaba hanımlar, cumartesi günü kontrole gittim, ense kalınlığı burun kemiğine baktı doktorum çok şükür herşey yolunda, bebiş 1 hafta kadar daha önden ilerliyor son adet tarihini değiştirdik, bu durumda 25 haziran görünüyor doğum. Temmuz annesi diye düşünürken haziran annesi olucam galiba :) ikili test yaptırmamaya karar verdik, ultrason sonuçlarına göre risk çok düşük, aldırmayı da her şekilde düşünmüyoruz zaten, kan tahlili sonuçları en fazla %65 gibi bir oranda doğru sonuç veriyormuş, o yüzden yaptırmama kararı aldık. imom ve bonocare gıda takviyelerine başladık, kan ilacına da başladık, bugün itibariyle 5 kg verdim, şu günler geçse de bişeyler yiyebilsem artık çok bitkinim
Evet canim 1 hafta daha sabretsen onuda aradan cikarirdin .. Fiyatlari degisiyor tabiki hastaneden hastaneye .. Bakalim ne fiyatlar cikacak yapanlar soyler ..Bende 11 giriyorum yarin bir hafta daha bekleyemicem bu hafta persb gibi gitmeyi dusunuyorumda hazir gitmisken bu tahlilide yaptirayim dedim..sanirim ayrica bir fiyat alicaklar ozelde atastirmam lazim neymis bakalim
Folik asit tok karnına içilir. Ben tok karnına içiyorum.Kızlar folik asit aç karnina mi tok karnina mi içiyosunuz ?
Kimi aç kimi tok diye duydum ben ama benimki aç alırsam bulantı yapıyo yemekten 1 saat sonra almaya çalışıyorumKızlar folik asit aç karnina mi tok karnina mi içiyosunuz ?
Gerçekten bize bundan lazım ben doktoruma sorucaktım 12 haftadan sonra kalp atısı dinleme cihazı alsammı diye ama bu daha iyimişEki Görüntüle 1923817 Şundan birer tane alalim
Ay ne kadar güzel olur. Hergün belirti yoklamaktan yoruldum .Bugün göğüs hassasiyetim azaldı, bişey mi oldu diye kafayı yiyorum. 16.haftaya gelsek hareketleri hissetsek de tedirginligimiz bitse.Eki Görüntüle 1923817 Şundan birer tane alalim
Bana ilk doktorum ac kullandiriyodu sonra tok dedi baska doktor eczacıya sordum emilimi tok karna oluyomus cancazımmmKimi aç kimi tok diye duydum ben ama benimki aç alırsam bulantı yapıyo yemekten 1 saat sonra almaya çalışıyorum
Geçmiş olsun, kanama olunca korkuyoruz tabi haklı olarak. Aramızda bir gün var, ben perşembe gidicem ikiliyi de aradan çıkartırım diyordum ama erken mi olur acaba ?kızlar bu arada doktora gittim bugün kontrole icim rahat etmedi bitürlü geçen hafta kanamadan sonra hep lekelenmelerim devam ediyordu ama iki gündür camur rengi gibiydi korktum ama cok şükür yolundaymıs herşey rahim ağzı kalınlığı falan iyi dedi kanama alanı yokmuş kahverengi kanama temiz kanmıs eliyle bacağı havadaydı eliyle selam verir gibiydi renklide bakarken kordonu gördüm ama asagısı dümdüzdü içime kız doğuyor bakalım hayırlısı haftaya ikili testte öğreniriz inş hepimiz sırayla güzel haberler alırız
Gecmis olsun aman dikkat et canım kendine bebis iyiymiş cok sükürGunaydin hanimlardun lekelenme ile hastaneyw gitiim doktorum sagolsun hemen geldi.dusuk tehlikesi ile bir popoma igne diger popoma uyusmazlik ignesi yedim bi guzEl butun gece kocaman kocaman serumlar bi yandan ultrasondan bakti doktorum kalp atislari suan iyi. Iki hafta raporluyum yataktan kalkmam yasaklandi ihtiyazlar disinda. Ayrica igne de verdi.sakin lekelenmeleei ertelemeyin.iyi ki hemen gitmisiz
Ay valla ne oluyosa oluyo kuzum aç içince bulantıdan duramıyom tok içiyom zati.Bana ilk doktorum ac kullandiriyodu sonra tok dedi baska doktor eczacıya sordum emilimi tok karna oluyomus cancazımmm
Sağol canım vücudumuzun yaşadığı kanama dısında her değişiklik basta bizi korkutuyor tabi 11-14 hafta arası diyorlar doktorum bugün ölçmeye calıstı ama sürekli hareket ettiği icin ölçemedi haftaya kaldı benimde işime geldi 1 hafta sonra yeniden gidicek olmakGeçmiş olsun, kanama olunca korkuyoruz tabi haklı olarak. Aramızda bir gün var, ben perşembe gidicem ikiliyi de aradan çıkartırım diyordum ama erken mi olur acaba ?
Annemin dediğine gore uzuvları hemen belli olursa erkek daha geç belli olursa kızmış :)Neye göre belli oluyormuşki cinsiyeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?