2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kimi aç kimi tok diye duydum ben ama benimki aç alırsam bulantı yapıyo yemekten 1 saat sonra almaya çalışıyorum

Bana ilk doktorum ac kullandiriyodu sonra tok dedi baska doktor eczacıya sordum emilimi tok karna oluyomus cancazımmm
Benim eczacı aç karnina demişti vende aç karnina aldım hep bulantimi artırdığını farkedince arkadaş ddi tok karnina alabilirsin diye çok sinirlendim Eczacıbaşı

hayırlısıyla bu haftalar toparlamaya başlarsın artık. cok şükür bebektede bir sıkıntı yokmuş sevindim hayırlısı olsun. cinsiyet tahmini yaptı mı doktor
Amin inşallah, çok zorlanıyorum hiç enerjim kalmadı bir de iki yaşında kızım var onunla ilgilenirken bulantılar tutunca daha fena oluyorum cinsiyet için daha çok erken ama duruşunu kıza benzetti doktorum, 1 ay sonraki muayenede belli olur dedi

Gözünaydın canım..hayırlı olasun inşallah :)

Kahvaltidan sonra iciyorum canim
Ben ilaçlarımı yatarken alıyorum tok karnına bulantı olayı da olmuyor hu sayede. Folik asit için se Dr um artık haftada iki tane al dedi zaten decavit ve bemiks de kullanıyorum fazlasiyla yetiyor ilaç yutmak

Benim eczacı aç karnina demişti vende aç karnina aldım hep bulantimi artırdığını farkedince arkadaş ddi tok karnina alabilirsin diye çok sinirlendim Eczacıbaşı
Doktor uyarmıştı beni aç alabilirsin ama bulantı yaparsa tok alın diye. Gidip kızsayfın eczacıya :)

Annemin dediğine gore uzuvları hemen belli olursa erkek daha geç belli olursa kızmış :)
Bende bu şekilde düşünüyorum. Benim oglanlara hep ilk gittiğimde şekil almışlardı. Hatta kardeşimle aynıydı haftamız onunla aynı saat girdik pespaye onu ki fasulye gibiydi ve kizdi benimki tam tersiydi. bakalim bEnim bu bebislerde diğerleri gibi sanırım bir oğlan daha geliyor bize :)

Anaaa benim kesede uzun fasülye gibi. Bebekte soldaymış erkek mi ne :))

Ben 8+0 da gittim fasulye gibiydi kipirti falan yoktu kalp atimida 140-160 arasi dedi zaten kisacik dinletti hayirlisi olsun tabi ama annem hep oyle diyor. Bide kese seklimde yuvarlak bebek fasulye gibi :) kardesimin ikili testte bhcg 28 cikmis erkek :) bende onu bekliyorum

Kanama ihmale gelmez hafta sonuna kadar beklenir mi ara doktorunu veya git progestan kullaniyormusun kullanmiyorsan progestan verir igne verir ki bir daha kanama yasanmasin ..

geçmiş olsun okadar bekleme git doktora önlem olsun

Bence hemen git doktoruna. İğne yada serum önerir
Sağolun kızlar önerilerinizi dikkate aldım zaten kendimde duramadım gittim progesteron verdi ve dinlenecen dedi

Benim de hep fasulye gibiydi, hem kese hem minnagim. Ikili testte belli olur dimi cinsiyet

ben 7 hafta 2 günlük hamileyim geçen hafta pazartesi öğrendim gebeliği bu hafta perşembe ilk muayenemi olucam sizce biraz geçmi kaldım.şu ana kadar yaptırdığınız bir test yada başka bişey var mı?

ben 7 hafta 2 günlük hamileyim geçen hafta pazartesi öğrendim gebeliği bu hafta perşembe ilk muayenemi olucam sizce biraz geçmi kaldım.şu ana kadar yaptırdığınız bir test yada başka bişey var mı?

Merhaba, hayirli olsun oncelikle. Doktorlar cogunlukla kalp atisini duyana kadar herhangi bir test yapmiyorlar zaten, bir sey kacirmis degilsiniz

Kızlsr birşey sorucam. Yarın 8.haftaya giricez şükürler olsun ki.. bu ikili test diyolar. ondan cinsiyet belli oluyor mu kesin şekilde , yaptıran ve öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…