2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim gibi olan varmi bulanti kusmam yok..sadece zaman zaman goguslerim kasiniyor..arasirada kasiklarimda cok hafif sizlama..cabuk acikiyorum..korkmaya basladim niye ben belirti yasamiyorum bide ikiz gebeyim
Ben varim henuz hic bulanti kusma vs bisey yasamadim goguslerim buyudu ama hassasiyet falan yok sadece ara sira kasik agrisi ve bel agrisi cekiyorum o kadar doktora sordum masaallah de daha ne istiyosun dedi

Ben varim henuz hic bulanti kusma vs bisey yasamadim goguslerim buyudu ama hassasiyet falan yok sadece ara sira kasik agrisi ve bel agrisi cekiyorum o kadar doktora sordum masaallah de daha ne istiyosun dedi
Evet hakli aslinda ama bakiyorum herkesde bibulanti kusma tabikide sukurde insanoglu iste illa bi neden ariyo :)

İyi akşamlar arkadaşlar. Tiroid hormonu yüksek olanlar kaç çıkmıştı acaba yazabilir mi? Veya kaç olması gerekiyor hamilelikte üst sınır nedir? Benim biraz yüksek çıktı galiba inşallah tedavi için geç kalmamışımdır. Birde karaciğer enzimlerinde yükseklil var. Var mı benim gibi olan? Biraz moralsizim bugün..

Kizlar benim gibi olan varmi bulanti kusmam yok..sadece zaman zaman goguslerim kasiniyor..arasirada kasiklarimda cok hafif sizlama..cabuk acikiyorum..korkmaya basladim niye ben belirti yasamiyorum bide ikiz gebeyim
Ben de belirti olmayınca korkuyorum, sürekli göğüslerimi yokluyorum acıyo mu diye.Bu sabah annemlerden geldik, yolda baya midem bulandı, öğürdüm ama gün içinde bulantım olmadı. Göğüslerim de sanki çok hassas değil.Belirtiler azalıyomuş zamanla diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Kayıp olunca insan sürekli tedirgin oluyor malesef.

Evet hakli aslinda ama bakiyorum herkesde bibulanti kusma tabikide sukurde insanoglu iste illa bi neden ariyo :)
Ben de ayniyim. Hic bulanti kusma yada baska bir belirti yok. Arada regl agrisi gibi karnim agrio ama 1-2dklik seyler
Boylesi tabiki cok guzel ama insan hic kendini hamile gibi hissedemiyor:)) havaya giremiyoruz:))

Rabbim yardim ediyo diyorum clexnala canim yaniyo diyorum ama iste cogu kisidende duyunca tuhaf hissediyorum :)
Bende aynisini diyorum igne basli basina dert zaten kac gundur canim ayri yaniyor 7bucukta igne saatim gelmeee diye sayikliyorum :)
Benim tek belirtim bulanti sabahtan aksama kadar sadece bulaniyor ac kalirsam cok feci ama ara ara atistirinca hafif atlatiyorum .. Aksam geciyor diyorum babasini seviyor gunduz nazi bana baba gelince hic bisi yok

Trioid hormonum benim 1 ay önce 8.36 çıkmıştı, yüksekti yani, hamilelerde 2 bucugun altinda olması gerekiyor.Dahiliye dr.um ile görüştüm ilaç verdi 25 mg.Hafta sonu tahlil yaptırdım düşmüş çok şükür, 2.3 lerde çıktı. Ilaca doğuma kadar devam edecekmisim.ilacla düşürülüyor korkma.

Herkes boyle diyince kendimi yokluyorum goguslerimdeki hassasiyet hic kalmadi bos bos bulanti var oda olmazsa size bakip bende evham yapacagim
Bence bebekler iyi bizi uzmemek icin belirti yapmiyorlar rahat edelim diye

Bnm de 3,5 çıktı yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorum. Cevap için sağol canım. Bebeklerimiz iyi olsun ne gerekiyosa yapıcaz.

Herkes boyle diyince kendimi yokluyorum goguslerimdeki hassasiyet hic kalmadi bos bos bulanti var oda olmazsa size bakip bende evham yapacagim
Bence bebekler iyi bizi uzmemek icin belirti yapmiyorlar rahat edelim diye
Bende böyle bende bi anormallik mi var hiç belirti yok bulantı kusma derken tüm gün bulantı yüzünden ne uyuyorum ne oturuyorum ağzımin tadı da kalmadı bence hiçbir şikayetin olmamasi gayet iyi böylesi zormuş

Bnm de 3,5 çıktı yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorum. Cevap için sağol canım. Bebeklerimiz iyi olsun ne gerekiyosa yapıcaz.
Benim de 3.70 çıktı ama ben nedense pek bi rahat davrandım henüz Dr a gitmedim gebelikte ilk zamanlar yükselir demişti aile hekimim bu hafta ici bi endokrine giderim artık stres de artiriyomus

Benim de 3.70 çıktı ama ben nedense pek bi rahat davrandım henüz Dr a gitmedim gebelikte ilk zamanlar yükselir demişti aile hekimim bu hafta ici bi endokrine giderim artık stres de artiriyomus

Takip etmek lazım canım. Belki önemsizdir düşer zamanla. Stresli de değilim aslında ama bilemedim.

Benimde 3,21 çıktı canım hamilelikte 1,5larda olması isteniyormuş. Ama ilaçla tedavi edilebiliyormuş hamilelikte. Ben ilaç kullanıyorum 3 haftadır

Takip etmek lazım canım. Belki önemsizdir düşer zamanla. Stresli de değilim aslında ama bilemedim.
Tabiki takip lazım bizimkiler Allah tan çok Yüksek değil hemen ilacla kontrol altına alınabilir merak etme stres daha da artırır demek istemiştim canım endiselenme ilaca da başlamışsin hemen duser ben de hafta ici gidecem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…