2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım lekelenme nasıldi ? Benim el ayasi kadar ve acik krengi idi.ben de cumartesi gece yattım hastane ye bugün çıktım . lekeyke beraber bel ağrısı ve kasık ağrısı başlamıştı yok denecek kadar azdı normalde . İğne bir tane vurdu. 4 tane de serum başka hiçbirşey vermedi hap ilaç vermedi .olursa yine gelirsin dedi .suan ara ara kasik ve bel ağrım oluyo senin durumun nasıl ?

Maalesef canım o iş öyle sefalı falan olmuyor gayet cefasını çekiyorsun ve o kahve hiçbir zaman sıcak içilmiyo tecrübeli bir anne olarak bunu söylüyorum oğlum 2 yaşına gelene kadar ne sıcak çay içtim ne kahve ama varlıklarının verdiği huzur yeter

Malesef oyle canim keske hic deneyimimiz olmasaydi..korkuyoruz elde degil..hakkimizda hayirlisi..annelik endise etmekmis bolumundeyiz sanirim :)

Ben de ayniyim. Hic bulanti kusma yada baska bir belirti yok. Arada regl agrisi gibi karnim agrio ama 1-2dklik seyler
Boylesi tabiki cok guzel ama insan hic kendini hamile gibi hissedemiyor:)) havaya giremiyoruz:))
aynen canim sukur iyi geciyor ayni haftalardayiz seninle insallah saglikla kavusuruz..hissedince daha rahat olucaz sanirim :)

olsun canim en azindan geceyi rahat gecirmek bile guzeldir..insallah gecsin dicem ama bosver belirtiler guzeldir :)))
onu sorma hic saat 5 oldumu bende igne vaktiiii diye dualarla..sanirim bolgeyi degistirmedigimiz icin bu kadar canimiz yaniyo..mecburen ayni yerlere isabet ediyordur tatlim..

Tugceilker .!.:
Kızlsr birşey sorucam. Yarın 8.haftaya giricez şükürler olsun ki.. bu ikili test diyolar. ondan cinsiyet belli oluyor mu kesin şekilde , yaptıran ve öğrenen var mı?
Henüz belli olmuyor ilk çocuk hiç belli olmuyor herşey sadece tahminde kalıyor ben oğlumu 19. Haftada zor öğrendim aynı gün içinde 3.ye gittimde ancak gösterdi kendini ama 2.ye 3.ye hamile olanlar vardı 11. Haftada bile öğrenen oldu umarım bizde erken öğrenenlerden oluruz

Bnm de 3,5 çıktı yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorum. Cevap için sağol canım. Bebeklerimiz iyi olsun ne gerekiyosa yapıcaz.
Canim sinir 4 diye biliyorum tabi gebelikte tercih edilen 2 ve alti..sorun etme duzenli ilac kullanimiyla normale donuyor..

Bnm de 3,5 çıktı yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorum. Cevap için sağol canım. Bebeklerimiz iyi olsun ne gerekiyosa yapıcaz.
Canim sinir 4 diye biliyorum tabi gebelikte tercih edilen 2 ve alti..sorun etme duzenli ilac kullanimiyla normale donuyor..

Evet canim ya artik 2 parmaktan 3parmaga cikardim biraz ileri geri artik bitirecegiz bu sureci insallah ..
Ben bu gidiste bacagi ogrenecegim eger orasi daha az acirsa biraz da oraya gecmeyi dusunuyorum gobekteki morluklar bezeler gecene kadar ..

Evet canim ya artik 2 parmaktan 3parmaga cikardim biraz ileri geri artik bitirecegiz bu sureci insallah ..
Ben bu gidiste bacagi ogrenecegim eger orasi daha az acirsa biraz da oraya gecmeyi dusunuyorum gobekteki morluklar bezeler gecene kadar ..
Aynen canim arkadasim bacaga yapiyormus daha az acidigini soyledi..denemek lazim :))

Canim bacağa hemen geçme zaten göbek büyüdükten sonra oraya gecicez mecbur üstelik bacaklar çok ağrı yapıyormus benim js yerinde bi ablam da var zamaninda kullanan bacaklara en son geç dedi orası daha çok aciyomus ve agriyomus ben her gün bi sağ bi sol yapıyorum yanıyor ama yapacak birsey yok maalesef

Ben de bir süredir eşime kolumdan yaptiriyorum . Bugün gobegimden kendim yaptım. Kollarim da mosmor oldu, ağrıyor, üstüne yatınca ve biri koluma carpinca.Gobegim buyuyene kadar gobekten devam ediyim diyorum.Bacaga hiç cesaret edemiyorum, çok acırmış gibi geliyo. Göbek büyüyünce kollardan devam ederim artık. Diyorumki morluklari cekiyim de bana of dediğinde onları göstereyim, ne zorluklar çektim diye:)

Canim ben surekli gobege yapiyorum 2 aydir bir sag bir sol sanirim artik ayni yerlere denk geliyo yakiyor..senin agri esigin yuksek olabilir belki ben aci hissediyorum tabi 1 dk felan suruyor :))
Bende hemen hemen 2 aydır oluyorum bazen benimde acıyor. O anlarda kaa denk getiriyomuşuz ondanmış. Birde vururkende tuttuğun yeri bırakma. Bittikten sonrada koruması varya onu tıklat iğne kendi çıksın. Vurulduktan sonrada bastırma morarıyormuş bastırınca. Bu arada ağrı eşiğim dehşet düşük:) tüm rahim kasılmalarını hissediyorum.

Aa morarıp beze mi oldu bende hiç morarma yok. Bu arada bana 3-4 parmak demişlerdi en başından beri. Bacak daha çok acıyomuş en kaslı yer olduğundan

Aynen canim arkadasim bacaga yapiyormus daha az acidigini soyledi..denemek lazim :))
Bencede denemek kendimiz test etmek lazim zaten bir iki yapsak o bile kardir gobek iki gun dinlensin yeter :)
Walla canim 9 ay gobekten yapanlarda var ama ben arada dinlendirmek icin denemek istiyorum .. Bir iki yaparim cok agrir morarirsa gobege geri gecerim nasilsa yol uzun daha :)
Cocukta anne yapmasaydin beni derse ya :) Bunu basima kalkacagina olmasaymisim keske derse ne diyeceksin :)

Evet hakli aslinda ama bakiyorum herkesde bibulanti kusma tabikide sukurde insanoglu iste illa bi neden ariyo :)
Kızlar bende varım çok şükür arasıra kocama naz yapmak için midem bulanıyo diyorum ama nasıl birşey olduğunu bilmediğim için numara yapamıyordum tabi ben dert ararsam rabbimde al sana dert dedi akşam kanamam oldu ve bugün kasıklarım ve eklemlerimin ağrısından kıvranıyorum halinize şükredin

Aa morarıp beze mi oldu bende hiç morarma yok. Bu arada bana 3-4 parmak demişlerdi en başından beri. Bacak daha çok acıyomuş en kaslı yer olduğundan
Masallah de kendine benimde 10 igneden 1ine denk geliyor kanama oluyor morarip beze oluyor oda hemen gecmiyor sonra o bolgeye igne yaparsam kaniyor yine ..
Bende basta 3-4 parmak yaptim doktor 2 parmak yap deyince öyle yaptim daha az acidi ama yer kalmadi artik..

Bacak cok aciyormus ama herkeste de ayni olmuyormus denemek lazim tecrube lazim

Ay maşallah valla bana :) tabi ben kalça iğnesinin acısından cleksan vız geliyo :))) demekki kasa denk getiriyosun canım çünkü bikere benimde kanadı. Bacak arka tarafı öneriyordu bizim hemşire dene bakalım. Sonra bizede söyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…