2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım bende çok takılmamaya çalışıyorum yoksa bunlara kadar ohooo. Doktor testlerden sonra uyardı işte beni. Çiğ ete dokununca ellerini iyice yıka diye dikkat ediyorum bende. Allaha emanet zaten canım. Ne kadar dikkat etsemde olmayacaksa olmayacak

Kızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?

Kanaman nasildi canim? Benim de oldu Sali sabahi. Once hemen igne oldum sonra gunde 3 tane 8saatte bir progestan basladim. Ben agizdan kullaniyorum ama, doktor bu konuda bisey demedi.

Progestan içmeyi sevmiyorum. Iyy yumusak yumusak dedim doktora. O da o zaman fitil olarak kullan dedi. Yok kalsın ben yutarım dedim :))) sıringali progestan var vajinal ama hapi da fitil gibi kullanilabiliyormus demek ki vajinadan.

Annesi görecek yaa uslu davranıyordur inşallah cinsiyeti de belli eder. ben bekleyemedim. 1 saat geçti bekleyen hastalarda var. Kim bilir ne zaman gelecek. Yarına aldım randevu.
İnşallah canım, kızımda birşeyden haberim yoktu korkularımda yoktu. Arada bir kayıp olunca korkular çıktı ortaya.
En güzeli sabah en erken saatlere randevu almak, sarkma riski az oluyor

Kızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
Canım bende 3 gündür kullanıyorum lekelenmelerde bitti ama vajinal yoldan kullandığım için birkaç saat sonra çamaşırıma kalıntı şeklinde beyaz beyaz ilaç oluyor içinde durmuyor çıkıyor diye doktoruna sordum o önemli değil alman gerekeni alıyorsun dedi sende öyle birşey olursa merak etme

Cinsiyetle ilgili tahmin yaptımı peki canım bebisin iyiymiş çok sükür o kıpır halleri çok merak ediyorum bizede nasip olur insallah
Olur insallah neden olmasin iki sferdir ben goruyorum masalalh elini ayagini .. Yok canim birsey demedi belki haftaya tahminde bulunursa 12.hafta oluyor ..

Kızlar napıyorsunuz ben sabah akşam yatıştayım interneti açmıyorum bile yazamıyorum o yüzden yemeklerimle çocuklarımla annem ilgileniyor Allah razı olsun kuru öğürtülerden artık yıldım ne var ne yok sizde durumlar nasıl

Benim usgdede 11 temmuz gozukuyor tatlim bebisin gelisimine gore demek cunku ilk gittigim haftalar gerideydi yakaladi demekki
Muhtemel dogum tarihi degismiyor hafta farkli burda canim 1 hafta fazla gosteriyor sen son adet tarihinden itibaren hesapla bak kacinci haftadasin .. Usg kagidinda da yaziyor gerci orda varda da gorursun gidince sor ..

Doktorum ve usg kagidina gore 11+4 um insaAllah..birde sende progestan kullaniyosun sanirim progestan kullanirken aksi bi durumda kanama olur mu bilgin varmi..ve sendede varmi agrilar seninle ayni haftadayiz..tabi her hamile farkli geciriyor..
O zaman sizinde onden gidiyor haftasina gore .. Progestanda kullansan kanama varsa yine olur sadece o onlem canim .. Cok sukur agrim yok gunde iki taneye cikardi progestanida .. Kanaman mi var agrin mi var peki ..

Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..

Genelde kanamasi olana vajinal kullanmasini öneriyorlar birde gunde 3 olunca bas donmesi mide bulantisi uyku yapiyor ya vajinalde daha az belirti oluyor o yuzden bende gunde iki kullanacagim artik ama agizdan .. Korkma kullan

Progestan içmeyi sevmiyorum. Iyy yumusak yumusak dedim doktora. O da o zaman fitil olarak kullan dedi. Yok kalsın ben yutarım dedim :))) sıringali progestan var vajinal ama hapi da fitil gibi kullanilabiliyormus demek ki vajinadan.
Ben fitil gibi alıyorum çok da rahat emin ol yutmaktan hiçbir yan etki de hissetmiyosun ben 1 aydan fazkadir kullanıyorum bi sıkıntı yok

Muhtemel dogum tarihi degismiyor hafta farkli burda canim 1 hafta fazla gosteriyor sen son adet tarihinden itibaren hesapla bak kacinci haftadasin .. Usg kagidinda da yaziyor gerci orda varda da gorursun gidince sor ..
10+3 adet tarihim 11.haftanin icindeyim..neyse sorarim yarin gidince bu hesaplama isi kafami karistiriyor:)))

10+3 adet tarihim 11.haftanin icindeyim..neyse sorarim yarin gidince bu hesaplama isi kafami karistiriyor:)))
Dogru iste 10+3sun bu takvim ortaligi karistiriyor ☺ Sor sen zaten usg de yaziyor benim dunkunde altta 11+4yaziyordu doktor 11+2dedi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…