- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Progestan mi?Kızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
Agizdan aliyorum ben canimKızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
Aynen canım bende çok takılmamaya çalışıyorum yoksa bunlara kadar ohooo. Doktor testlerden sonra uyardı işte beni. Çiğ ete dokununca ellerini iyice yıka diye dikkat ediyorum bende. Allaha emanet zaten canım. Ne kadar dikkat etsemde olmayacaksa olmayacakTakinti isi bu canim o yuzden herkesin dusuncesine saygi duymak lazim ..
Ben ette tavukta ciger de dogruyorum hic oyle inanislarim da yok yeterki sonrasinda ellerini iyice yika ..
Zaten testlerimiz filan yapildi oyle bir durum olsa doktor mutlaka uyarirdi ..
Zonguldağın neresindensin arkadaşım?Zonguldakta oyle heryer kar :)
Kızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
mide kazınmasında badem ceviz falan ye canım hem bebek için iyi. en son saat kaçta yiyorsun mesela ? çok cabuk kilo alamayalım dikkat edelim
İnşallah canım, kızımda birşeyden haberim yoktu korkularımda yoktu. Arada bir kayıp olunca korkular çıktı ortaya.Annesi görecek yaa uslu davranıyordurinşallah cinsiyeti de belli eder. ben bekleyemedim. 1 saat geçti bekleyen hastalarda var. Kim bilir ne zaman gelecek. Yarına aldım randevu.
Canım bende 3 gündür kullanıyorum lekelenmelerde bitti ama vajinal yoldan kullandığım için birkaç saat sonra çamaşırıma kalıntı şeklinde beyaz beyaz ilaç oluyor içinde durmuyor çıkıyor diye doktoruna sordum o önemli değil alman gerekeni alıyorsun dedi sende öyle birşey olursa merak etmeKızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
Olur insallah neden olmasin iki sferdir ben goruyorum masalalh elini ayagini .. Yok canim birsey demedi belki haftaya tahminde bulunursa 12.hafta oluyor ..Cinsiyetle ilgili tahmin yaptımı peki canım bebisin iyiymiş çok sükür o kıpır halleri çok merak ediyorum bizede nasip olur insallah
Muhtemel dogum tarihi degismiyor hafta farkli burda canim 1 hafta fazla gosteriyor sen son adet tarihinden itibaren hesapla bak kacinci haftadasin .. Usg kagidinda da yaziyor gerci orda varda da gorursun gidince sor ..Benim usgdede 11 temmuz gozukuyor tatlim bebisin gelisimine gore demek cunku ilk gittigim haftalar gerideydi yakaladi demekki
O zaman sizinde onden gidiyor haftasina gore .. Progestanda kullansan kanama varsa yine olur sadece o onlem canim .. Cok sukur agrim yok gunde iki taneye cikardi progestanida .. Kanaman mi var agrin mi var peki ..Doktorum ve usg kagidina gore 11+4 um insaAllah..birde sende progestan kullaniyosun sanirim progestan kullanirken aksi bi durumda kanama olur mu bilgin varmi..ve sendede varmi agrilar seninle ayni haftadayiz..tabi her hamile farkli geciriyor..
Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..Aynen canım bende çok takılmamaya çalışıyorum yoksa bunlara kadar ohooo. Doktor testlerden sonra uyardı işte beni. Çiğ ete dokununca ellerini iyice yıka diye dikkat ediyorum bende. Allaha emanet zaten canım. Ne kadar dikkat etsemde olmayacaksa olmayacak
Genelde kanamasi olana vajinal kullanmasini öneriyorlar birde gunde 3 olunca bas donmesi mide bulantisi uyku yapiyor ya vajinalde daha az belirti oluyor o yuzden bende gunde iki kullanacagim artik ama agizdan .. Korkma kullanKızlar kanamam olmuş diye doktor progesteron ilaci verdi. sabah 1 aksam yatarken 2 kez vajinal yoldan kullan dedi. aranızda kullanan var mi ?
Ben fitil gibi alıyorum çok da rahat emin ol yutmaktan hiçbir yan etki de hissetmiyosun ben 1 aydan fazkadir kullanıyorum bi sıkıntı yokProgestan içmeyi sevmiyorum. Iyy yumusak yumusak dedim doktora. O da o zaman fitil olarak kullan dedi. Yok kalsın ben yutarım dedim :))) sıringali progestan var vajinal ama hapi da fitil gibi kullanilabiliyormus demek ki vajinadan.
10+3 adet tarihim 11.haftanin icindeyim..neyse sorarim yarin gidince bu hesaplama isi kafami karistiriyor:)))Muhtemel dogum tarihi degismiyor hafta farkli burda canim 1 hafta fazla gosteriyor sen son adet tarihinden itibaren hesapla bak kacinci haftadasin .. Usg kagidinda da yaziyor gerci orda varda da gorursun gidince sor ..
Dogru iste 10+3sun bu takvim ortaligi karistiriyor ☺ Sor sen zaten usg de yaziyor benim dunkunde altta 11+4yaziyordu doktor 11+2dedi ☺10+3 adet tarihim 11.haftanin icindeyim..neyse sorarim yarin gidince bu hesaplama isi kafami karistiriyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?