Canim bu inanış kehanet ten dolayi değil özellikle benim söylediğim çiğ et ve iyice yikanmamis sebzelerden geçebilecek mikroorganizmalar la ilgili eğer toksiplazma testi özellikle negatif olanlar daha dikkatli olmalı bu açıdan ben etle uğraşmamaya özen gösteriyorum herkesin kendi fikri çok pimpirikli olmadan dikkat etmekten zarar çıkmaz :)Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..
Anladım canım allah gönlüne gòre nasip etsin insallahOlur insallah neden olmasin iki sferdir ben goruyorum masalalh elini ayagini .. Yok canim birsey demedi belki haftaya tahminde bulunursa 12.hafta oluyor ..
Aynen canim bende onu dedim.iste testlerimizi yaptirdik cok sukur bisi cikmadi cig etlere filan lafim yok zaten benim dedigim nar ayiklamadir iste oraya buraya dokununca bisi cikmasidir vs..Canim bu inanış kehanet ten dolayi değil özellikle benim söylediğim çiğ et ve iyice yikanmamis sebzelerden geçebilecek mikroorganizmalar la ilgili eğer toksiplazma testi özellikle negatif olanlar daha dikkatli olmalı bu açıdan ben etle uğraşmamaya özen gösteriyorum herkesin kendi fikri çok pimpirikli olmadan dikkat etmekten zarar çıkmaz :)
Ben takarsam iyice manyağa dönüyorum. Geçen annem ciğer yapmış hayatımda ilk kez yedim bebek için. Sakın ellerini yerine sürme dedi. Bi tiklendim ay sürdüm mü bilmem ne. Sonra dedim ay amannn. Ona bakarsan her akşam ayva çekiyo canım benimki full gamzeli olmalı ozaman :)Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..
Haklısınız, kedi dışkısı yazıyordu bir de. Ben d e öyle okumuştum. Eti de iyi pişmiş yemek gerekiyormuş.Canim bu inanış kehanet ten dolayi değil özellikle benim söylediğim çiğ et ve iyice yikanmamis sebzelerden geçebilecek mikroorganizmalar la ilgili eğer toksiplazma testi özellikle negatif olanlar daha dikkatli olmalı bu açıdan ben etle uğraşmamaya özen gösteriyorum herkesin kendi fikri çok pimpirikli olmadan dikkat etmekten zarar çıkmaz :)
Tamam canim..icinde oldugun haftayi gosteriyor..sen doldurmadan tmm kuzummm yarin soriiimmm :)) insallah hersey iyidir heyecanliyim..2 li test yaparmi acaba erkenmiDogru iste 10+3sun bu takvim ortaligi karistiriyor ☺ Sor sen zaten usg de yaziyor benim dunkunde altta 11+4yaziyordu doktor 11+2dedi ☺
Iste bende onu demek istiyorum biz takmiyoruz ama takan var elindede degil .. Ben cigeri kendim yaptim yedim :) elim degmistir illaki bi yerlere eskiden kadinlar nasil yapiyormus yemeklerini birimi yapiyormus hic bir yerimizde de bisi yok :) Bazen bisi diyorlar susun diyorum soylerseniz aklimda kalacak takacagim bos yere simdi ..Ben takarsam iyice manyağa dönüyorum. Geçen annem ciğer yapmış hayatımda ilk kez yedim bebek için. Sakın ellerini yerine sürme dedi. Bi tiklendim ay sürdüm mü bilmem ne. Sonra dedim ay amannn. Ona bakarsan her akşam ayva çekiyo canım benimki full gamzeli olmalı ozaman :)
11.haftada yapiyorlar canim haftaya cagirir yada 12 gel ense olcumu filan da yapariz der bizimki oyle olacakti ben dun gitmeseydim .. 12.haftada da gidicem yine sanirim burun kemigine ense kalinligina bakacak o haftada .Tamam canim..icinde oldugun haftayi gosteriyor..sen doldurmadan tmm kuzummm yarin soriiimmm :)) insallah hersey iyidir heyecanliyim..2 li test yaparmi acaba erkenmi
Ben de dokununca leke olacak olayina karşıyım ama benim bacagimda evliya lekesi var o yüzden Türbeler e gidince biraz temkinli olmak lazım bacagimda baş parmak işareti var annem kayan çorabını çekerken Eli bacağınà degmis :)Aynen canim bende onu dedim.iste testlerimizi yaptirdik cok sukur bisi cikmadi cig etlere filan lafim yok zaten benim dedigim nar ayiklamadir iste oraya buraya dokununca bisi cikmasidir vs..
Bunlara inanmiyorum dedim birde herkesede saygi duyuyorum sonucta vesvese edecek aklina gelecek dokunmasin daha iyi
9 ay gitmem ben turbeye filan :) Allahtan bacaginda olmus yuzune filan degdirmemis .. Ayy takacak bisi daha cikti bak simdi :)Ben de dokununca leke olacak olayina karşıyım ama benim bacagimda evliya lekesi var o yüzden Türbeler e gidince biraz temkinli olmak lazım bacagimda baş parmak işareti var annem kayan çorabını çekerken Eli bacağınà degmis :)
Doktorum beni özellikle uyardı. Bi virüsüm sınırda çıkmış o yüzden kedi köpekten ve kakalarından uzak dur dedi. Benimde tavsiyemdir. Birde döküntülü hastalık geçiren çocuklardan uzak dur dedi banaHaklısınız, kedi dışkısı yazıyordu bir de. Ben d e öyle okumuştum. Eti de iyi pişmiş yemek gerekiyormuş.
Ahahah bende senin gibiyim söylemesinler bişeyi mutlaka etkileniyorum :) ay harbidenya. Annem beni evde doğurmuş yahu kaç kilo olduğumu bile bilmiyomuş. Sakat demiş herkes millet bana ama valla övünmek gibi olmasın dünya güzeliyimIste bende onu demek istiyorum biz takmiyoruz ama takan var elindede degil .. Ben cigeri kendim yaptim yedim :) elim degmistir illaki bi yerlere eskiden kadinlar nasil yapiyormus yemeklerini birimi yapiyormus hic bir yerimizde de bisi yok :) Bazen bisi diyorlar susun diyorum soylerseniz aklimda kalacak takacagim bos yere simdi ..
yaaa ne güzel böyle söyleyince çok hevesleniyorum bizim kontrol 23 ünde nasıl bekliycem gecen ay 23 ünde 7+4 dük şimdi benim bebişde kollu bacaklıdırSelamlarr. Dişçiye gittim ama malesef diş çekimi yapamıyoruuz dedi.. bende gitmişken bebişimide goreyim dedim aa ne goreyim kipir kipir eller kollar havada tam bebek olmuş artik. Gecen haftaki ultrasona gore 9+0 olmaliydik şükür 9+4 olmuşuz satı yakalıycaz inşallah <3
evet gözükmüyorsun canım arada gir oyalanırsın. başlarda iyidin nerden çıktı bu öğürme çabuk geçer umarım sağlıkla kalKızlar napıyorsunuz ben sabah akşam yatıştayım interneti açmıyorum bile yazamıyorum o yüzden yemeklerimle çocuklarımla annem ilgileniyor Allah razı olsun kuru öğürtülerden artık yıldım ne var ne yok sizde durumlar nasıl
Ben takarsam iyice manyağa dönüyorum. Geçen annem ciğer yapmış hayatımda ilk kez yedim bebek için. Sakın ellerini yerine sürme dedi. Bi tiklendim ay sürdüm mü bilmem ne. Sonra dedim ay amannn. Ona bakarsan her akşam ayva çekiyo canım benimki full gamzeli olmalı ozaman :)
Tamam canim..icinde oldugun haftayi gosteriyor..sen doldurmadan tmm kuzummm yarin soriiimmm :)) insallah hersey iyidir heyecanliyim..2 li test yaparmi acaba erkenmi
Evet canım 11. Haftanın içindesin takvimde doğru söylüyor içinde olduğun haftayı söylüyor10+3 adet tarihim 11.haftanin icindeyim..neyse sorarim yarin gidince bu hesaplama isi kafami karistiriyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?