2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..
Canim bu inanış kehanet ten dolayi değil özellikle benim söylediğim çiğ et ve iyice yikanmamis sebzelerden geçebilecek mikroorganizmalar la ilgili eğer toksiplazma testi özellikle negatif olanlar daha dikkatli olmalı bu açıdan ben etle uğraşmamaya özen gösteriyorum herkesin kendi fikri çok pimpirikli olmadan dikkat etmekten zarar çıkmaz :)

Aynen canim bende onu dedim.iste testlerimizi yaptirdik cok sukur bisi cikmadi cig etlere filan lafim yok zaten benim dedigim nar ayiklamadir iste oraya buraya dokununca bisi cikmasidir vs..
Bunlara inanmiyorum dedim birde herkesede saygi duyuyorum sonucta vesvese edecek aklina gelecek dokunmasin daha iyi

Biblo gibi oturmak lazim valla ona dokunma bunu yapma .. Allaha emanet ama iste elinde olmuyor bazende inaniyorlar bu sefer akillarinda kaliyor bisi olacak diye o yuzden herkesin gorusune saygi duyuyorum ama ben takmiyorum oyle seyleri ..
Ben takarsam iyice manyağa dönüyorum. Geçen annem ciğer yapmış hayatımda ilk kez yedim bebek için. Sakın ellerini yerine sürme dedi. Bi tiklendim ay sürdüm mü bilmem ne. Sonra dedim ay amannn. Ona bakarsan her akşam ayva çekiyo canım benimki full gamzeli olmalı ozaman :)

Haklısınız, kedi dışkısı yazıyordu bir de. Ben d e öyle okumuştum. Eti de iyi pişmiş yemek gerekiyormuş.

Dogru iste 10+3sun bu takvim ortaligi karistiriyor ☺ Sor sen zaten usg de yaziyor benim dunkunde altta 11+4yaziyordu doktor 11+2dedi ☺
Tamam canim..icinde oldugun haftayi gosteriyor..sen doldurmadan tmm kuzummm yarin soriiimmm :)) insallah hersey iyidir heyecanliyim..2 li test yaparmi acaba erkenmi

Iste bende onu demek istiyorum biz takmiyoruz ama takan var elindede degil .. Ben cigeri kendim yaptim yedim :) elim degmistir illaki bi yerlere eskiden kadinlar nasil yapiyormus yemeklerini birimi yapiyormus hic bir yerimizde de bisi yok :) Bazen bisi diyorlar susun diyorum soylerseniz aklimda kalacak takacagim bos yere simdi ..

Tamam canim..icinde oldugun haftayi gosteriyor..sen doldurmadan tmm kuzummm yarin soriiimmm :)) insallah hersey iyidir heyecanliyim..2 li test yaparmi acaba erkenmi
11.haftada yapiyorlar canim haftaya cagirir yada 12 gel ense olcumu filan da yapariz der bizimki oyle olacakti ben dun gitmeseydim .. 12.haftada da gidicem yine sanirim burun kemigine ense kalinligina bakacak o haftada .
Heyecan olmaz mi ya hele seninkiler ikiz ne tatlilardir kesede gormek isterdim walla onlarin o halini kipir kipir :)

Ben de dokununca leke olacak olayina karşıyım ama benim bacagimda evliya lekesi var o yüzden Türbeler e gidince biraz temkinli olmak lazım bacagimda baş parmak işareti var annem kayan çorabını çekerken Eli bacağınà degmis :)

9 ay gitmem ben turbeye filan :) Allahtan bacaginda olmus yuzune filan degdirmemis .. Ayy takacak bisi daha cikti bak simdi :)

Hurafelerden konuşulmuş. nar icin eskiler yenmemeli ellenmemeli sıçradığı yerde çocukta iz birakir derler, gunumuzde de bilimsel olarak narın kan akışını hızlandırdığını ve ilk aylarda dikkatli tüketilmesi gerektiğini okumuştum :) etten zaten tiksintim var birde toksoplazma bagisikligim yokmuş o yuzden ellemiyorum ellesemde zaten hemen sabunla çitiliyorum elleri :)

Haklısınız, kedi dışkısı yazıyordu bir de. Ben d e öyle okumuştum. Eti de iyi pişmiş yemek gerekiyormuş.
Doktorum beni özellikle uyardı. Bi virüsüm sınırda çıkmış o yüzden kedi köpekten ve kakalarından uzak dur dedi. Benimde tavsiyemdir. Birde döküntülü hastalık geçiren çocuklardan uzak dur dedi bana

Ahahah bende senin gibiyim söylemesinler bişeyi mutlaka etkileniyorum :) ay harbidenya. Annem beni evde doğurmuş yahu kaç kilo olduğumu bile bilmiyomuş. Sakat demiş herkes millet bana ama valla övünmek gibi olmasın dünya güzeliyim

yaaa ne güzel böyle söyleyince çok hevesleniyorum bizim kontrol 23 ünde nasıl bekliycem gecen ay 23 ünde 7+4 dük şimdi benim bebişde kollu bacaklıdır yerim onu been sağlıkla doğsunlar inşallah

evet gözükmüyorsun canım arada gir oyalanırsın. başlarda iyidin nerden çıktı bu öğürme çabuk geçer umarım sağlıkla kal

Benım hıc haberım yok boyle seylerden ben de her aksam bı dılım ayva yıyorum ıns gamzelı bayılıyom gamzelı bebıslere :) benım cıg bıseye dokunmam yemem zaten yasak bagısıklıgım yok zaten en son ne zaman yemek yaptım onu bıle unuttum mutfaga gıremıyorum kı her yer yemek kokuyo gıbı gelıyo bana

Canım benım bıldıgım ıkızlerde ıkılı test yapmıyolar ama ense kalınlıgına burun kemıgıne bakabılır ama kan testı yapmıyolar cogullarda

kızlar benım kasıklarım çok ağrıyor hatta arada şiddetli batma oluyor dunden berı bulantı ıstıfra suda içemedim enfeksıyonmu yoksa dr gıtsemmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…