2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende nar yemedim hic ama kani akisini hizlandirdigi icin yemedim ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum .. Zaten igne ilac kullaniyorum kanim sulaniyor :)
Bu arada gozun aydin artik sende bebisini daha cok ozleyeceksin kipir kipir gordugun icin..

Bende nar yemedim hic ama kani akisini hizlandirdigi icin yemedim ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum .. Zaten igne ilac kullaniyorum kanim sulaniyor :)
Bu arada gozun aydin artik sende bebisini daha cok ozleyeceksin kipir kipir gordugun icin..

ben daha bu sabah nar suyu ıctım :0 onun dısında arada bır nar da yıyorum. ıns bı zararı olmaz

kızlar benım kasıklarım çok ağrıyor hatta arada şiddetli batma oluyor dunden berı bulantı ıstıfra suda içemedim enfeksıyonmu yoksa dr gıtsemmı
Aslinda internette satilan idrar stribleri var evde bulanacak arada yapip kontrol edecegiz bisi cikarsa doktora gidecegiz boyle dusunmekten iyidir ..
Agrilar cok normal aslindada bizler tezcanliyiz..

Aslinda internette satilan idrar stribleri var evde bulanacak arada yapip kontrol edecegiz bisi cikarsa doktora gidecegiz boyle dusunmekten iyidir ..
Agrilar cok normal aslindada bizler tezcanliyiz..
aradım hocayı ıdrar testı ıstedı bı usg baksınlar acılde bana haber versınler dedı işden cıkınca gidecem kontrolde pazaretesı dayanamıycam

bende ayva çok yiyorum gamzesi olsun diye. ama hamilelikte sakatat yememek gerek diye biliyorum. ciğer bana yasak doktorum yeme dedi. normalde çok severim kavurmasını falan ama artık doğunca yerim

O zaman sizinde onden gidiyor haftasina gore .. Progestanda kullansan kanama varsa yine olur sadece o onlem canim .. Cok sukur agrim yok gunde iki taneye cikardi progestanida .. Kanaman mi var agrin mi var peki ..
Onde giden hangisi tatlim anlamadim sat la sadece 1 gun var bebisimin haftasiyla burdaki takvimim mi geride..kanamam lekelenmem yok cok sukur adet sancisi gibi agrim var hafif bacaklarima inen..oda can skici oluyo iste..pazartesi gidicektim ama bikac gun beklemiyim dedim yarin gidicem insaAllah doktora

Aslında bende pek inanmıyorum öyle şeylere ciger,nar, kiraz yersen ve sonra vucudunda biryeri ellerden çocukta iz olur diye.. ama vucudumda tescillenmiş bir şekilde işaret var annem sırf denemek için ciger yemiş ve daha sonra sol kasığını ve belini kaşımış.. ne hikmetse ikiyerdede doğum lekem var..bazen tlf sıkı sıkı tembihliyor.. yerken içerken dikkat et, aman kötü birşey görürsen "aklımda" de diyor.. bunlar beni 9 ay boyunca koruyacak

Diş agrısı için bi tarif vericem ben kullandım ertesı gun agrı falan kalmadı
1cay bardagı uzum sirkesi
1 diş sarımsak bu ikisini cezvede kaynat daha sonra ılıyinca gargara yap. Faydasını gorursun agrı tamamen yok oluyor once hafıfler ertsı gun agrın kalmaz @balinmaz

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
ayyyyy ne kadar güzelll. bende kızım olsun istiyorum eşimde erkek istiyor. birimiz sevinicez . tebrik ederim..

Benim kafa karisti herkes farkli bisi diyor :) burdaki takvim normalde 1 hafta fazla gostriyor ama bazilari uyumlu diyor o yuzden usg kagidinda ne yaziyorsa odur :)
Normaldir insallah agrilarin icin rahat etmiyorsa tabiki git doktora ..

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Aaa erkenden gosterdi kendini desene topigin ilk cinsiyeti senden geldi :)) Saglikla dogsun kuzucuk kizina arkadas geldi desene ..

Arkadaslar ciger hamilere yasak diye biliyorum netten bi arastrin sebebini..yiyen arkadaslar artik yemeyin..:)Allah a emanetler insaAllah
Canim internete ne bakiyorsun onlar neler neler diyor her seye inansak .. Ben yiyorum walla kimsede yasak demedi doktor yasak olsa uyarmazmiydi .. Ozellikle gidince soracagim bakalim ne diyecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…