Merkezdeyim canmZonguldağın neresindensin arkadaşım?
Bende nar yemedim hic ama kani akisini hizlandirdigi icin yemedim ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum .. Zaten igne ilac kullaniyorum kanim sulaniyor :)Hurafelerden konuşulmuş. nar icin eskiler yenmemeli ellenmemeli sıçradığı yerde çocukta iz birakir derler, gunumuzde de bilimsel olarak narın kan akışını hızlandırdığını ve ilk aylarda dikkatli tüketilmesi gerektiğini okumuştum :) etten zaten tiksintim var birde toksoplazma bagisikligim yokmuş o yuzden ellemiyorum ellesemde zaten hemen sabunla çitiliyorum elleri :)
Bende nar yemedim hic ama kani akisini hizlandirdigi icin yemedim ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum .. Zaten igne ilac kullaniyorum kanim sulaniyor :)
Bu arada gozun aydin artik sende bebisini daha cok ozleyeceksin kipir kipir gordugun icin..
Aslinda internette satilan idrar stribleri var evde bulanacak arada yapip kontrol edecegiz bisi cikarsa doktora gidecegiz boyle dusunmekten iyidir ..kızlar benım kasıklarım çok ağrıyor hatta arada şiddetli batma oluyor dunden berı bulantı ıstıfra suda içemedim enfeksıyonmu yoksa dr gıtsemmı
Olmaz olmaz merak etme benim kan pihtilasmam var diye biraz tedirginim yemekte igne ilac kullaniyorum diye yoksa cok severim nariben daha bu sabah nar suyu ıctım :0 onun dısında arada bır nar da yıyorum. ıns bı zararı olmaz
aradım hocayı ıdrar testı ıstedı bı usg baksınlar acılde bana haber versınler dedı işden cıkınca gidecem kontrolde pazaretesı dayanamıycamAslinda internette satilan idrar stribleri var evde bulanacak arada yapip kontrol edecegiz bisi cikarsa doktora gidecegiz boyle dusunmekten iyidir ..
Agrilar cok normal aslindada bizler tezcanliyiz..
bende ayva çok yiyorum gamzesi olsun diye. ama hamilelikte sakatat yememek gerek diye biliyorum. ciğer bana yasak doktorum yeme dedi. normalde çok severim kavurmasını falan ama artık doğunca yerimBen takarsam iyice manyağa dönüyorum. Geçen annem ciğer yapmış hayatımda ilk kez yedim bebek için. Sakın ellerini yerine sürme dedi. Bi tiklendim ay sürdüm mü bilmem ne. Sonra dedim ay amannn. Ona bakarsan her akşam ayva çekiyo canım benimki full gamzeli olmalı ozaman :)
Onde giden hangisi tatlim anlamadim sat la sadece 1 gun var bebisimin haftasiyla burdaki takvimim mi geride..kanamam lekelenmem yok cok sukur adet sancisi gibi agrim var hafif bacaklarima inen..oda can skici oluyo iste..pazartesi gidicektim ama bikac gun beklemiyim dedim yarin gidicem insaAllah doktoraO zaman sizinde onden gidiyor haftasina gore .. Progestanda kullansan kanama varsa yine olur sadece o onlem canim .. Cok sukur agrim yok gunde iki taneye cikardi progestanida .. Kanaman mi var agrin mi var peki ..
Ciger butun hamilelere yasak canim ve diger butun sakadatlarbende ayva çok yiyorum gamzesi olsun diye. ama hamilelikte sakatat yememek gerek diye biliyorum. ciğer bana yasak doktorum yeme dedi. normalde çok severim kavurmasını falan ama artık doğunca yerim
Gozunuz aydin Allah kucaginizada alnayi nasip etsinKızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
evet bende onu diyorum arkadaşlar ciğer yiyorlarmış yemesinler :)Ciger butun hamilelere yasak canim ve diger butun sakadatlar
ayyyyy ne kadar güzelll. bende kızım olsun istiyorum eşimde erkek istiyor. birimiz sevinicezKızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Benim kafa karisti herkes farkli bisi diyor :) burdaki takvim normalde 1 hafta fazla gostriyor ama bazilari uyumlu diyor o yuzden usg kagidinda ne yaziyorsa odur :)Onde giden hangisi tatlim anlamadim sat la sadece 1 gun var bebisimin haftasiyla burdaki takvimim mi geride..kanamam lekelenmem yok cok sukur adet sancisi gibi agrim var hafif bacaklarima inen..oda can skici oluyo iste..pazartesi gidicektim ama bikac gun beklemiyim dedim yarin gidicem insaAllah doktora
Aaa erkenden gosterdi kendini desene topigin ilk cinsiyeti senden geldi :)) Saglikla dogsun kuzucuk kizina arkadas geldi desene ..Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Canim internete ne bakiyorsun onlar neler neler diyor her seye inansak .. Ben yiyorum walla kimsede yasak demedi doktor yasak olsa uyarmazmiydi .. Ozellikle gidince soracagim bakalim ne diyecek ..Arkadaslar ciger hamilere yasak diye biliyorum netten bi arastrin sebebini..yiyen arkadaslar artik yemeyin..:)Allah a emanetler insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?