2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

9 ay gitmem ben turbeye filan :) Allahtan bacaginda olmus yuzune filan degdirmemis .. Ayy takacak bisi daha cikti bak simdi :)
Takma takma canım her türbede olmuyor ama biz bilemiyoruz nerde ne oluyor anneannem uyarmis annemi bir yerine dokunma burasi iz bırakıyor diye Dr um görünce şok olmuştu :)bende anneme kızdım ne cesaret yüzümde gözümde olsaydı diye olsaydı da yapacak birsey yok nasip diyecem artık

gecenlerde tv de bi doktordan da duydum canim ama tabi doktorada bi danismak gerek unutmassam yarin ben soruyum bir..

Canim internete ne bakiyorsun onlar neler neler diyor her seye inansak .. Ben yiyorum walla kimsede yasak demedi doktor yasak olsa uyarmazmiydi .. Ozellikle gidince soracagim bakalim ne diyecek ..

Tip da mümkün değil diyor doktorlar benim duydugum ama halk arasında bu tür inanışlar cok fazla, bende yiyorum çekinmeden sonuçta vitamin alalim diye yiyoruz olacak olduktan sonra oluyor ya narda çok yedim şimdiye kadar hatta ciğerde yemeği düşünüyorum benim yaptığım şey sadece ellememeye çalışıyorum eşime dogratiyorum

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Ay maşallah ne kadar çabuk göstermiş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tam olarak kaç günlüksün kalp atış hızını sormusmuydun ilk duydugunuzda

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi

Maşallah gözün aydın canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin bide kızlar kendini gec gösterir derlerdi sen erkenden öğrenmişsin ne güzel

cok güzel haber hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. inşallah bizde ogreniriz pazartesi gidicem suan 12 haftalığım adet tarihine göre ama onden gidiyordu bebis 13 haftalik olcaz ozamana inşallah belli olur onden gittiği için umutluyum

Canım gözünaydın maşallah baya erkenden öğrenmiş oldun. ama yine de çok güvenme bu aylarda çok benzermiş erkekle kız cınsel organı. dr test sonuclarına dayanarak da kesın bişi söylemiş olabilir tabi ama benım bir arkadaşıma 5,5 aylık olana kadar kız dedıler sonra erkek olduğu çıktı ortaya :)

Benim arkadaşimada altı buçuk ayina kadar erkek dediler sonradan kız çıktı, aslında yedinci sekizinci aya kadar herşeyi beyaz sari veya yesil almak gerekiyo

Hep videoya cekicem diyorum unutuyorum heyecandan yarin cekersem yollarim :)) canim

Sor bakalim cidden merak ettim kan yapiyor diye ye derler birde :) Hani dokunma demeleri normal ama yeme demelerini neden ..
cigerde ve havucta fazla A vitamini varmış bebege zarar veren oymuş sanırım gelişimine etki ediyor die biliyorum nekadar doğru bilmiyorum :)

cigerde ve havucta fazla A vitamini varmış bebege zarar veren oymuş sanırım gelişimine etki ediyor die biliyorum nekadar doğru bilmiyorum :)
Bak bu olabilir mesela ton baligindan civa orani yuksek oldugu icin cok tuketmeyin derler hamilelikte boyle soyleseler tamam derim yoksa niye zararli olsun ki ..

Bak bu olabilir mesela ton baligindan civa orani yuksek oldugu icin cok tuketmeyin derler hamilelikte boyle soyleseler tamam derim yoksa niye zararli olsun ki ..
yani canim A vitamini fazla olunca allah korusun sakatlığa yol açıyormuş genede doktorlar daha iyi biliyordur

Masallah canim cok guzel rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…