Bunu bende aldim canim sagol..Diş agrısı için bi tarif vericem ben kullandım ertesı gun agrı falan kalmadı
1cay bardagı uzum sirkesi
1 diş sarımsak bu ikisini cezvede kaynat daha sonra ılıyinca gargara yap. Faydasını gorursun agrı tamamen yok oluyor once hafıfler ertsı gun agrın kalmaz @balinmaz
Amin cümlemizin inşallahGozunuz aydin Allah kucaginizada alnayi nasip etsin
İnşallah yarın alıcam sonuçlarıAy ne mutlu sizesonuclariniz da temiz cikar insallah.
Benim dogru duzgun bilantim olmadi. Sadece ise gidecegim gunlerde erken kahvaltiya oturdugum icin oluyor. Normalde hic yok.bulantısı erken biten var mı?
Teşekkür ederim hayırlı evlat olsun inşallahayyyyy ne kadar güzelll. bende kızım olsun istiyorum eşimde erkek istiyor. birimiz sevinicez. tebrik ederim..
Çok şükür ya bizde şaşırdık ama gösterdi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaAaa erkenden gosterdi kendini desene topigin ilk cinsiyeti senden geldi :)) Saglikla dogsun kuzucuk kizina arkadas geldi desene ..
Çok şükür ya bizde şaşırdık ama gösterdi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaAaa erkenden gosterdi kendini desene topigin ilk cinsiyeti senden geldi :)) Saglikla dogsun kuzucuk kizina arkadas geldi desene ..
İnşallah cnm rabbim gönlünüzce versinGözünaydın canım., darısı başımıza. Inşallah benim de sağlıklı bir kızım olur.
bulantısı erken biten var mı?
Evet sormuştum 140 civarıydı bugünde 138 bizde şaşırdık diğer kızım 16-17 haftalıkların öğrenmiştikAy maşallah ne kadar çabuk göstermiş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tam olarak kaç günlüksün kalp atış hızını sormusmuydun ilk duydugunuzda
Şifa olur insallh canımBunu bende aldim canim sagol..
Malesef benimde disim kirildi ve hic birsey yaptiramiyorum kan sulandiricidan oturu
Çok teşekkürler darısı başınızaMaşallah gözün aydın canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin bide kızlar kendini gec gösterir derlerdi sen erkenden öğrenmişsin ne güzel
10.hafta basladi surekli sabahtan aksama kadar bulanti yasadim ama sadece kuru bulanti 11.haftaya girdim bitti :)bulantısı erken biten var mı?
İnşallah görürsünüz cnmcok güzel haber hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. inşallah bizde ogreniriz pazartesi gidicem suan 12 haftalığım adet tarihine göre ama onden gidiyordu bebis 13 haftalik olcaz ozamana inşallah belli olur onden gittiği için umutluyum
Nasip tabi rahimlerdekini ancak Allah bilir gerçekten çok önemli değil ama öğrenince paylaşmak istedim tabiCanım gözünaydın maşallah baya erkenden öğrenmiş oldun. ama yine de çok güvenme bu aylarda çok benzermiş erkekle kız cınsel organı. dr test sonuclarına dayanarak da kesın bişi söylemiş olabilir tabi ama benım bir arkadaşıma 5,5 aylık olana kadar kız dedıler sonra erkek olduğu çıktı ortaya :)
10.hafta basladi surekli sabahtan aksama kadar bulanti yasadim ama sadece kuru bulanti 11.haftaya girdim bitti :)
İnşallah cnm darısı senin ikizlereMasallah canim cok guzel rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :))
YasamadimAaa nasıl yani 10. Haftandan önce hic bulantı yasamadinmi
Nasip tabi rahimlerdekini ancak Allah bilir gerçekten çok önemli değil ama öğrenince paylaşmak istedim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?