- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
İnş benim de biter her akşam işten eve gelince lavoboya zor atıyorum kendimi kusuncada daha yemek falan yıyemıyorum10.hafta basladi surekli sabahtan aksama kadar bulanti yasadim ama sadece kuru bulanti 11.haftaya girdim bitti :)
Aynen ya ya da 7. 8. Ayı beklemek lazım ama sabredebılırsen tabı :)Benim arkadaşimada altı buçuk ayina kadar erkek dediler sonradan kız çıktı, aslında yedinci sekizinci aya kadar herşeyi beyaz sari veya yesil almak gerekiyo
Benim dogru duzgun bilantim olmadi. Sadece ise gidecegim gunlerde erken kahvaltiya oturdugum icin oluyor. Normalde hic yok.
Amin canim inşallah :)İnşallah cnm darısı senin ikizlere
Sanırım burda hamileliği en rahat geçenlerden birisi benim sabah bulantilari hariç hamile olduğumun bile farkında değilim nerdeyse, bu durum bazen beni korkutuyor
Yok cnm neden yanlış anlayayım gerçekten kız erkek hiç farketmez bizim için öpüyorum hepiniziAllahım hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsın inş canım. Beni de yanlış anlamanı istemem hevesini kırmak için söylemedim erken ya kaptırma kendını dıye soyledım
YasamadimNazar degmesin insallah diyeyim
Hayırlı olsun canm yum testıylemı kaldın yaptın mı bişiKızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Annemde hamile oldugumu kusmamdan anlardim diyor :) Hemen anlardim kendini belli ederdi diyor dedim insallah sana cekmem anne yok yok diyor olmadiysa bastan daha olmaz diyor ..Aaaa cok iyi yaaa bende diyorm bende mi bi problem var aceppp oysaki annem hep anlatir ta 4. Haftasindan 9. Ayina kadar kustugunu, bunu duymak iyi geldi
Korkma canım şanslı say kendini. İlla olucak dıye bişi yok. Benım bi çok tanıdıgım bulantısız hamılelık gecırıp bebegını kucagına aldı
Annemde hamile oldugumu kusmamdan anlardim diyor :) Hemen anlardim kendini belli ederdi diyor dedim insallah sana cekmem anne yok yok diyor olmadiysa bastan daha olmaz diyor ..
İyi aksamlar temmuz anneleri nasilsiniz ben 2015 mayis annesiyim yani uzaktan yakından temmuz ile alakam yok ama hamileliği ozledigimden herhalde sizi takip ettim bastan bu yana tüm yazilanlari okudum en güzel donem dolu dolu yasayinbende hamileliğim boyunca mide bulantısı nedir bilmedim ama 9 ay kanamam hic durmadi artik sıradan gelmişti sakın korkmayin alacak nefesi varsa Rabbim bi şekilde yasatiyor nar cigere gelince korkmayin ben hamilelikte yediğim kadar nar yemedim ette ciğer de ben dogrardim ama iyice yikardim elimi yerdim tabi şükür bir şey olmadi Rabbim inşallah kucaginiza almayi nasip eder hepinize huzurlu hamilelik diliyorum
Amin amin inşallah sizde vakti zamanı gelince sarıp sarmalarsınız insallah yavrucuklarınızıBi bulantısı olminşallah yae daha ne güzel böyle şeyleri duymak İnşallah bizlerde bulantisiz bi hamilelik geciririz hayırlisiyla
Rabbim evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ay inşallah bendede öyle olur canım, normalde kısa mesafe araba yolculuğunda bile içim dışıma çıkan birisiydim hep düşünürdüm hamile kalinca napcam ben diyee, eee şimdide bakıyorum sadece sabahlari aç kalınca biraz bulantim oluyo o da biseyer yiyince geçiyor İnşallah bu durum normaldir
Amin amin inşallah sizde vakti zamanı gelince sarıp sarmalarsınız insallah yavrucuklarınızı
İnş canım ben de hep kusamam ben derdım sımdı her gun yasıyorum
Maşallah erkenden göstermiş ikinciler daha çabuk cinsiyet gösteriyormuş inşallah benim kuzumda gösterir ya benimde oğlum var ikinciyi çok merak ediyorum gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsunda önemli değilKızlar merhaba uzun zamandır giremedim benim çok güzel bir haberim var bir kızım daha olucak ikili tarama testim yapılırken yavrum cinsiyetini de gösterdi
Hani olan pipiyi görememelerini anlıyorumda pipi olarak gördükleri ne sonradan nasıl kız oluyor onu anlamıyorumBenim arkadaşimada altı buçuk ayina kadar erkek dediler sonradan kız çıktı, aslında yedinci sekizinci aya kadar herşeyi beyaz sari veya yesil almak gerekiyo
ALLAH nasip ederse ilk canim.. Ama iki kaybim var biri nerdeyse iki aylikti dustugunde ondada hic bulanti yasamamistim sadece kasik agrim ve uyku hali vardi hep uyumak istiyordum ..Insallah ya, senin ilk hamileligin mi bu canım, cok unutkanim söylediysende hatirlamiyorum da :)
Hani olan pipiyi görememelerini anlıyorumda pipi olarak gördükleri ne sonradan nasıl kız oluyor onu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?