Ne mutlu bize şükür bende öyleyim ilk hamileliğimde böyle rahat geçmişti inşallah doğumumuzda hamilelik kadar rahat geçer sizin ilkmiydiSanırım burda hamileliği en rahat geçenlerden birisi benim sabah bulantilari hariç hamile olduğumun bile farkında değilim nerdeyse, bu durum bazen beni korkutuyor
Sağol canım inşallah faydası olurDiş agrısı için bi tarif vericem ben kullandım ertesı gun agrı falan kalmadı
1cay bardagı uzum sirkesi
1 diş sarımsak bu ikisini cezvede kaynat daha sonra ılıyinca gargara yap. Faydasını gorursun agrı tamamen yok oluyor once hafıfler ertsı gun agrın kalmazAmine Busra
Yani bu takvim şöyle 11+1,11+2,11+3,11+4,11+5,11+6 bunların hepsi 12.haftada olduğunu gösteriyor.12+1 olmaya başladığında 13. Haftaya girmiş oluyorsun.böyle hesaplanıyorBenim kafa karisti herkes farkli bisi diyor :) burdaki takvim normalde 1 hafta fazla gostriyor ama bazilari uyumlu diyor o yuzden usg kagidinda ne yaziyorsa odur :)
Normaldir insallah agrilarin icin rahat etmiyorsa tabiki git doktora ..
İns canımSağol canım inşallah faydası olur
evet sor bence de ayrıca kabuklu deniz ürünleri de yasak. karides kalamar. barbun balığı da yasak. çünkü dip balığı ve yüksek civa içeriyor. ama tabi herkesin kendi bileceği. ben söylemesem bildiklerimi içim rahat etmez. ben öğretmenim doktor falan değilim ama etrafımda doktor olan çok arkadaşım var onlarda uyardılarCanim internete ne bakiyorsun onlar neler neler diyor her seye inansak .. Ben yiyorum walla kimsede yasak demedi doktor yasak olsa uyarmazmiydi .. Ozellikle gidince soracagim bakalim ne diyecek ..
Canım ben ilk hamileliğimde son 5 ay öldüm mide yanmasından gaviscon ilaç şurup var onu içiyodum ama ilaç olmadığında yarım çay kaşığı karbonatlı su aynı etkiyi gösterdi çok olmasın suyu çok olsun canım benim çözümüm oydu tatlım çok geçmiş olsun inşallah uzun sürmez çok kötü bir durumkızlar napıyorsunuz mide yanmasına ne iyi gelir kötüyüm biraz
Hangi renk canım renk önemli ?Kızlar ya lekelenmem oldu korkuyorum bişi olmaz deme
çok sağol canım inşallah geçer yediklerimden dolayı mı acaba yoksa hamilelikte sık olan bir şey mi eşimde bugün gececi nazlancak insan yok ben pert :)Canım ben ilk hamileliğimde son 5 ay öldüm mide yanmasından gaviscon ilaç şurup var onu içiyodum ama ilaç olmadığında yarım çay kaşığı karbonatlı su aynı etkiyi gösterdi çok olmasın suyu çok olsun canım benim çözümüm oydu tatlım çok geçmiş olsun inşallah uzun sürmez çok kötü bir durum
Gözünaydın canım, maşallah.Iyi aksamlar arkadaslar , ben de doktordaydim bu aksam. Bebis 11+0 cikti. Sirt ustu yatiyordu kuzu, ense 1.7 , burun kemigi olusmus, kan aldilar bir hafta sonra cikacakmis. Ve maalesef 4 kilo almisim
Ayni durum arkadasima oldu 6 ay erkek dendi sonra kiz dediler :) erkenden birseyler almayin.Hani olan pipiyi görememelerini anlıyorumda pipi olarak gördükleri ne sonradan nasıl kız oluyor onu anlamıyorum
ilk defa mı oldu. inşallah kötü bir şey olmaz. sabah doktoruna git bence. ya da şimdi mesaj falan atıp sor.Kızlar ya lekelenmem oldu korkuyorum bişi olmaz deme
Canım suyu çok olsun emi canım .... yediklerin asitli ekşimsi olunca daha çok oluyo canım yağlı yememeye çalış walla çok zor ben oturarak uyurdum yatınca fena oluyodu :)) ben son ay 2 gecede 1 hastahanede oluyodum inşallah senin çok sürmez inşallah canım benimçok sağol canım inşallah geçer yediklerimden dolayı mı acaba yoksa hamilelikte sık olan bir şey mi eşimde bugün gececi nazlancak insan yok ben pert :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?