2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım burda hamileliği en rahat geçenlerden birisi benim sabah bulantilari hariç hamile olduğumun bile farkında değilim nerdeyse, bu durum bazen beni korkutuyor
Ne mutlu bize şükür bende öyleyim ilk hamileliğimde böyle rahat geçmişti inşallah doğumumuzda hamilelik kadar rahat geçer sizin ilkmiydi

Benımde iki hamileliğimde bulantım olmadı olanlarada özenmiyor değildim kanamam olmasa hamile olduğumu unutucaktım bende bu süreçte oyalanmak icin bebek sapkası örüyorumAllah nasip ederde kucağımıza alırsak 6-7aylık olucaklar bu zamanlarda renk olarakta niyeyse mavi aldım bu bir işaretmi diyorum kendi kendime yada bir önceki hamileliğimde herşeyi pembe aldığım icin aklım maviye mi kayıyor inşallah sonu benzemez buarada yorumları okurken havuc ve ciğerde A vitamini fazla olduğu icin cok tüketilmemesi öneriliyor ama bebeğin suyu az olduğunda havuc suyu icin artar diyolar bende doktoruma sorayım kafam karısıyor arada

Sağol canım inşallah faydası olur

Benim kafa karisti herkes farkli bisi diyor :) burdaki takvim normalde 1 hafta fazla gostriyor ama bazilari uyumlu diyor o yuzden usg kagidinda ne yaziyorsa odur :)
Normaldir insallah agrilarin icin rahat etmiyorsa tabiki git doktora ..
Yani bu takvim şöyle 11+1,11+2,11+3,11+4,11+5,11+6 bunların hepsi 12.haftada olduğunu gösteriyor.12+1 olmaya başladığında 13. Haftaya girmiş oluyorsun.böyle hesaplanıyor

Canim internete ne bakiyorsun onlar neler neler diyor her seye inansak .. Ben yiyorum walla kimsede yasak demedi doktor yasak olsa uyarmazmiydi .. Ozellikle gidince soracagim bakalim ne diyecek ..
evet sor bence de ayrıca kabuklu deniz ürünleri de yasak. karides kalamar. barbun balığı da yasak. çünkü dip balığı ve yüksek civa içeriyor. ama tabi herkesin kendi bileceği. ben söylemesem bildiklerimi içim rahat etmez. ben öğretmenim doktor falan değilim ama etrafımda doktor olan çok arkadaşım var onlarda uyardılar

kızlar napıyorsunuz mide yanmasına ne iyi gelir kötüyüm biraz
Canım ben ilk hamileliğimde son 5 ay öldüm mide yanmasından gaviscon ilaç şurup var onu içiyodum ama ilaç olmadığında yarım çay kaşığı karbonatlı su aynı etkiyi gösterdi çok olmasın suyu çok olsun canım benim çözümüm oydu tatlım çok geçmiş olsun inşallah uzun sürmez çok kötü bir durum

çok sağol canım inşallah geçer yediklerimden dolayı mı acaba yoksa hamilelikte sık olan bir şey mi eşimde bugün gececi nazlancak insan yok ben pert :)

Iyi aksamlar arkadaslar , ben de doktordaydim bu aksam. Bebis 11+0 cikti. Sirt ustu yatiyordu kuzu, ense 1.7 , burun kemigi olusmus, kan aldilar bir hafta sonra cikacakmis. Ve maalesef 4 kilo almisim
Gözünaydın canım, maşallah.

çok sağol canım inşallah geçer yediklerimden dolayı mı acaba yoksa hamilelikte sık olan bir şey mi eşimde bugün gececi nazlancak insan yok ben pert :)
Canım suyu çok olsun emi canım .... yediklerin asitli ekşimsi olunca daha çok oluyo canım yağlı yememeye çalış walla çok zor ben oturarak uyurdum yatınca fena oluyodu :)) ben son ay 2 gecede 1 hastahanede oluyodum inşallah senin çok sürmez inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…