Geçmiş olsun, çok fazla değilse korkma ama bi dr.a görün..Kızlar ya lekelenmem oldu korkuyorum bişi olmaz deme
Ilik sut yada nane. Ben oglumda son aylarda feci yandigim.icin bu ikisi cozum oluyordu. Kuru naneyi kaynar suya at bi tasm kaynatp suyunu ic canm 2 dk sonra gcer Allahin izniylekızlar napıyorsunuz mide yanmasına ne iyi gelir kötüyüm biraz
Benim dogru duzgun bilantim olmadi. Sadece ise gidecegim gunlerde erken kahvaltiya oturdugum icin oluyor. Normalde hic yok.
Aa baya kısa sürmüş10.hafta basladi surekli sabahtan aksama kadar bulanti yasadim ama sadece kuru bulanti 11.haftaya girdim bitti :)
Canım yine de hafif bulantı oluyomus hem olmasa da hiç takılma sıfır bulantiyla geçiren de varmisSanırım burda hamileliği en rahat geçenlerden birisi benim sabah bulantilari hariç hamile olduğumun bile farkında değilim nerdeyse, bu durum bazen beni korkutuyor
benide ama bizimde boyle gecicek heraldeSanırım burda hamileliği en rahat geçenlerden birisi benim sabah bulantilari hariç hamile olduğumun bile farkında değilim nerdeyse, bu durum bazen beni korkutuyor
Bana da ılıktan ziyade soğuk süt iç diyorlardı. Yanmam benimde başladıIlik sut yada nane. Ben oglumda son aylarda feci yandigim.icin bu ikisi cozum oluyordu. Kuru naneyi kaynar suya at bi tasm kaynatp suyunu ic canm 2 dk sonra gcer Allahin izniyle
ya bigün çok başım dönüyor bigün midem yanıyor bigün bulantı var bu gidişle inanmıcak kimse bana ama nazlanmıyorum ciddi zor geçiyorCanım suyu çok olsun emi canım .... yediklerin asitli ekşimsi olunca daha çok oluyo canım yağlı yememeye çalış walla çok zor ben oturarak uyurdum yatınca fena oluyodu :)) ben son ay 2 gecede 1 hastahanede oluyodum inşallah senin çok sürmez inşallah canım benim
sağol canım hepsini denicem çünkü duramıyorum.Ilik sut yada nane. Ben oglumda son aylarda feci yandigim.icin bu ikisi cozum oluyordu. Kuru naneyi kaynar suya at bi tasm kaynatp suyunu ic canm 2 dk sonra gcer Allahin izniyle
Canım ıkı damla var umarım cogalmaz gecer ya nasıl gectı senın benım kızım cok aglıyo kucak istıyo sureklı alıyorum ondanmı acababesirsu eğer rengi kahverengi ise ve ped dolduracak kadar çok gelmiyorsa korkma içini ferah tut sabahta doktorunu ara durumu anlat bilgi al umarım kötü birşey yoktur seni çok iyi anlıyorum 4 gün önce benimde başıma geldi insan çok endişeleniyor
Canım ıkı damla ve kahverengı umarım gecerGeçmiş olsun, çok fazla değilse korkma ama bi dr.a görün..
Evet ılk kez oldu canm umarım bişi yokturilk defa mı oldu. inşallah kötü bir şey olmaz. sabah doktoruna git bence. ya da şimdi mesaj falan atıp sor.
Kahverengı cnmHangi renk canım renk önemli ?
ALLAH nasip ederse ilk canim.. Ama iki kaybim var biri nerdeyse iki aylikti dustugunde ondada hic bulanti yasamamistim sadece kasik agrim ve uyku hali vardi hep uyumak istiyordum ..
Hani olan pipiyi görememelerini anlıyorumda pipi olarak gördükleri ne sonradan nasıl kız oluyor onu anlamıyorum
Şöyle ki canım vajinada klitoris var ya o çıkıntı erkek te pipi oluyobelli bi zamana kadar o cıkıntı hem erkekte hem kızda var sonra sekıl alırken kızda ufalıyo erkekte büyüyo
Ne mutlu bize şükür bende öyleyim ilk hamileliğimde böyle rahat geçmişti inşallah doğumumuzda hamilelik kadar rahat geçer sizin ilkmiydi
Canım yine de hafif bulantı oluyomus hem olmasa da hiç takılma sıfır bulantiyla geçiren de varmisRahat olalım biz
Senin durum vahimmiş canım :) ben daha iyiyim ya. En rahat 1 haftamı geçirdim arada kussamda :)Benım hıc haberım yok boyle seylerdenben de her aksam bı dılım ayva yıyorum ıns gamzelı bayılıyom gamzelı bebıslere :) benım cıg bıseye dokunmam yemem zaten yasak bagısıklıgım yok zaten en son ne zaman yemek yaptım onu bıle unuttum mutfaga gıremıyorum kı her yer yemek kokuyo gıbı gelıyo bana
Bende alaplılıyım aslen gözüni sewdiğim memleketim :)Merkezdeyim canm
Bana hemşirem hususi ye dedi. Hayatımda ilkkez yedim zaten 4-5 lokma. Salı doktora gideceğim özellike sorarım yazarım olurmubende ayva çok yiyorum gamzesi olsun diye. ama hamilelikte sakatat yememek gerek diye biliyorum. ciğer bana yasak doktorum yeme dedi. normalde çok severim kavurmasını falan ama artık doğunca yerim
Merak etme Dr progesteron hormonu verecek oda kısa sürede kesecek zaten renginde kahverengi ve az diyorsun endişelenme benimde oğlum küçük ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bende onu kucağıma alıyorum bide çevremde bana yardımcı olacak kimsede yok mecburen yapıyorum ama lekelenme ondan değilmiş son 4 gün içinde ilişkiye girdinmi diye sordu Dr o yüzden olmuş dedi bir süre ilişkiyi yasakladıCanım ıkı damla var umarım cogalmaz gecer ya nasıl gectı senın benım kızım cok aglıyo kucak istıyo sureklı alıyorum ondanmı acaba
Evet dun gece oldu valla belkıde ondandırMerak etme Dr progesteron hormonu verecek oda kısa sürede kesecek zaten renginde kahverengi ve az diyorsun endişelenme benimde oğlum küçük ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bende onu kucağıma alıyorum bide çevremde bana yardımcı olacak kimsede yok mecburen yapıyorum ama lekelenme ondan değilmiş son 4 gün içinde ilişkiye girdinmi diye sordu Dr o yüzden olmuş dedi bir süre ilişkiyi yasakladı
Çok saol Cnm bu saat oldu hala bulantım var inşallah geçer artık gücüm tükeniyorevet gözükmüyorsun canım arada gir oyalanırsın. başlarda iyidin nerden çıktı bu öğürme çabuk geçer umarım sağlıkla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?