2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler bi hafta 10 gündür neredeyse çok kötüydüm. Geçen hfta salı günü kanamam başladı ve bi haftadan fazla sürdü. Neredeyse 2 günde bir doktora gidip bebeğim yaşıyor mu diye merak ettim. Çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. Kızlar ben çok korktum kanamadan dolayı. Ilk gebeliğim ve eşimle kan uyuşmazlığım vardı. Kanamam olduğunu söyleyince hemen kan uyuşmazlığı için iğne vurdular. Kanamam içinde progestan verdi doktor. Bi hafta kanama devam etti. Rapor aldım. Ankaradan annem geldi. Derken annem dedi ki bu kadar korkma. Tam 2.ayın üstüne adet görmüş olabilirsin dedi. Tamda adet dönemine denk geliyordu. Ama ilk ay olmadım dedim. Olsun o olur kimisinde dedi ve içimi rahatlattı. Bu arada 3 4 farklı cihazda ultrasona girdim. Kimisi 9+3 kimisi 9+6 kimisi 9+0 gösterdi. O yüzden şunu demek istiyorum cihazdan cihaza değişebiliyor +-3 4 gün farkedebiliyormuş bebeğim gelişmıyor ya da çok gelişmiş gibi paniklere kapılmayın. Ben başta herseyden huylanıyordum. Şu anda gayet rahatım. Kanaması olanlara da söylüyorum doktorunuz üzerinde çok durmuyorsa sizde durmayın çünkü çok doğal karşılanıyor ama olan sizin o bi haftanıza oluyor ben inanılmaz stres yaşadım siz yaşamayın diye söylüyorum. Hepiniz saglıcakla kalın.

Günaydın annişler
rüyamda bebeğim kız oluyodu bakalım hayırlısı birde sezeryan olmusum ama daha günü varmış tekrar karnıma koycaklarmıs bebeğimi bnde onu emzircek kadın arıyodum hayır olsun tuhaftı ama çok güzeldiiii

burda yazılanları eşime anlatınca dün gece doktora mesaj atmış geldiğimizde cinsiyeti öğrenebilir miyiz diye. doktorcum da cevap vermiş. öyle bir ihtimal var diye. yarın 9da randevum çok heyecanlıyım içime erkek olacakmış gibi doğuyor ilk öğrendiğimiz günden itibaren.. ayyy hayırlısı olsun bakalım. günler sanki biraz çabuk mu geçmeye başladı ne :)

neymiş canım çok sevindim renklide mi gördünüz yoksa normal mi bnde öğrenirim 1,5 haftaya gösterirse
Tesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah

Tesekkur ederim canim tebrigin icin..benimde en basindan erkek dogmustu..hayirli saglikli olsunlar en onemlisi o..doktordan cikinca haberini bekliyoruz

Selamun aleykum arkadaslar ben bebisimin cinsiyetini ogrendim kiii..:)doktordan donuyorum elhamdulillah hersey yolunda :)
Aleykümselam ne güzel annesi merakla bekletmeyen yavru aslan geliyor Rabbim hayırlı evlat etsin acısını göstermesin kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

benim de içime kız doğuyor bakalım 23 ünde belki bizde öğreniriz

Gunaydin kizlar, bir bucuk saat sonra doktorda rndvum var ilk kiez detaylica gorecegim bebegimi. Kac haftaligim bakalim ben kendimce gec dollenme oldugunu dusunmustum bakalim dogru cikacak mi? Dualarinizi eksik etmeyin Hepinize guzel bir gun gecirmenizi diliyorum...

Ayy çok sevindim aramızda 1 gün var ben de çarşamba günü ikili test için gideceğim 12 haftalık olacağız bizimki de gösterir mi acaba bu arada cinsiyeti ne
gosterrse gorursun canim insaAllah..erkek dedi tatlim darisi basina..ben ikili test istemedim tedavisi olmicaksa can sikmaya gerek yok diye dusundum.birde kaderi bir tek dua degistrr sonuna kadar hayili saglikli diye duami kesmicem Rabbim insaAllah kabul eder..

Aleykümselam ne güzel annesi merakla bekletmeyen yavru aslan geliyor Rabbim hayırlı evlat etsin acısını göstermesin kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim amin insaAllah cumlenin yavrusunu hayirli etsin Rabbim..sende yavrunu sagsalim al kucagina cumlemizle :)

Benim de tek duam bu hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize

Tesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah
Maşallah bebisine ne güzel cinsiyet haberleri almaya basladık sen sormusmuydun ilk kalp atısları kac atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…