2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Agrilarim icinde ilk 3 ay bazi kadinlar cok agri cekebilirler endise etmene gerek yok dedi magnezyum verdi..sonunda aciklayici rahat ettren bi doktor buldum..agrisi olan arkadaslarim iciniz rahat olsun..

Benimde öyle bir gün bir günü tutmuyo bide çocukla daha zor oluyo kızımda tektim rahattım ohh ama şimdi mecbur ilgileneceğim bir başka bebeğim var pazar doğum günümüz 1 yaşına gircez onun telaşına düştüm kendimi unutuyorum

Kahverengi çok tehlikeli olmuyo ama bugün dr git ihmal etme yinede bakalım meden oldu kızımda olmuştu benim kılcal damar çatlaması demişti dr rahim büyüdükçe olabiliyo demişti inşallah seninde öyledir canım

İşalhh bıdaha olmaz leke

Merhabalarrr buraya pek yazamiyorum ama mumkun oldugunca okuyorum takip etmeye calisiyorum hala evde yatistayim.bu progestan beni mahvetmia durumda sarhos gibi yasiyorum potansiyel uyku modundayim yazmak bazen zor geliyor ama sizi takip ediyorum

Hade hayırlısı işalhh cınsıyetıde bellı olmuştur

Carsamba gunu benim de koyu kahverengi iki uc damla lekelenmem oldu hem adet zamanima geliyodu hem de ogretmenim okulda biraz fazla yormustum kendimi bence ondan oldu hemen doktora gittik kendi doktorum sehir disinda 1 saatlik mesafede baska bi doktora gittim bisey yok ama dinlen dedi kendi doktorumu da aradim progesteron ve idrar tahlili istedi sukur iyi cikti sonuclar ama bizim tup bebek oldugu icin zaten progesteron hap kullaniyorum ben haftaya 24nde randevum var o zamana kadar dinlen dedi doktorum her ihtimale karsi rapor aldim evde yatiyorum cok endiselenmeyin rengi kirmizi ve devami gelmediyse arkadaslar

Allah razi olsun insaAllah cumlenin evladiyla.:)

Gözün aydin canim .. Bak ne guzel haberler aliyoruz artik gorus gunleride sıklaşmış ohh hep görüyorsun bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…