MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Evet Cok dogru dedin..Rabbim yarfimcilari olsunzulmedenleri kahretsin..hayirli cumalarRabbim bizim icimizdekine can verirken Haleptekilerin canlarını alıyor. Şu mübarek cuma günü anneler babalar çocuklar ölmesin diye çok dua edelim. Hayırlı cumalar..
Gunaydin canim..cigeri sordum doktora bgun yiyebilirsin sikinti yok dedi..Günaydin Herkese .. Ne guzel cinsiyetler belli olmaya basladi heyecanlar artiyor bizlerdede ..
Ilk sayfaya yazdim belli olanlarin cinsiyetini hadi bakalim yavas yavas dolsun liste
O zamansa gelsin cigerlerGunaydin canim..cigeri sordum doktora bgun yiyebilirsin sikinti yok dedi..
Benimde öyle bir gün bir günü tutmuyo bide çocukla daha zor oluyo kızımda tektim rahattım ohh ama şimdi mecbur ilgileneceğim bir başka bebeğim var pazar doğum günümüz 1 yaşına gircez onun telaşına düştüm kendimi unutuyorumya bigün çok başım dönüyor bigün midem yanıyor bigün bulantı var bu gidişle inanmıcak kimse bana ama nazlanmıyorum ciddi zor geçiyorçok sağol canımm
sağol canım hepsini denicem çünkü duramıyorum.
Kahverengi çok tehlikeli olmuyo ama bugün dr git ihmal etme yinede bakalım meden oldu kızımda olmuştu benim kılcal damar çatlaması demişti dr rahim büyüdükçe olabiliyo demişti inşallah seninde öyledir canımKahverengı cnm
İşalhh bıdaha olmaz lekeKahverengi çok tehlikeli olmuyo ama bugün dr git ihmal etme yinede bakalım meden oldu kızımda olmuştu benim kılcal damar çatlaması demişti dr rahim büyüdükçe olabiliyo demişti inşallah seninde öyledir canım
İnşallah canım olmaz dr zaten hap verir etmez sen sakin rahat olmaya çalış bebiş stres yapmasın noluo orda die :))İşalhh bıdaha olmaz leke
Hade hayırlısı işalhh cınsıyetıde bellı olmuşturGunaydin kizlar, bir bucuk saat sonra doktorda rndvum var ilk kiez detaylica gorecegim bebegimi. Kac haftaligim bakalim ben kendimce gec dollenme oldugunu dusunmustum bakalim dogru cikacak mi? Dualarinizi eksik etmeyin Hepinize guzel bir gun gecirmenizi diliyorum...
Cok şukur ıyımış cınsıyetı ne bebegınSelamun aleykum arkadaslar ben bebisimin cinsiyetini ogrendim kiii..:)doktordan donuyorum elhamdulillah hersey yolunda :)
Allah rai olsun canim benim cumlemizin evladiyla insaallahO zamansa gelsin cigerlerOgluş geliyormuş saglikla gelsin insallah canim ..
Allah razi olsun insaAllah cumlenin evladiyla.:)Hayırlı cuma lar herkese bizde dr dan geliyoruz bebeğim gayet iyi yine önde gidiyor maşallah haftaya tekrar görmek istiuor dr um :)masallah cinsiyet haberleri gelmrye başlamış E effulimmmm101915 gözün aydın canım hayırlı salih evlat olsjn inşallah
Gözün aydin canim .. Bak ne guzel haberler aliyoruz artik gorus gunleride sıklaşmış ohh hep görüyorsun bebeginiHayırlı cuma lar herkese bizde dr dan geliyoruz bebeğim gayet iyi yine önde gidiyor maşallah haftaya tekrar görmek istiuor dr um :)masallah cinsiyet haberleri gelmrye başlamış E effulimmmm101915 gözün aydın canım hayırlı salih evlat olsjn inşallah
Erkek canim insaAlllahCok şukur ıyımış cınsıyetı ne bebegın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?