Gözünaydın canım ne güzel ogrenmissin, darısı ben dahil ogrenmeyenlerin başına.Tesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah
Günaydin Herkese .. Ne guzel cinsiyetler belli olmaya basladi heyecanlar artiyor bizlerdede ..
Ilk sayfaya yazdim belli olanlarin cinsiyetini hadi bakalim yavas yavas dolsun liste
Merhaba kizlar..Iyiyim cok sukur yatiyorum kanamalardan sebep ama bebeklerim iyi allaha bin sukur insallah sizinde hersey yolundadir ve beraber aliriz kucagimiza evlatlarimizi..Doktor interneti yasakladi arastirip etkileniyorum diye o yuzden bi sure daha girmicem herkese hayirli gunler herkeseloyalty88 eveet buldum seni nasilsin nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Allah razi olsun canim darisi sizlere..:)Gözünaydın canım ne güzel ogrenmissin, darısı ben dahil ogrenmeyenlerin başına.
:) simdi nerdesin. Buralar hep ayni hicbirsey degismiyor.Bende alaplılıyım aslen gözüni sewdiğim memleketim :)
Beni anlatmissimBenimde öyle bir gün bir günü tutmuyo bide çocukla daha zor oluyo kızımda tektim rahattım ohh ama şimdi mecbur ilgileneceğim bir başka bebeğim var pazar doğum günümüz 1 yaşına gircez onun telaşına düştüm kendimi unutuyorum
Canim tebrik ederim hayirli olsun saglikli olsunda yeter bize :)Tesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah
Tesekkurler canim..evet aynen ole hayirli olsun kiz erkek farketmesCanim tebrik ederim hayirli olsun saglikli olsunda yeter bize :)
Hayirli cumalar canim cok guzel haberler..gozun aydin haftaya kipirdadiginida gorursun insallah :))Hayırlı cuma lar herkese bizde dr dan geliyoruz bebeğim gayet iyi yine önde gidiyor maşallah haftaya tekrar görmek istiuor dr um :)masallah cinsiyet haberleri gelmrye başlamış E effulimmmm101915 gözün aydın canım hayırlı salih evlat olsjn inşallah
Cok saol canim insallah sizin gibi dans ederken de goruruz. düşük sayım çok diye 10. Haftaya kadar 1 hafta arayla görüşelim demişti haftaya yine gidiyoruz esim de vardi bu kez cok mutli oldu oda.:)) ignemin diğerini birakicam kan sulandirici olan değil yani 1 hafta sonra artık tek iğne olayina geçiyoruzGözün aydin canim .. Bak ne guzel haberler aliyoruz artik gorus gunleride sıklaşmış ohh hep görüyorsun bebegini
Benim kızım henüz yürümeye başlamadı bide başlasa herşey dahada fena olacak gibi sürekli hareket halindeyiz sürekli uyumak lüks oldu iyice sizinki yaşını geçti dimi yine biraz anlıyodur sizi benimki hiçbişi anlamıyoBeni anlatmissimbizde subat 15 dogumluyuz. Bu hamilelik.cok daha zor ne yatabiliosn ne dinlenebiliosun oglum yurumeye basladi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canım hayırlı olsun bebisin erkekmis sağlıkla dogsun, hemen ben sana belirtileri soracağım , belirtilerden tahminde bulunacagim da kendimTesekkur ederim canim tebrigin icin..benimde en basindan erkek dogmustu..hayirli saglikli olsunlar en onemlisi o..doktordan cikinca haberini bekliyoruz
Çok saol canım seninde gözün aydın maşallah Miniklerine ne güzel 3 canlısın Rabbim korusun inşallah şu cuma gününün hurmetine sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağımiza almayi nasip etsinHayirli cumalar canim cok guzel haberler..gozun aydin haftaya kipirdadiginida gorursun insallah :))
Olur yazalim canim bende listeye geciririm hemde ilk sayfayi duzenlerim ismini yazdirip kaybolan cok :)Ya acaba tahminleri de yazsak mi :) cok merak ediyorum
Masallah yerim.onlari ben yaa .. Ne guzel ya biri kiz biri erkek olsa ohh iki meyvedende tatmis olacaksin .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin miniklerini canim..Merhaba tatliskooo ANNELER
Cokkk heyecanli bir gun..Rabbim herkese nasip etsin hepimiz sagliklica kucagimiza alalim insallah
Ben minislerimi gordum masallah ikisininde gelisimi cok guzel 11.haftamizdayiz..kipir kipir cokkk guzeldiii
Muhtemelen biri kiz biri erkek birinin kalbi daha hizli atiyor biri daha yavas ..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin cumanin yuzu suyu hurmetine kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..amin..
Merhaba ben ilk sayfada yokum sanirim bi kac arkadasimiz daha yok dogumu 30 ve 31de olanlarda eklerseniz sevinirimOlur yazalim canim bende listeye geciririm hemde ilk sayfayi duzenlerim ismini yazdirip kaybolan cok :)
Ayy evet tatlım yaa herkes tahmin yapsın ne heyecanlı bende artık Günlüğümu yazmaya başlıcam :)Olur yazalim canim bende listeye geciririm hemde ilk sayfayi duzenlerim ismini yazdirip kaybolan cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?