2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah yerim.onlari ben yaa .. Ne guzel ya biri kiz biri erkek olsa ohh iki meyvedende tatmis olacaksin .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin miniklerini canim..
Amin canim insallah hepimiz sagliklica kavusuruz yavrularimiza :)

Selam güzel anneler herkese hayırlı cumalar...
Bugün doktor yerindeydi ama ben değiştirmeye karar verdim. Tavrını sevmediğim.
Benim bebiş bir alem önce 8 temmuz görünüyordu doğum tarihi. Sonra 4 Temmuz oldu. Şimdi de 29 haziran... Tam tarihi hatırlamıyorum ama üç aşağı beş yukarı son adet tarihimi biliyorum. Hayır ilişki tarihim belli :))) ama ordan da hesaplanılmıyor. Neyse ultrasondandır. Elevit yazmış bana hiç de söylemeden tutuşturdu elime reçeteyi. Hayır söylese domuz vardı onda kullanmam başka bir şey yaz diyecem. Ama herkese standart uygulama yapmak hoş değil. Devlet hastanesi değil yaa...
Neyse gelelim bebişe arkasını döner arada tepik atar kendi dünyasında bir hallerde :))) cinsiyeti söyleyemedi çünkü bacakları ile kapatmış bizimki. İyi görünüyormuş. Kalp atışı dinletmedi. Enseyi ölçtü. 2 li tarama 20 tl imiş. Ama yaptırmadım. Soran arkadaş vardı yurt dışında yaşayan burda yaptırsın derim. Bizden haberler bu kadar öpüyoruz herkesi. Darısı diğer bekleyen annelerin başına

Masallah canim saglikla buyusunler insallah

Ne tatlı bügün güzel haberler aldık bebişlerden sağlıkla büyüsünler. Bende devlet hastanesinde randevu alamadım 2 li için sanırım özele giderim. özelde doktor muayanesi ultrason toplam kaç tutar arkadaşım ? kendi doktorum devlette fakat bulunduğu poliklinlikte 2 li test yok. şimdilik çok erken özele son aylar gidicem diyorum doğum için bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar. Ne güZel iyi haberler var bugün de hep. Ben de gün sayıyorum haftaya cuma kontrol var bakalım nası gecıcek. Ruyalardan bahsedılmıs. Dun gordugum ruyanın etkısındeyım hala. Kontrole gıdıyorum bebegımı goruyorum kocaman kıpır kıpır. Sonra doktor cıhazı sola oynatıyo gobegımde burda ıkıncı bı bebegın ayakları daha var dıyo. Ben de olamaz bu zamana kadar hep tektı dıyorum. Sonra bana da gosterıyo bı kız bı erkek buyuk ıhtımalle dıyo. Sabah esıme anlattım şok oldu ben de kontrole gıttıgımıI ve dr un ıkı kalp atısı var dedıgını gordum dedı :) ıkımız de aynı ruyayı gormusuz ama Allah hayra cıkarsın inş. Bu arada ben hamıle olana kadar benım kesın oglum olcak derdım ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı kız hissediyorum

hadi hayırlısı ama ikiz olsa keseden bile anlaşılıyomus arkadasım bi bakmıssın ikizler miş

10 aylik benimkide anlamiyor malesef. Surekli yurumek istio pesine geziorm.

L
Ay ne güzel maşallah kuzularına rabbim 2meyveyide tattırsın insallah doktor da sòyledimi peki cinsiyetlerini yoksa senmi tahminde bulundun atıslardan dolayı

Bertilda ayni zamanlardayiz, karnindaki şişlik özellikle göbeğin altında ve hiç önceki karın şişliklerine benzemiyor mu senin de ?ya ben de son 2 3 gündür hissediyorum bunu ve cok farkli bi duygu

Aynen canım göbeğin altında daha önce yoktu düzdü orası şimdi bi şişlik var cok tatli duruyo ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…