İstanbulda yaşıyorum canım ama yılda 2-3kez gideriz mutlaka bi evimiz orda ne de olsa :) çok güzeldir memleketim yemyeşil:) simdi nerdesin. Buralar hep ayni hicbirsey degismiyor.
Ben erkek hissediyorum :))))Olur yazalim canim bende listeye geciririm hemde ilk sayfayi duzenlerim ismini yazdirip kaybolan cok :)
Olur yazalim canim bende listeye geciririm hemde ilk sayfayi duzenlerim ismini yazdirip kaybolan cok :)
Amin canim insallah :)Çok saol canım seninde gözün aydın maşallah Miniklerine ne güzel 3 canlısın Rabbim korusun inşallah şu cuma gününün hurmetine sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağımiza almayi nasip etsin
Amin canim insallah hepimiz sagliklica kavusuruz yavrularimiza :)Masallah yerim.onlari ben yaa .. Ne guzel ya biri kiz biri erkek olsa ohh iki meyvedende tatmis olacaksin .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin miniklerini canim..
Masallah canim saglikla buyusunler insallahSelam güzel anneler herkese hayırlı cumalar...
Bugün doktor yerindeydi ama ben değiştirmeye karar verdim. Tavrını sevmediğ
Benim bebiş bir alem önce 8 temmuz görünüyordu doğum tarihi. Sonra 4 Temmuz oldu. Şimdi de 29 haziran... Tam tarihi hatırlamıyorum ama üç aşağı beş yukarı son adet tarihimi biliyorum. Hayır ilişki tarihim belli :))) ama ordan da hesaplanılmıyor. Neyse ultrasondandır. Elevit yazmış bana hiç de söylemeden tutuşturdu elime reçeteyi. Hayır söylese domuz vardı onda kullanmam başka bir şey yaz diyecem. Ama herkese standart uygulama yapmak hoş değil. Devlet hastanesi değil yaa...
Neyse gelelim bebişe arkasını döner arada tepik atar kendi dünyasında bir hallerde :))) cinsiyeti söyleyemedi çünkü bacakları ile kapatmış bizimki. İyi görünüyormuş. Kalp atışı dinletmedi. Enseyi ölçtü. 2 li tarama 20 tl imiş. Ama yaptırmadım. Soran arkadaş vardı yurt dışında yaşayan burda yaptırsın derim. Bizden haberler bu kadar öpüyoruz herkesi. Darısı diğer bekleyen annelerin başına
Isterseniz eklerim canim yoksa kimi ekledim bilmiyorum cok kisi olunca .. Aksam eklerim not aliyorum sizi ..Merhaba ben ilk sayfada yokum sanirim bi kac arkadasimiz daha yok dogumu 30 ve 31de olanlarda eklerseniz sevinirim
Ne tatlı bügün güzel haberler aldık bebişlerden sağlıkla büyüsünler. Bende devlet hastanesinde randevu alamadım 2 li için sanırım özele giderim. özelde doktor muayanesi ultrason toplam kaç tutar arkadaşım ? kendi doktorum devlette fakat bulunduğu poliklinlikte 2 li test yok. şimdilik çok erken özele son aylar gidicem diyorum doğum için bakalım hayırlısıSelam güzel anneler herkese hayırlı cumalar...
Bugün doktor yerindeydi ama ben değiştirmeye karar verdim. Tavrını sevmediğim.
Benim bebiş bir alem önce 8 temmuz görünüyordu doğum tarihi. Sonra 4 Temmuz oldu. Şimdi de 29 haziran... Tam tarihi hatırlamıyorum ama üç aşağı beş yukarı son adet tarihimi biliyorum. Hayır ilişki tarihim belli :))) ama ordan da hesaplanılmıyor. Neyse ultrasondandır. Elevit yazmış bana hiç de söylemeden tutuşturdu elime reçeteyi. Hayır söylese domuz vardı onda kullanmam başka bir şey yaz diyecem. Ama herkese standart uygulama yapmak hoş değil. Devlet hastanesi değil yaa...
Neyse gelelim bebişe arkasını döner arada tepik atar kendi dünyasında bir hallerde :))) cinsiyeti söyleyemedi çünkü bacakları ile kapatmış bizimki. İyi görünüyormuş. Kalp atışı dinletmedi. Enseyi ölçtü. 2 li tarama 20 tl imiş. Ama yaptırmadım. Soran arkadaş vardı yurt dışında yaşayan burda yaptırsın derim. Bizden haberler bu kadar öpüyoruz herkesi. Darısı diğer bekleyen annelerin başına
hadi hayırlısı ama ikiz olsa keseden bile anlaşılıyomus arkadasım bi bakmıssın ikizler mişMerhaba kızlar. Ne güZel iyi haberler var bugün de hep. Ben de gün sayıyorum haftaya cuma kontrol var bakalım nası gecıcek. Ruyalardan bahsedılmıs. Dun gordugum ruyanın etkısındeyım hala. Kontrole gıdıyorum bebegımı goruyorum kocaman kıpır kıpır. Sonra doktor cıhazı sola oynatıyo gobegımde burda ıkıncı bı bebegın ayakları daha var dıyo. Ben de olamaz bu zamana kadar hep tektı dıyorum. Sonra bana da gosterıyo bı kız bı erkek buyuk ıhtımalle dıyo. Sabah esıme anlattım şok oldu ben de kontrole gıttıgımıI ve dr un ıkı kalp atısı var dedıgını gordum dedı :) ıkımız de aynı ruyayı gormusuz ama Allah hayra cıkarsın inş. Bu arada ben hamıle olana kadar benım kesın oglum olcak derdım ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı kız hissediyorum
hadi hayırlısı ama ikiz olsa keseden bile anlaşılıyomus arkadasım bi bakmıssın ikizler miş
10 aylik benimkide anlamiyor malesef. Surekli yurumek istio pesine geziorm.Benim kızım henüz yürümeye başlamadı bide başlasa herşey dahada fena olacak gibi sürekli hareket halindeyiz sürekli uyumak lüks oldu iyice sizinki yaşını geçti dimi yine biraz anlıyodur sizi benimki hiçbişi anlamıyo
Bende kiz hissediorm canmIsterseniz eklerim canim yoksa kimi ekledim bilmiyorum cok kisi olunca .. Aksam eklerim not aliyorum sizi ..
Ay ne güzel maşallah kuzularına rabbim 2meyveyide tattırsın insallah doktor da sòyledimi peki cinsiyetlerini yoksa senmi tahminde bulundun atıslardan dolayıMerhaba tatliskooo ANNELER
Cokkk heyecanli bir gun..Rabbim herkese nasip etsin hepimiz sagliklica kucagimiza alalim insallah
Ben minislerimi gordum masallah ikisininde gelisimi cok guzel 11.haftamizdayiz..kipir kipir cokkk guzeldiii
Muhtemelen biri kiz biri erkek birinin kalbi daha hizli atiyor biri daha yavas ..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin cumanin yuzu suyu hurmetine kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..amin..
Bertilda ayni zamanlardayiz, karnindaki şişlik özellikle göbeğin altında ve hiç önceki karın şişliklerine benzemiyor mu senin de ?ya ben de son 2 3 gündür hissediyorum bunu ve cok farkli bi duygu
Ekledim ilk sayfaya tahminlerinizi birde @Senur94 B bedirdolunay sizleride ekledim listeye .. Varsa listede olmayan soylesin ekleyeyim ..
hep bi oğlum olsun isterdim halada gönlümden öyle geçiyor ama hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah pazartesi gosterirse kesin yazicamEkledim ilk sayfaya tahminlerinizi birde @Senur94 B bedirdolunay sizleride ekledim listeye .. Varsa listede olmayan soylesin ekleyeyim ..
Alpi ben de yokum sanırım listede :)Ekledim ilk sayfaya tahminlerinizi birde @Senur94 B bedirdolunay sizleride ekledim listeye .. Varsa listede olmayan soylesin ekleyeyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?