- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
Tesekkur ederim oncelikle insaAllah kucagimizada aliriz...ben nerde bilemicem bi cinsiyet testi cikyi karsima nette gezinirken..yaptim erkek cikmisti orda da..tuzlu yemek istedim daha cok sonra sag gogsum sol a gore daha kucuk Gobusum tuylendi biraz bunlarin hepsi test sorusunda vardi ve benim belirtilerimde bu sekildeydi..birde inanirmisin kiz annenin guzelligini alir derler ben gun gectikce guzellestim sanki..:))) hissettim birde en onemlisi gozum hep erkek cocujlarinda ve erkek esyalarindaydi...Canım hayırlı olsun bebisin erkekmis sağlıkla dogsun, hemen ben sana belirtileri soracağım , belirtilerden tahminde bulunacagim da kendim
Doktor muayenesi hastaneye göre değişiyor. İsim yapmış olanlar daha çok para istiyor. Misal burda Memorial 100 alıyor. 30 alan özel hastanede var. Aynı şekilde testlerde hastanenin ismine göre artıyor. Ultrason için ekstra para ödenmiyor zaten. Kadın doğum hastanesi var burda ama bana çok ters kalıyor. Özel takip edilecek bir durumun yoksa devlete gitmen mantıklı. Doğumu özelde yapacaksan son aylarda gidersinNe tatlı bügün güzel haberler aldık bebişlerden sağlıkla büyüsünler. Bende devlet hastanesinde randevu alamadım 2 li için sanırım özele giderim. özelde doktor muayanesi ultrason toplam kaç tutar arkadaşım ? kendi doktorum devlette fakat bulunduğu poliklinlikte 2 li test yok. şimdilik çok erken özele son aylar gidicem diyorum doğum için bakalım hayırlısı
Gormedim msjni ama ekledim simdicanım kız hissediyom yazmıştım ben de
Seninde istedigini ekledim :) Insallah saglikli hayirli bir oglusun olur :)hep bi oğlum olsun isterdim halada gönlümden öyle geçiyor ama hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah pazartesi gosterirse kesin yazicam
Ekledim bari tahminide soylese idin yazmisken onuda eklerdim :)Alpi ben de yokum sanırım listede :)
Bende öyle bi yazı okumustum erkek bebeklerde annenin ayağı hiç isinmazmis hep üşüme olurmuş galiba öyle birşey oldu mu canım :) olsa da normal aslında çünki malum kış mevsimindeyizTesekkur ederim oncelikle insaAllah kucagimizada aliriz...ben nerde bilemicem bi cinsiyet testi cikyi karsima nette gezinirken..yaptim erkek cikmisti orda da..tuzlu yemek istedim daha cok sonra sag gogsum sol a gore daha kucuk Gobusum tuylendi biraz bunlarin hepsi test sorusunda vardi ve benim belirtilerimde bu sekildeydi..birde inanirmisin kiz annenin guzelligini alir derler ben gun gectikce guzellestim sanki..:))) hissettim birde en onemlisi gozum hep erkek cocujlarinda ve erkek esyalarindaydi...
Hmm sagol canım. bakalım 2 li test için randevu çıkmıyor artık gidicem mecbur. doğumu devlette düşünmüyorum. Üsküdardayım çok kalabalık çok ilgisiz buralar. Son aylara doğru konuşuruz şimdi düşünmek için erkenDoktor muayenesi hastaneye göre değişiyor. İsim yapmış olanlar daha çok para istiyor. Misal burda Memorial 100 alıyor. 30 alan özel hastanede var. Aynı şekilde testlerde hastanenin ismine göre artıyor. Ultrason için ekstra para ödenmiyor zaten. Kadın doğum hastanesi var burda ama bana çok ters kalıyor. Özel takip edilecek bir durumun yoksa devlete gitmen mantıklı. Doğumu özelde yapacaksan son aylarda gidersin
Allah saglikla nasip etsin canim insallah icinizden golunuzden gecen olur ..Ben tamamen annemin ve eşimin rüyalarina dayanarak erkek demek istiyorum normalde gönlümden kızım olsun geçiyor ama etki altında kaldığım için hep erkek aklıma geliyor sağlıkla olsunda ikisi de olur amaAl_pi canım sen takvime erkek yaz (mahalle baskısı )
Kesinlikle oyleydi canim ilk ogrendgimde daha cok soguk degil di ona ragmen cok usuyodum kombiyi ben aciyodum kayinvalidem kisiyodu..:)))dus almaya korkuyorum isinamiyorum cunkiBende öyle bi yazı okumustum erkek bebeklerde annenin ayağı hiç isinmazmis hep üşüme olurmuş galiba öyle birşey oldu mu canım :) olsa da normal aslında çünki malum kış mevsimindeyiz
Amin canım inşallah hepimiz için öyle olsun. Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum sen takvim neden yapmıyosun dediğinde bebeğim daha 4 haftalik bile değildi takvim yapmaya cesaretim yoktu. Sen birak korkuyu tadini cikaralim bu anlarin demistin ustunden 1 ay gecti :))biraz korku yine de var ama bu kez beni bırakmayacak diyorum içimden inşallah doğum sonrası bunları konusurz tekrar tekrar GülerizAllah saglikla nasip etsin canim insallah icinizden golunuzden gecen olur ..
Rabbim bize bu gunleri nasip etti ya daha ne isteriz ilk gunleri korkularimizi dusununce ne guzel gunler bunlar diyorum ..
Benim ayaklarım da hiç ısınmiyor ama ben havanın soguk olmasına bağlıyorum :)Kesinlikle oyleydi canim ilk ogrendgimde daha cok soguk degil di ona ragmen cok usuyodum kombiyi ben aciyodum kayinvalidem kisiyodu..:)))dus almaya korkuyorum isinamiyorum cunki
Gözlerim doldu cok sulu göz oldum yaa .. Bende ilk defa bu kadar kendimi guclü hissettim olacak dedim bu bebek beni birakmayacak dedim inandim ve herkesede sizde inanin dedim .. Coook şükür bu günlere cok iyi hatirliyorum seninle konustuklarimizi Bak 11.haftam bitiyor yani haftaya 3 ay bitecek Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bu duygular harika duygular tadini cikarmak gerek ❤Amin canım inşallah hepimiz için öyle olsun. Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum sen takvim neden yapmıyosun dediğinde bebeğim daha 4 haftalik bile değildi takvim yapmaya cesaretim yoktu. Sen birak korkuyu tadini cikaralim bu anlarin demistin ustunden 1 ay gecti :))biraz korku yine de var ama bu kez beni bırakmayacak diyorum içimden inşallah doğum sonrası bunları konusurz tekrar tekrar Güleriz
Ayaklarim hic isinmiyor sag gogsum soldan buyuk yuzumde belli dönemlerde sivilce cikiyor sanirim adet dönemlerimde .. Baskada belirti olarak birseyim yok ipucu vermiyor bunlarda kiz mi erkek mi diyeKızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Gözlerim doldu cok sulu göz oldum yaa .. Bende ilk defa bu kadar kendimi guclü hissettim olacak dedim bu bebek beni birakmayacak dedim inandim ve herkesede sizde inanin dedim .. Coook şükür bu günlere cok iyi hatirliyorum seninle konustuklarimizi Bak 11.haftam bitiyor yani haftaya 3 ay bitecek Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bu duygular harika duygular tadini cikarmak gerek ❤
[/QUOTE
masallah tatlim kocaman oluyorlar.Rabbim ağzımizin tadını bozmasin insallah bu kez sağlıkla kucağımiza alırız.kayıpları çok olunca insanın duyguları farklı oluyor eşim süpriz yapıp bana günlük almış inan yinede cesaret edip baslayamamistim her kalemi elime alisimda gozlerim doluyordu ya yarım kalırsa diye ama ne olursa olsun bigün yazicam artık
Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Benim de aynı şekilde bi tek göğüs olayina dikkat etmedim birde bebeğin ultrason da sağda mi solda mi onu bilmiyorum canım tatlı tuzlu dahil hicbirsey çekmiyor ki ben yemeyi çok severim canım her daim birsey çeker gece kalkıp yemek yemeye giderdik bakalım ne olacak bana da süprizAyaklarim hic isinmiyor sag gogsum soldan buyuk yuzumde belli dönemlerde sivilce cikiyor sanirim adet dönemlerimde .. Baskada belirti olarak birseyim yok ipucu vermiyor bunlarda kiz mi erkek mi diye
8. 9. haftalarda bende de çıkmıştı. Kolay kolay sivilce olmazdı.Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?