2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun bebisin erkekmis sağlıkla dogsun, hemen ben sana belirtileri soracağım , belirtilerden tahminde bulunacagim da kendim
Tesekkur ederim oncelikle insaAllah kucagimizada aliriz...ben nerde bilemicem bi cinsiyet testi cikyi karsima nette gezinirken..yaptim erkek cikmisti orda da..tuzlu yemek istedim daha cok sonra sag gogsum sol a gore daha kucuk Gobusum tuylendi biraz bunlarin hepsi test sorusunda vardi ve benim belirtilerimde bu sekildeydi..birde inanirmisin kiz annenin guzelligini alir derler ben gun gectikce guzellestim sanki..:))) hissettim birde en onemlisi gozum hep erkek cocujlarinda ve erkek esyalarindaydi...

Doktor muayenesi hastaneye göre değişiyor. İsim yapmış olanlar daha çok para istiyor. Misal burda Memorial 100 alıyor. 30 alan özel hastanede var. Aynı şekilde testlerde hastanenin ismine göre artıyor. Ultrason için ekstra para ödenmiyor zaten. Kadın doğum hastanesi var burda ama bana çok ters kalıyor. Özel takip edilecek bir durumun yoksa devlete gitmen mantıklı. Doğumu özelde yapacaksan son aylarda gidersin

Ben tamamen annemin ve eşimin rüyalarina dayanarak erkek demek istiyorum normalde gönlümden kızım olsun geçiyor ama etki altında kaldığım için hep erkek aklıma geliyor sağlıkla olsunda ikisi de olur ama Al_pi canım sen takvime erkek yaz (mahalle baskısı )

Bende öyle bi yazı okumustum erkek bebeklerde annenin ayağı hiç isinmazmis hep üşüme olurmuş galiba öyle birşey oldu mu canım :) olsa da normal aslında çünki malum kış mevsimindeyiz

Hmm sagol canım. bakalım 2 li test için randevu çıkmıyor artık gidicem mecbur. doğumu devlette düşünmüyorum. Üsküdardayım çok kalabalık çok ilgisiz buralar. Son aylara doğru konuşuruz şimdi düşünmek için erken

Allah saglikla nasip etsin canim insallah icinizden golunuzden gecen olur ..
Rabbim bize bu gunleri nasip etti ya daha ne isteriz ilk gunleri korkularimizi dusununce ne guzel gunler bunlar diyorum ..

Bende öyle bi yazı okumustum erkek bebeklerde annenin ayağı hiç isinmazmis hep üşüme olurmuş galiba öyle birşey oldu mu canım :) olsa da normal aslında çünki malum kış mevsimindeyiz
Kesinlikle oyleydi canim ilk ogrendgimde daha cok soguk degil di ona ragmen cok usuyodum kombiyi ben aciyodum kayinvalidem kisiyodu..:)))dus almaya korkuyorum isinamiyorum cunki

Allah saglikla nasip etsin canim insallah icinizden golunuzden gecen olur ..
Rabbim bize bu gunleri nasip etti ya daha ne isteriz ilk gunleri korkularimizi dusununce ne guzel gunler bunlar diyorum ..
Amin canım inşallah hepimiz için öyle olsun. Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum sen takvim neden yapmıyosun dediğinde bebeğim daha 4 haftalik bile değildi takvim yapmaya cesaretim yoktu. Sen birak korkuyu tadini cikaralim bu anlarin demistin ustunden 1 ay gecti :))biraz korku yine de var ama bu kez beni bırakmayacak diyorum içimden inşallah doğum sonrası bunları konusurz tekrar tekrar Güleriz

Gözlerim doldu cok sulu göz oldum yaa .. Bende ilk defa bu kadar kendimi guclü hissettim olacak dedim bu bebek beni birakmayacak dedim inandim ve herkesede sizde inanin dedim .. Coook şükür bu günlere cok iyi hatirliyorum seninle konustuklarimizi Bak 11.haftam bitiyor yani haftaya 3 ay bitecek Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bu duygular harika duygular tadini cikarmak gerek ❤

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Ayaklarim hic isinmiyor sag gogsum soldan buyuk yuzumde belli dönemlerde sivilce cikiyor sanirim adet dönemlerimde .. Baskada belirti olarak birseyim yok ipucu vermiyor bunlarda kiz mi erkek mi diye

Benim de cikmisti, hem de ne sivilceler. 3 hafta once fln ama 1 hafta surdu simdi piril piril cildim. Herkes hamilelik isiltisinin geldigini soyluyor. Biraz daha sabret :)

Ayaklarim hic isinmiyor sag gogsum soldan buyuk yuzumde belli dönemlerde sivilce cikiyor sanirim adet dönemlerimde .. Baskada belirti olarak birseyim yok ipucu vermiyor bunlarda kiz mi erkek mi diye
Benim de aynı şekilde bi tek göğüs olayina dikkat etmedim birde bebeğin ultrason da sağda mi solda mi onu bilmiyorum canım tatlı tuzlu dahil hicbirsey çekmiyor ki ben yemeyi çok severim canım her daim birsey çeker gece kalkıp yemek yemeye giderdik bakalım ne olacak bana da süpriz

Bende daha almadim gunluk kisa notlar tutuyorum bi gunluk begendim ama kiz yada erkek diye ayrim yapmislar o yuzden cinsiyeti bekliyorum almak icin :)
Bence iyi dusunelim iyi olsun zaten ilk zamanlari atlattik artik Allahin izniyle birsey olmaz biraz dikkatli olursak

8. 9. haftalarda bende de çıkmıştı. Kolay kolay sivilce olmazdı.

Ben günlük falan istemiyorum da yeni doğan bakım kitabı için ne önerirsiniz? Ulaşabilirsem 6. 7. ayda alıp bilmem gerekenleri not etmek istiyorum. İlk bebeğim ama hiç öyle şeylere hevesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…