2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de cikmisti, hem de ne sivilceler. 3 hafta once fln ama 1 hafta surdu simdi piril piril cildim. Herkes hamilelik isiltisinin geldigini soyluyor. Biraz daha sabret :)
Oh maşallah ya beze gibi falan çıkınca şaşırdım adet dönemin de değil aslında ama Dr um bugün bana hamilelik sana yaramıs dedi bense evde kendimi çirkin buluyorum saçlarımın uçları kızıl gibi üstler siyah hafif beyazlar var bu bebekten 1.5 ay öncede bir düşük yaptığım için boya olayina girmemiştim hergün yukardan topuz napicam bilmiyorum

Kafasi kesede sagdaydi gecen hafta. Bu hafta ters donmustu kafa soldaydi :)) Ben midemi bastirmak icin hep elma yiyorum eksi onun disinda canim hic tatli cekmiyor once nasilsam ayniyim tuzlu eksi yani hayatim Erkek hep hayalimdi ama simdi bilmiyorum hissetmiyorum senin dedigin gibi mahalle baskisi var herkes erkek diyor seninki :-/

Canim seni yakından tanımıyorum ama nedense sana dair hep erkek geçiyor içimden cinsiyetle ilgili konuşulunca garip ama hayırlısı nasılsa yakinda öğreniriz

Ya benim bi tanesi inan o kadar buyumustu ki gercekten ergenligimde boyle olmadi. Benim de saclarim cok fena, bakir kizildi, tedaviye basladigim zaman koyu renk boyatmistim ama kizilin ustune zor tutuyor ne yazik ki. Bir kere boyatabildim mutlu haberi almadan once su an bende de 3 renk var, koyu bakir kizil, kendi sac rengim siyah kahve arasi, ve bolca beyazlarim :)) boyama izni ciktigi gun kuafordeyim :))) bi de ben de kendimi cirkin buluyodum ama sivilcelerim gectikten sonra aynaya baktikca bakasim geliyor yaa

kızlar bende yarın sabah öğrenicem hayırlısıyla. benimde ayaklarım buz gibi o kadar soğuk ki ne yaparsak yapalım ısıtamıyoruz bir türlü. soğuk alıp hasta olmaktan korkuyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim ayaklar da öyle buz gibi torbayi istiyorum eskiden direk ayagimin altına koyardım şimdi uzandigum yere koyuyorum ayaklarıma ısısı gelsin diye idrar yolu enfeksiyon u olacak diye korkuyorum

Maşallah diyelim o zaman canım ne güzel ben boya olayını kafamda netlestiremedim o yüzden muallakta

Maşallah diyelim o zaman canım ne güzel ben boya olayını kafamda netlestiremedim o yüzden muallakta

Ben bitkisel boyayla diplerim haric boyaticam, beyazlarimla barisigim ama kafamda 3 renk olmasiyla barisamadim :)) doktor bitkisel boyatabilirsin dedi, sen de dipler haric boyatabilirsin

Ben bitkisel boyayla diplerim haric boyaticam, beyazlarimla barisigim ama kafamda 3 renk olmasiyla barisamadim :)) doktor bitkisel boyatabilirsin dedi, sen de dipler haric boyatabilirsin
Aslında kullandığımiz şampuanlar bile kimyasal içerikli olduğu için boya kadar zararlı nerdeyse bende saçımı kestirip icabı na bakarım artık içime sinerse

Benim çin takviminde de rus takviminde de kız diyor, benim gönlümden geçen de kız ama daha içime bişey dogmuyor.Benim saçlarımda da beyazlar var ama ben doğuma kadar boyatmam heralde.Bebegim iyi olsun da saçlarım beyaz olsun önemi yok.

Slm hanımlar gebelik döneminde cilt bakımı, makyaj yapıyormusunuz?? Evde yapılan lazer epilasyon tehlikelimi..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. ve kullandığım bazı ilaçların yan etkisi olarak tüylenme yaptı.. dr dökülür dedi ama MaşaAllah hiç dökülmedi.. ergen erkek çocukları gibiyim.. beyazlarım da çıktı saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim karşı.. saçlarımda uzadıkca uzadı.. kestirmek istiyorum..oofff yaa sizler neler yapıyorsunuz??

bence seninki erkek ben öyle hissediyorum

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Bende ki sivilceler haftalardir var.. adet donemi olurdu eskiden simdi hergun yenisi cikiyor deli oluyorum. Yüzüm iyice çöktü mor halkalar ve beyazdim pürü pak beya oldum hasta tipli oldum resmen. Halbuki kilo falanda vermiyorum aşırı istifra durumuda yok gunde bir kez falan bakalim kiz mi erkek mi :)

bence seninki erkek ben öyle hissediyorum
Seninde erkek sanki .. Bu sene kiz senesi diyorlar ama bu cevreden kaynakli sanirim .. Benim 2016da dogum yapan arkadaslarimin hepsinin oglu oldu 2017 bi tane var o kiz simdilik bildigim..

Bana ne diyorsun
Ben artik hic bir tahminde bulunamiyorum. İlk ogrendigim aksam erkek geldi aklima erkek bu dedim. Ama sonra kiz gordum ruyamda aklim ona kaydi :)) cogunluk erkek desede erkek belirtileri yasamiyorum bence ben :)
Bence senin fistik gibi bi kizin olacak Ilk yazdigin gunde icime hep kiz dogmustu senin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…