- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Slm hanımlar gebelik döneminde cilt bakımı, makyaj yapıyormusunuz?? Evde yapılan lazer epilasyon tehlikelimi..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. ve kullandığım bazı ilaçların yan etkisi olarak tüylenme yaptı.. dr dökülür dedi ama MaşaAllah hiç dökülmedi.. ergen erkek çocukları gibiyim.. beyazlarım da çıktı saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim karşı.. saçlarımda uzadıkca uzadı.. kestirmek istiyorum..oofff yaa sizler neler yapıyorsunuz??
Bana ne diyorsun
Ben artik hic bir tahminde bulunamiyorum. İlk ogrendigim aksam erkek geldi aklima erkek bu dedim. Ama sonra kiz gordum ruyamda aklim ona kaydi :)) cogunluk erkek desede erkek belirtileri yasamiyorum bence ben :)
Evde oldugum icin hic bir sey yapmiyorum disariya cikarkende bi rimel bi kalem baska birsey surmuyorum accik dip boyam geldi benimde sanirim yaza kadar boyamam ama son aya yakin boyarim dogumda uc renk olmayayim foto cekinirkenSlm hanımlar gebelik döneminde cilt bakımı, makyaj yapıyormusunuz?? Evde yapılan lazer epilasyon tehlikelimi..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. ve kullandığım bazı ilaçların yan etkisi olarak tüylenme yaptı.. dr dökülür dedi ama MaşaAllah hiç dökülmedi.. ergen erkek çocukları gibiyim.. beyazlarım da çıktı saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim karşı.. saçlarımda uzadıkca uzadı.. kestirmek istiyorum..oofff yaa sizler neler yapıyorsunuz??
3. Kız diyen kişisin hayirlisi olsun tabi onemli olan o :) ama kiz olursa kese şekli teorisi tutacak çünkü yusyuvarlak kesemiz :)Bence senin fistik gibi bi kizin olacakIlk yazdigin gunde icime hep kiz dogmustu senin icin..
benim cevremde de erkek olduğunu ogrenen çok dogum yapanlarda erkek ne bileyim pazartesi olmuyor yahuSeninde erkek sanki .. Bu sene kiz senesi diyorlar ama bu cevreden kaynakli sanirim .. Benim 2016da dogum yapan arkadaslarimin hepsinin oglu oldu 2017 bi tane var o kiz simdilik bildigim..
Ayy tesekkurler bakalim hayirlisi saglikli olsun ikiside benimBen de sana kiz diyorum
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop pazartesi :) Bende sali gidicem her hafta gidiyorum yahu ne guzelbenim cevremde de erkek olduğunu ogrenen çok dogum yapanlarda erkek ne bileyim pazartesi olmuyor yahu
benim 2 hafta oldu zaten belirtim yoktu korkma zamanlarım geldi cok bile bekledim ondan geçmiyor iyidir inşallahYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop pazartesi :) Bende sali gidicem her hafta gidiyorum yahu ne guzel
Amin canim cumlemiz hayirlisiyla alalim guzel haberlerini yavrularimizin..L
Ay ne güzel maşallah kuzularına rabbim 2meyveyide tattırsın insallah doktor da sòyledimi peki cinsiyetlerini yoksa senmi tahminde bulundun atıslardan dolayı
Nedense icime kiz geldi seninde canim :)Ayaklarim hic isinmiyor sag gogsum soldan buyuk yuzumde belli dönemlerde sivilce cikiyor sanirim adet dönemlerimde .. Baskada belirti olarak birseyim yok ipucu vermiyor bunlarda kiz mi erkek mi diye
Ilk kiz diyen kisisin :) Bakalim belki bende haftaya ögrenirim ..Nedense icime kiz geldi seninde canim :)
Ne korkmasi ya iyidir iyi belki benimki gibi yaramazlik pesindedir ters donmus yuzuyordur :) kucucuk boyuyla icerde neler yapiyorlar ya .. Masallah onlarabenim 2 hafta oldu zaten belirtim yoktu korkma zamanlarım geldi cok bile bekledim ondan geçmiyor iyidir inşallah
Benim cenemin alt kısımları doldu bu arada benim ayaklarım menepozlular gibi cayır cayır yanıyor ozellikle aksamları asla corapla duramıyorum fırlatıp atıyorum normalde ayaklarım hic ısınmaz buz gibidirKızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Bende cesaret edemiyorum lazere.. Tüylerdende rahatsız oluyorum..İnşaAllah doğuma kadar dökülür.. hahaha yoksa doğuma gitmeden önce sakal-bıyık traşı olur öyle giderimm..Cilt bakimi icin disariya gitmiyorum evde kendim yapiyorum, makyaj hep hevesleniyorum ama bir turlu vaktinde uyanamiyorum, hep uykuyu tercih ediyorum yani :)) lazer icin doktorum su an bir tehlikesi yok diyorlar ama bu da kanitlanmis degil yeni teknoloji sonucta dedi, riske atmaya degmez bence.
Oglumda senin gibiydim. Hic birseyim yoktu :) 5 kere ist gittim geldim gezdm tozdum .Ilk kiz diyen kisisin :) Bakalim belki bende haftaya ögrenirim ..
Çok hoş ya benimde içimden kız geçiyor aslında hayırlısı gorucez hayırlısı ile inşallah :))Benimde sana kiz geciyor icimden sen soylemesen soylemeyecektim :) Bakalim gorelim melekler neymis
Valla sivilce olayı genelde kızlarla ilgili yorum çıkıyor belkide ikimizin kide kizdir nasippp:)Bendede çene altinda çıktı canım ya du bakalm yoksa ikimizinkide erkek mi
Birsey hissedemedim aslında ama dur bakalım
Benimde tam tersi kimi tanidiysam kızı oldu 2016 da :)Seninde erkek sanki .. Bu sene kiz senesi diyorlar ama bu cevreden kaynakli sanirim .. Benim 2016da dogum yapan arkadaslarimin hepsinin oglu oldu 2017 bi tane var o kiz simdilik bildigim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?