2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cilt bakimi icin disariya gitmiyorum evde kendim yapiyorum, makyaj hep hevesleniyorum ama bir turlu vaktinde uyanamiyorum, hep uykuyu tercih ediyorum yani :)) lazer icin doktorum su an bir tehlikesi yok diyorlar ama bu da kanitlanmis degil yeni teknoloji sonucta dedi, riske atmaya degmez bence.

Evde oldugum icin hic bir sey yapmiyorum disariya cikarkende bi rimel bi kalem baska birsey surmuyorum accik dip boyam geldi benimde sanirim yaza kadar boyamam ama son aya yakin boyarim dogumda uc renk olmayayim foto cekinirken

Makyaj mi o da ne 3 aydır yüzüme hiçbirşey sürmedim. Gebe kaldigim ay sonraki ay icin sac boyama planlari yapiyodum dip boyam diplikten çiktiğindan :) bende şuan boyatmam ama belki doğuma yakin ya saçlarımı kestiririm yada orjinal rengime dönerim. Ama sanırım kestiririm çünkü bebişle o uzun saçlara bakamam bide sacimi basimi çeker yolar o minik elleriyle :)

L

Ay ne güzel maşallah kuzularına rabbim 2meyveyide tattırsın insallah doktor da sòyledimi peki cinsiyetlerini yoksa senmi tahminde bulundun atıslardan dolayı
Amin canim cumlemiz hayirlisiyla alalim guzel haberlerini yavrularimizin..
Canim druma kalp atislarindan anlasiliyormus dedim oda gulerek anlatti evet dedi buna gore hizli atan kiz yavas atan erkek oluyor dedi :))
Tabi kalp atisina gore ilerki donemde bakalim ne olacak hayirlisi elli ayakli saglikli olsunda rabbimin her verdigine taziyiz canim :)

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Benim cenemin alt kısımları doldu bu arada benim ayaklarım menepozlular gibi cayır cayır yanıyor ozellikle aksamları asla corapla duramıyorum fırlatıp atıyorum normalde ayaklarım hic ısınmaz buz gibidir

Bende cesaret edemiyorum lazere.. Tüylerdende rahatsız oluyorum..İnşaAllah doğuma kadar dökülür.. hahaha yoksa doğuma gitmeden önce sakal-bıyık traşı olur öyle giderimm..

Seninde erkek sanki .. Bu sene kiz senesi diyorlar ama bu cevreden kaynakli sanirim .. Benim 2016da dogum yapan arkadaslarimin hepsinin oglu oldu 2017 bi tane var o kiz simdilik bildigim..
Benimde tam tersi kimi tanidiysam kızı oldu 2016 da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…