Hamileliğimi öğrendiğim bir gündü alnım fısır fısır öyle kötü sivilce değil ama alerji gibi ama arada sivilcemde çıkıyoKızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Ben bitane aldım çok beğendim adını anımsamıyorum eve gidince yazarım amaBen günlük falan istemiyorum da yeni doğan bakım kitabı için ne önerirsiniz? Ulaşabilirsem 6. 7. ayda alıp bilmem gerekenleri not etmek istiyorum. İlk bebeğim ama hiç öyle şeylere hevesim yok.
Bizim haftalarda çıkıyor galiba burdan o sonuç çıkıyor şimdi herkesde çıktı mı sivilce burdan da cinsiyet yorumu yapabiliriz aslındaBenim cenemin alt kısımları doldu bu arada benim ayaklarım menepozlular gibi cayır cayır yanıyor ozellikle aksamları asla corapla duramıyorum fırlatıp atıyorum normalde ayaklarım hic ısınmaz buz gibidir
Bende senin gibiydim hep topuz time şeklinde geziyodum :) ama beyazlarımla barışmaya başladım. Bebeğim için boyatmıyorum ve yaşadıklarımın hatıraları diye benimsemeye çalışıyorum. Tavsiye ederimOh maşallah ya beze gibi falan çıkınca şaşırdım adet dönemin de değil aslında ama Dr um bugün bana hamilelik sana yaramıs dedi bense evde kendimi çirkin buluyorum saçlarımın uçları kızıl gibi üstler siyah hafif beyazlar var bu bebekten 1.5 ay öncede bir düşük yaptığım için boya olayina girmemiştim hergün yukardan topuznapicam bilmiyorum
Ben evde çok bakimliydim süslenir otururdum şimdi pijama yatak modu ondan ruh halim sarsıldı galiba alısiriz inşallahBende senin gibiydim hep topuz time şeklinde geziyodum :) ama beyazlarımla barışmaya başladım. Bebeğim için boyatmıyorum ve yaşadıklarımın hatıraları diye benimsemeye çalışıyorum. Tavsiye ederim
Ben beyazda değilim ama rengim öyle solduki makyaj yapsamda doğru düzgün renk gelmiyo yüzüme geçenlerde annem makyaj yapsana dedi makyajlı olduğum haldeBende ki sivilceler haftalardir var.. adet donemi olurdu eskiden simdi hergun yenisi cikiyor deli oluyorum. Yüzüm iyice çöktü mor halkalar ve beyazdim pürü pak beya oldum hasta tipli oldum resmen. Halbuki kilo falanda vermiyorum aşırı istifra durumuda yok gunde bir kez falan bakalim kiz mi erkek mi :)
Aa salı bende gitcem. İnşallah güpgüzel haberler alırız :)Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop pazartesi :) Bende sali gidicem her hafta gidiyorum yahu ne guzel
İnsallah bu sefer yanılmazlar da kızın olur hayırlısıyla canımMerhaba kızlar girdim gördüm kuzumu, herşey yolunda şükür. Cinsiyetine bişey diyemedi ilk bi oglan dedi sonra yok umutlandirmakta istemiyorum ama yüzde 80 kiz gibi dedi. 3. ogluma da aynı haftada yüzde 80 kiz demişlerdi umutlanmadim bunda. Bir sonraki randevum 21 Şubat geçmez günler artık bana
Gözünaydın ne güzel, hareketleri hissedene kadar görüş günleri zor gelcek galiba.Merhaba kızlar girdim gördüm kuzumu, herşey yolunda şükür. Cinsiyetine bişey diyemedi ilk bi oglan dedi sonra yok umutlandirmakta istemiyorum ama yüzde 80 kiz gibi dedi. 3. ogluma da aynı haftada yüzde 80 kiz demişlerdi umutlanmadim bunda. Bir sonraki randevum 21 Şubat geçmez günler artık bana
Ne 21 şubatt mı çok uzak değil mi?Merhaba kızlar girdim gördüm kuzumu, herşey yolunda şükür. Cinsiyetine bişey diyemedi ilk bi oglan dedi sonra yok umutlandirmakta istemiyorum ama yüzde 80 kiz gibi dedi. 3. ogluma da aynı haftada yüzde 80 kiz demişlerdi umutlanmadim bunda. Bir sonraki randevum 21 Şubat geçmez günler artık bana
Bende hareketli bir günlük ve iş hayatım vardı. Her daim fönlü makyajlıydım şimdiki beni tanıyamıyorum :) 3.aydan sonra en güzel dönemmiş 7.aya kadar. Ozaman süslenir püsleniriz artık:)Ben evde çok bakimliydim süslenir otururdum şimdi pijama yatak modu ondan ruh halim sarsıldı galiba alısiriz inşallah
Bence bi yanlışlık var,21 ocaktır o.Ne 21 şubatt mı çok uzak değil mi?
Yurtdışında olduğu için olabilir o kadar uzun sure olmasiBence bi yanlışlık var,21 ocaktır o.
Canim folikasit ilacindan dolayi saclar ve tirnaklar cok cabuk uzarmis benimde beyazlarim cikti ama sonuna kadar boyatmayacagim..makyaj arasira yapiyorum..Slm hanımlar gebelik döneminde cilt bakımı, makyaj yapıyormusunuz?? Evde yapılan lazer epilasyon tehlikelimi..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. ve kullandığım bazı ilaçların yan etkisi olarak tüylenme yaptı.. dr dökülür dedi ama MaşaAllah hiç dökülmedi.. ergen erkek çocukları gibiyim.. beyazlarım da çıktı saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim karşı.. saçlarımda uzadıkca uzadı.. kestirmek istiyorum..oofff yaa sizler neler yapıyorsunuz??
Bizde cinsiyetlerini ögrrnir geliriz belkiAa salı bende gitcem. İnşallah güpgüzel haberler alırız :)
Gozun aydin canim masallah bebisine saglikla buyusunMerhaba kızlar girdim gördüm kuzumu, herşey yolunda şükür. Cinsiyetine bişey diyemedi ilk bi oglan dedi sonra yok umutlandirmakta istemiyorum ama yüzde 80 kiz gibi dedi. 3. ogluma da aynı haftada yüzde 80 kiz demişlerdi umutlanmadim bunda. Bir sonraki randevum 21 Şubat geçmez günler artık bana
İnsaAllah canim merak ettim simdi bende senin kuzuyu..:)Ilk kiz diyen kisisin :) Bakalim belki bende haftaya ögrenirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?