2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar girdim gördüm kuzumu, herşey yolunda şükür. Cinsiyetine bişey diyemedi ilk bi oglan dedi sonra yok umutlandirmakta istemiyorum ama yüzde 80 kiz gibi dedi. 3. ogluma da aynı haftada yüzde 80 kiz demişlerdi umutlanmadim bunda. Bir sonraki randevum 21 Şubat geçmez günler artık bana

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Hamileliğimi öğrendiğim bir gündü alnım fısır fısır öyle kötü sivilce değil ama alerji gibi ama arada sivilcemde çıkıyo

Benim cenemin alt kısımları doldu bu arada benim ayaklarım menepozlular gibi cayır cayır yanıyor ozellikle aksamları asla corapla duramıyorum fırlatıp atıyorum normalde ayaklarım hic ısınmaz buz gibidir
Bizim haftalarda çıkıyor galiba burdan o sonuç çıkıyor şimdi herkesde çıktı mı sivilce burdan da cinsiyet yorumu yapabiliriz aslında

Bende senin gibiydim hep topuz time şeklinde geziyodum :) ama beyazlarımla barışmaya başladım. Bebeğim için boyatmıyorum ve yaşadıklarımın hatıraları diye benimsemeye çalışıyorum. Tavsiye ederim

Ben evde çok bakimliydim süslenir otururdum şimdi pijama yatak modu ondan ruh halim sarsıldı galiba alısiriz inşallah

Ben beyazda değilim ama rengim öyle solduki makyaj yapsamda doğru düzgün renk gelmiyo yüzüme geçenlerde annem makyaj yapsana dedi makyajlı olduğum halde

Benim 6-7inci haftalarda sırtımda sivilceler çıktı. Şimdi bişey yok.Ben de normalde bakimliyimdir ama evde olunca bişey yapmıyorum. Dışarıya makyajsız pek çıkmam. Ama ruj surmuyorum hamile kaldiktan sonra. Benim de cinsiyeti tahmin eder misinizzz?

İnsallah bu sefer yanılmazlar da kızın olur hayırlısıyla canım

Gözünaydın ne güzel, hareketleri hissedene kadar görüş günleri zor gelcek galiba.

Ne 21 şubatt mı çok uzak değil mi?

Ben evde çok bakimliydim süslenir otururdum şimdi pijama yatak modu ondan ruh halim sarsıldı galiba alısiriz inşallah
Bende hareketli bir günlük ve iş hayatım vardı. Her daim fönlü makyajlıydım şimdiki beni tanıyamıyorum :) 3.aydan sonra en güzel dönemmiş 7.aya kadar. Ozaman süslenir püsleniriz artık:)

Canim folikasit ilacindan dolayi saclar ve tirnaklar cok cabuk uzarmis benimde beyazlarim cikti ama sonuna kadar boyatmayacagim..makyaj arasira yapiyorum..
Laserse bebis dusundugumden beri hic yaptirmadim yarim kaldi birakti insallah dogumdan sonra :)

Gozun aydin canim masallah bebisine saglikla buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…