2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy maşallah ben de hep erkek bebege ozenmisimdir, nette yaptigim 3 testten ikisi erkek 1 i kız çıktı , belirtilerim de sana benzoyo sanki gobekte aşırı killanma bacak ve diger yerlerde killarim çabuk uzuyo , son günlerde kendimi güzel hissediyorum tatlı hastasiyken şimdi tuzlu ve eksi şeyler yiyebiliyorum , bide bulantı genelde olmuştu ama 3 4 kez kustum toplamda . cinsiyet meselesi hiç önemli değil benim için ama sırf eğlence için aslında . Sağlıklı olsun başka bişey istemem

8+3 günlük hamıleyım 3gun once 8haftalıkken 7+5 gorunuyordu bu cok onemlımı arkdaslar bırde hafıf lekelenme yasadım pıhtı olusms ama kurumus ınsallah gecer yatıyorum pazt ıse baslıycam..aksam olunca mıde bulantılarım cok oluyo nefes alamıyorum sanki tup bebek benım cok korkuyorum ınsallh bu bebegımı kucagıma alırım hepımız alırız saglıkla

Önemli degil bazen onden bazen geriden gidiyor sonra gunune geliyor ona hic takilma .. Cok lekelenme yasayan var bebek iyiyse sıkıntı yok insallah saglikla alirsiniz kucaginiza .. Bol bol dinlenin firsat bulunca ..

Önemli degil bazen onden bazen geriden gidiyor sonra gunune geliyor ona hic takilma .. Cok lekelenme yasayan var bebek iyiyse sıkıntı yok insallah saglikla alirsiniz kucaginiza .. Bol bol dinlenin firsat bulunca ..
tesekkur ederım evet bebek ıyıymıs kalp atıslarını duydum mide bulantılarım oldukca mahvoluyorum ama belırtılerım devam edıyo dıyede sevınıyorum allahım herkese nasıp etsın

Benim için erken olurya 10+4 olcam daha ama sen öğrenirsin kesin :)
Ben takvime bakmadim senin ya :) Benimle aynisin saniyordum 10.haftada kipir kipirdi benimki duzdu 11.tersti yine kipir kipirdi .. Sende elini ayagini goreceksin bu gidisinde ❤

Insallah hayırlısı olsun :) ilk gebelik olunca cokta önemli değil benim icin suan ama yinede kız daha baskın geliyor ama erkek hissediyorum ilk günden beri
Benim için de öyle tatlım ilk olunca önemli değil benim duygularım karmakarisik ne tarz belirti var o da karışık süpriz olacak

Ben takvime bakmadim senin ya :) Benimle aynisin saniyordum 10.haftada kipir kipirdi benimki duzdu 11.tersti yine kipir kipirdi .. Sende elini ayagini goreceksin bu gidisinde ❤
Seninle aramızda 11 gün var :) ben 8+4te gittiğimde eli ayağı kıpır kıpırdı amuda kalkmış duruyodu :) bizimki jimnastikçi diyom ben

merhaba arkadaşlar, kız mı erkek mi muhabbeti başlamış ne güzel. Rabbim herkese gönlüne göre versin, önce sağlık inşallah. benim kaybettiğim bebeğim kızdı. şimdi sanki erkekmiş gibi hissediyorum. ama üzülüyorum da, sanki erkek olursa hep kızımın ukdesi kalacak gibi, kız bebek olsa bana şifa olur gibi geliyor. öte yandan erkek olursa da daha farklı bir heyecan olacak, o da tatlı geliyor.. karmakarışık hisler yani:)

dünden beri yoğun bulantılarım azaldı. çok acıkınca bi bulantı hissediyorum sadece. tabi böyle daha rahat ama insan endişelenmeden edemiyor da. eşime de söyledim endişemi, o da midem bulansın diye yüzüme hohluyor inadına:) kontrolümüze de daha çok var. sabır.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…