Valla sivilce olayı genelde kızlarla ilgili yorum çıkıyor belkide ikimizin kide kizdir nasippp:)
Ayyy maşallahTesekkur ederim oncelikle insaAllah kucagimizada aliriz...ben nerde bilemicem bi cinsiyet testi cikyi karsima nette gezinirken..yaptim erkek cikmisti orda da..tuzlu yemek istedim daha cok sonra sag gogsum sol a gore daha kucuk Gobusum tuylendi biraz bunlarin hepsi test sorusunda vardi ve benim belirtilerimde bu sekildeydi..birde inanirmisin kiz annenin guzelligini alir derler ben gun gectikce guzellestim sanki..:))) hissettim birde en onemlisi gozum hep erkek cocujlarinda ve erkek esyalarindaydi...
Benimde şuan çenemde büyük bir sivilce çıkacak gibi fena acıyor!Bendede çene altinda çıktı canım ya du bakalm yoksa ikimizinkide erkek mi
Önemli degil bazen onden bazen geriden gidiyor sonra gunune geliyor ona hic takilma .. Cok lekelenme yasayan var bebek iyiyse sıkıntı yok insallah saglikla alirsiniz kucaginiza .. Bol bol dinlenin firsat bulunca ..8+3 günlük hamıleyım 3gun once 8haftalıkken 7+5 gorunuyordu bu cok onemlımı arkdaslar bırde hafıf lekelenme yasadım pıhtı olusms ama kurumus ınsallah gecer yatıyorum pazt ıse baslıycam..aksam olunca mıde bulantılarım cok oluyo nefes alamıyorum sanki tup bebek benım cok korkuyorum ınsallh bu bebegımı kucagıma alırım hepımız alırız saglıkla
Amin cnm sende bebislerine ıns. :)Gozun aydin canim masallah bebisine saglikla buyusun
Evet cnm tüm 9 ay boyunca sadece 3 kere görebiliyoruz burada bir problem olmadığı sureceNe 21 şubatt mı çok uzak değil mi?
Biliyorum çok erken ama gunde bir kac kez hissediyorum hareketlerini inceden. 4. olmasından dolayı sanirim :)Gözünaydın ne güzel, hareketleri hissedene kadar görüş günleri zor gelcek galiba.
tesekkur ederım evet bebek ıyıymıs kalp atıslarını duydum mide bulantılarım oldukca mahvoluyorum ama belırtılerım devam edıyo dıyede sevınıyorum allahım herkese nasıp etsınÖnemli degil bazen onden bazen geriden gidiyor sonra gunune geliyor ona hic takilma .. Cok lekelenme yasayan var bebek iyiyse sıkıntı yok insallah saglikla alirsiniz kucaginiza .. Bol bol dinlenin firsat bulunca ..
Dimi bencedeBence bi yanlışlık var,21 ocaktır o.
Benim için erken olurya 10+4 olcam daha ama sen öğrenirsin kesin :)Bizde cinsiyetlerini ögrrnir geliriz belkiamin amin hep guzel haberlerle donelim insallah ..
Ciddi misin? Neredesin peki sen? Bende biyerde okudum normal bir gebelikse 1-1.5 ayda bir kontrol olmalıymışEvet cnm tüm 9 ay boyunca sadece 3 kere görebiliyoruz burada bir problem olmadığı surece
Ben takvime bakmadim senin ya :) Benimle aynisin saniyordum 10.haftada kipir kipirdi benimki duzdu 11.tersti yine kipir kipirdi .. Sende elini ayagini goreceksin bu gidisinde ❤Benim için erken olurya 10+4 olcam daha ama sen öğrenirsin kesin :)
Benim için de öyle tatlım ilk olunca önemli değil benim duygularım karmakarisik ne tarz belirti var o da karışık süpriz olacakInsallah hayırlısı olsun :) ilk gebelik olunca cokta önemli değil benim icin suan ama yinede kız daha baskın geliyor ama erkek hissediyorum ilk günden beri
Seninle aramızda 11 gün var :) ben 8+4te gittiğimde eli ayağı kıpır kıpırdı amuda kalkmış duruyodu :) bizimki jimnastikçi diyom benBen takvime bakmadim senin ya :) Benimle aynisin saniyordum 10.haftada kipir kipirdi benimki duzdu 11.tersti yine kipir kipirdi .. Sende elini ayagini goreceksin bu gidisinde ❤
Maşallah erken yürümüş seninki aynı anda hamile kalmışız bende ögrendiğimde kızım 10 aylıktı10 aylik benimkide anlamiyor malesef. Surekli yurumek istio pesine geziorm.
Fransa dayım cnm, alistik düzene bekleyeceğim başka çarem yok :)Ciddi misin? Neredesin peki sen? Bende biyerde okudum normal bir gebelikse 1-1.5 ayda bir kontrol olmalıymış
Bahane bulup gidemez misin :)Fransa dayım cnm, alistik düzene bekleyeceğim başka çarem yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?