2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim son kaybettiğim bebeğim de kızdıBen de kızım olsun istiyorum, tabi önemli olan sağlıklı olması. Benim de bulantilarim azaldı, bazen endişe ediyorum ama kötü düşünmek de istemiyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

amin inşallah canım. ilk hamileliğimde çok uzun sürmüştü 14-15e kadar devam etmişti yoğun olarak. şimdi daha rahat gibi elhamdülillah. ikincide daha az oluyor bulantı diyorlardı, herhalde onu yaşıyoruz. güzel düşünelim güzel olsun inşallah. kaçıncı haftadaydı kayıbın? rabbim gönlüne göre versin canım

Canım senin bebisler tek yumurta ikizimi cift mi?tek yumurta ikizleri aynı cinsiyet oluyormus baska forumdaki arkadaslar oyle diyor seninki cift yumurta ikizimi sorarmisin dediler bana

5 yaşında bir oğlum var benim.Ondan önce bir tane kalp atışı olmadığı için, sonra biri 8 biri 10.haftada kalp durması sonucu kaybettim. Yani bu 5.hamileligim Inşallah sonu güzel olur.

5 yaşında bir oğlum var benim.Ondan önce bir tane kalp atışı olmadığı için, sonra biri 8 biri 10.haftada kalp durması sonucu kaybettim. Yani bu 5.hamileligim Inşallah sonu güzel olur.

amin canım oğlunu Allah bağışlasın, bebeğini de sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.

Bizim haftalarda çıkıyor galiba burdan o sonuç çıkıyor şimdi herkesde çıktı mı sivilce burdan da cinsiyet yorumu yapabiliriz aslında
Valla bu sivilce isi ben baya arastırmıstım kızdada cıkan var erkektede benim oglumda cildim cok güzellesmisti bu sefer cirkinlestim ama cinsiyet le alakası pek yok bunun en önemlisi sanırım bu kalp atıs hızı onaylayan doktorlar da var arkadaslar yazıyor bakalım o tutarsa benim bu kız olması lazım

Aynen oyle tatlim hayirli evlat olsunlar..bende 3 4 kere cikardim koku hassasiyetim felanda olmadi

Al_pi canım benide listeye eklermisin sat tarihine göre 07.08.17 doğum tarihi görünüyor ama benim 2. Doğumum sezeryan olacağı için temmuz annesi olacağım ve bende kız hissediyorum

Yanlışlık derken :) 21 Şubatta randevum.
Yanlış anlama canım, ben yurtdışında olduğunu bilmiyordum.Turkiyede en geç 4 haftada bir çaģırıyorlar da o yüzden öyle dedim, karıştırdın sandım, kusura bakma.

Al_pi benide ekler misin 24 temmuz carsmba gunu muane olcam inş.eger degirsirse söylerim.şimdilik böyle ekler misin?

Kızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…