MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Çok sağolBen bitane aldım çok beğendim adını anımsamıyorum eve gidince yazarım ama
Benim son kaybettiğim bebeğim de kızdımerhaba arkadaşlar, kız mı erkek mi muhabbeti başlamış ne güzel. Rabbim herkese gönlüne göre versin, önce sağlık inşallah. benim kaybettiğim bebeğim kızdı. şimdi sanki erkekmiş gibi hissediyorum. ama üzülüyorum da, sanki erkek olursa hep kızımın ukdesi kalacak gibi, kız bebek olsa bana şifa olur gibi geliyor. öte yandan erkek olursa da daha farklı bir heyecan olacak, o da tatlı geliyor.. karmakarışık hisler yani:)
dünden beri yoğun bulantılarım azaldı. çok acıkınca bi bulantı hissediyorum sadece. tabi böyle daha rahat ama insan endişelenmeden edemiyor da. eşime de söyledim endişemi, o da midem bulansın diye yüzüme hohluyor inadına:) kontrolümüze de daha çok var. sabır.. :)
Benim son kaybettiğim bebeğim de kızdıBen de kızım olsun istiyorum, tabi önemli olan sağlıklı olması. Benim de bulantilarim azaldı, bazen endişe ediyorum ama kötü düşünmek de istemiyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Canım senin bebisler tek yumurta ikizimi cift mi?tek yumurta ikizleri aynı cinsiyet oluyormus baska forumdaki arkadaslar oyle diyor seninki cift yumurta ikizimi sorarmisin dediler banaAmin canim cumlemiz hayirlisiyla alalim guzel haberlerini yavrularimizin..
Canim druma kalp atislarindan anlasiliyormus dedim oda gulerek anlatti evet dedi buna gore hizli atan kiz yavas atan erkek oluyor dedi :))
Tabi kalp atisina gore ilerki donemde bakalim ne olacak hayirlisi elli ayakli saglikli olsunda rabbimin her verdigine taziyiz canim :)
5 yaşında bir oğlum var benim.Ondan önce bir tane kalp atışı olmadığı için, sonra biri 8 biri 10.haftada kalp durması sonucu kaybettim. Yani bu 5.hamileligim Inşallah sonu güzel olur.amin inşallah canım. ilk hamileliğimde çok uzun sürmüştü 14-15e kadar devam etmişti yoğun olarak. şimdi daha rahat gibi elhamdülillah. ikincide daha az oluyor bulantı diyorlardı, herhalde onu yaşıyoruz. güzel düşünelim güzel olsun inşallah. kaçıncı haftadaydı kayıbın? rabbim gönlüne göre versin canım
5 yaşında bir oğlum var benim.Ondan önce bir tane kalp atışı olmadığı için, sonra biri 8 biri 10.haftada kalp durması sonucu kaybettim. Yani bu 5.hamileligim Inşallah sonu güzel olur.
Aminnnnn.amin canım oğlunu Allah bağışlasın, bebeğini de sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Valla bu sivilce isi ben baya arastırmıstım kızdada cıkan var erkektede benim oglumda cildim cok güzellesmisti bu sefer cirkinlestim ama cinsiyet le alakası pek yok bunun en önemlisi sanırım bu kalp atıs hızı onaylayan doktorlar da var arkadaslar yazıyor bakalım o tutarsa benim bu kız olması lazımBizim haftalarda çıkıyor galiba burdan o sonuç çıkıyor şimdi herkesde çıktı mı sivilce burdan da cinsiyet yorumu yapabiliriz aslında
:) Bilmem digerlerinde hiç aklıma gelmedi bahane bulmakBahane bulup gidemez misin :)
Yanlışlık derken :) 21 Şubatta randevum.Bence bi yanlışlık var,21 ocaktır o.
Aynen oyle tatlim hayirli evlat olsunlar..bende 3 4 kere cikardim koku hassasiyetim felanda olmadiAyyy maşallahben de hep erkek bebege ozenmisimdir, nette yaptigim 3 testten ikisi erkek 1 i kız çıktı , belirtilerim de sana benzoyo sanki gobekte aşırı killanma bacak ve diger yerlerde killarim çabuk uzuyo , son günlerde kendimi güzel hissediyorum tatlı hastasiyken şimdi tuzlu ve eksi şeyler yiyebiliyorum , bide bulantı genelde olmuştu ama 3 4 kez kustum toplamda . cinsiyet meselesi hiç önemli değil benim için ama sırf eğlence için aslında . Sağlıklı olsun başka bişey istemem
Kiz istiyorum ama doktor erkek gibi gorunuyor dedi . Ben de erkek hissediyorum sanki en basindan beridir.Ekledim bari tahminide soylese idin yazmisken onuda eklerdim :)
Yanlış anlama canım, ben yurtdışında olduğunu bilmiyordum.Turkiyede en geç 4 haftada bir çaģırıyorlar da o yüzden öyle dedim, karıştırdın sandım, kusura bakma.Yanlışlık derken :) 21 Şubatta randevum.
Yok ne kusuru, burada düzen böyle cnmYanlış anlama canım, ben yurtdışında olduğunu bilmiyordum.Turkiyede en geç 4 haftada bir çaģırıyorlar da o yüzden öyle dedim, karıştırdın sandım, kusura bakma.
MasaAllah sennki erken baslamis harekete..:)Seninle aramızda 11 gün var :) ben 8+4te gittiğimde eli ayağı kıpır kıpırdı amuda kalkmış duruyodu :) bizimki jimnastikçi diyom ben
Benim 9. Haftalarda hafiflemisti canim gecer seninkide..birde destekli sutyen tak faydasi oluyor hissetmiyorsun pekKızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?