2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kitaplarım bunlar şimdilik. 0-1 başla çok güzel. Doğum sonrası itibariyle anlatıyo çoğunlukla. Alınacak eşyaların bile gerekliliğini detaylı bilgilerle aktarıyor. Tavsiye ederim. Diğeride güzel hafta hafta bebekte ve annede olan değişimleri anlatıyor

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
Ayyy cok sevındım herşey yolundaymiş benımde lekelenmeler var işallah saglıkla alırız kucagımıza

Burda bacak arası mi çözemedim

Eklentiler

• Resized_20161216_172658.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
Benim de hassaslik gündüz azalıyor, gece artıyor yatınca, çok şiddetli değil benim.9.haftada daha hafifledi sanki.

Tesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah
Gözün aydın :))) bizi de heyecanlandırdın ikili testte mi gördü yoksa normal ultrason muayenesinde mi tam olarak kaç gün kaç haftalık canım ben de 11+1 de gideceğim görebilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…