Benim 9. Haftalarda hafiflemisti canim gecer seninkide..birde destekli sutyen tak faydasi oluyor hissetmiyorsun pek
Allah daglıkla kucagına versın pekı bişi yaptın mıbyum testı falan nasıl oldu ilişkiErkek canim insaAlllah
Kitaplarım bunlar şimdilik. 0-1 başla çok güzel. Doğum sonrası itibariyle anlatıyo çoğunlukla. Alınacak eşyaların bile gerekliliğini detaylı bilgilerle aktarıyor. Tavsiye ederim. Diğeride güzel hafta hafta bebekte ve annede olan değişimleri anlatıyorÇok sağol
Ayyy cok sevındım herşey yolundaymiş benımde lekelenmeler var işallah saglıkla alırız kucagımızaMerhaba kizlar..Iyiyim cok sukur yatiyorum kanamalardan sebep ama bebeklerim iyi allaha bin sukur insallah sizinde hersey yolundadir ve beraber aliriz kucagimiza evlatlarimizi..Doktor interneti yasakladi arastirip etkileniyorum diye o yuzden bi sure daha girmicem herkese hayirli gunler herkese
Benim de hassaslik gündüz azalıyor, gece artıyor yatınca, çok şiddetli değil benim.9.haftada daha hafifledi sanki.Kızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
Maşallah ya ne güzel büyümüş bebişin. Ben anlayamadım, pipi görünmüyor sanki:)Tahmin var mı kızlar :)
maşallah canim kiza benziyor sanki hic çıkıntı görünmüyor gibi hayırlısı olsun inşallah :)Tahmin var mı kızlar :)
Aklına mı sokmuş oldum pardon :):) Bilmem digerlerinde hiç aklıma gelmedi bahane bulmak
Sorma bizde şok olmuştuk :)MasaAllah sennki erken baslamis harekete..:)
Ben dün gece sızılarından uyuyamadım resmenKızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
Canim cift yumurta ikizi iki kesem var..Canım senin bebisler tek yumurta ikizimi cift mi?tek yumurta ikizleri aynı cinsiyet oluyormus baska forumdaki arkadaslar oyle diyor seninki cift yumurta ikizimi sorarmisin dediler bana
Tahmin var mı kızlar :)
Gözün aydın :))) bizi de heyecanlandırdın ikili testte mi gördü yoksa normal ultrason muayenesinde mi tam olarak kaç gün kaç haftalık canım ben de 11+1 de gideceğim görebilirmiyim acabaTesekkur ederim canim darisi size tabi..:) erkek benziyo diyebilirim ama erkek dedi..pipisi gosterdi renklide de bakti ama normalde bakarken erkek dedi:) hayirli evlat olsun insaAllah
Benim de hassaslik gündüz azalıyor, gece artıyor yatınca, çok şiddetli değil benim.9.haftada daha hafifledi sanki.
Ben dün gece sızılarından uyuyamadım resmen
Tesekkur ederim insaAllah..test yaptin mi derken anlayamadim ne demek istedgini canim yaAllah daglıkla kucagına versın pekı bişi yaptın mıbyum testı falan nasıl oldu ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?