2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın :))) bizi de heyecanlandırdın ikili testte mi gördü yoksa normal ultrason muayenesinde mi tam olarak kaç gün kaç haftalık canım ben de 11+1 de gideceğim görebilirmiyim acaba
Normal muayenede gordu canim..normalde 11+5 hesabimdi ama doktor degistrdim belki ultrsondan farketmis olabilir 12+2 gorunuyordu..erkekse cabuk belli ediyor kendini belki gorursun sende..:)

Hesap sorar gibi bu ne .. Listeden kimse silinmedi aşagıda kalmış olmayasin ..Malum 40 kisiden fazlayiz herkesi göstermiyor ilk bakista asagi yukari yap bi istersen...
Sakin ol arkadaşım boşwer güne güzel başlayalım. Bak istanbulda buz gibi ama boooll güneşli bi hava var

Günaydın arkadaşlar. Bu hactalada hareketlerini hissedebilir miyiz? Elim karnimdaydi sanki geldi pit diye dokundu:) Acaba ben mi oyle gissetmek istedim? Ne dersiniz? Doktora gidecekler insallah bebisler iyidir. Gorenler rabim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sali gunu gelmek bilmiyor. Hala kar yagiyor.

Kızlar dün ve bugün ben de iyiyim dün akşam bi kere kustum bulantım hafifledi ama yerini baş dönmesi aldı o arttı bu defa bide benim de çenemin altı sivilce doldu minik minik pazartesi kontrolüm var ne kadar büyümüş çok merak ediyorum :)))

Doktorlar cok cok zor bu haftalarda hissetmek diyor o bagirsak hareketleridir diyorlar .. Cunku su anda 4cmler hareketliler ama bize gecmez hareketleri :) Ama sen yinede hissediyormus gibi dusun guzel oluyor

Kesede kafasi sagda ise hep kiz diyorlar senin diger pasalarin kafasi nasildi hatirliyormusum merak ediyorum bu teori dogrumu diye ..
Sen söyleyince baktım ilk iki oğlum bu resme göre ters yatıyorlar 3. oğlumunkine bakamadım cd de onunki. resme göre kafaları solda onların.

Maşallah erken yürümüş seninki aynı anda hamile kalmışız bende ögrendiğimde kızım 10 aylıktı (( nasıl baş edicem die endişelerim var
Aynisi benimde var canim oglum baya yaramaz.korunurken hamile kaldim sok oldum. Hakkimizda hayirlisi boyleymis. Allah yardimcimiz olsun

Kayseride patlama olmuş. Yine bie terör olayı. Onlarca ölü ve yaralı
Tv'yi acmamistim sen kara gun deyince hemen actim gördum .. Yazik dua edelim rabbim dualarimizi geri cevirmez bizlerin insallah .. Şu terör olaylari son bulsun kimse anasiz babasiz evlatsiz kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…