- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
Normal muayenede gordu canim..normalde 11+5 hesabimdi ama doktor degistrdim belki ultrsondan farketmis olabilir 12+2 gorunuyordu..erkekse cabuk belli ediyor kendini belki gorursun sende..:)Gözün aydın :))) bizi de heyecanlandırdın ikili testte mi gördü yoksa normal ultrason muayenesinde mi tam olarak kaç gün kaç haftalık canım ben de 11+1 de gideceğim görebilirmiyim acaba
GunaydiinnGünaydın Anneler güzel birgün olsun inşallah
Hesap sorar gibi bu ne .. Listeden kimse silinmedi aşagıda kalmış olmayasin ..Malum 40 kisiden fazlayiz herkesi göstermiyor ilk bakista asagi yukari yap bi istersen...Al_pi listede bende vardim fakat nicin simdi yokum ??
Sakin ol arkadaşım boşwer güne güzel başlayalım. Bak istanbulda buz gibi ama boooll güneşli bi hava varHesap sorar gibi bu ne .. Listeden kimse silinmedi aşagıda kalmış olmayasin ..Malum 40 kisiden fazlayiz herkesi göstermiyor ilk bakista asagi yukari yap bi istersen...
GünaydinSakin ol arkadaşım boşwer güne güzel başlayalım. Bak istanbulda buz gibi ama boooll güneşli bi hava var
Ediyordur tabiki .. Bizede miniginden guzel haberler getirGünaydın kızlar bugün 7+6 yiz ve dr kontrolum var inşallah sağsalim büyümeye devam ediyordur bebişim
:) Sagol in teyzesi, darısı tüm bebislerde ıns.Benim içimden kız geçti :) çok şeker ama bu annesi yaa maşallah ona çok büyümüş:)
Doktorlar cok cok zor bu haftalarda hissetmek diyor o bagirsak hareketleridir diyorlar .. Cunku su anda 4cmler hareketliler ama bize gecmez hareketleri :) Ama sen yinede hissediyormus gibi dusun guzel oluyorGünaydın arkadaşlar. Bu hactalada hareketlerini hissedebilir miyiz? Elim karnimdaydi sanki geldi pit diye dokundu:) Acaba ben mi oyle gissetmek istedim? Ne dersiniz? Doktora gidecekler insallah bebisler iyidir. Gorenler rabim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sali gunu gelmek bilmiyor. Hala kar yagiyor.
Kesede kafasi sagda ise hep kiz diyorlar senin diger pasalarin kafasi nasildi hatirliyormusum merak ediyorum bu teori dogrumu diye ..Tahmin var mı kızlar :)
Sen söyleyince baktım ilk iki oğlum bu resme göre ters yatıyorlar 3. oğlumunkine bakamadım cd de onunki. resme göre kafaları solda onların.Kesede kafasi sagda ise hep kiz diyorlar senin diger pasalarin kafasi nasildi hatirliyormusum merak ediyorum bu teori dogrumu diye ..
Yine kara bi güne uyanmışız meğerGünaydinBurada karanlik soguk bir hava var sanirim onun etkisiyle uyandim
Mutlu haftasonlari olsun herkese .. Son 2 gun gorus gunune
O zaman kiz mi geliyor ne :) Hadi bakalim hayirlisiyla gelsin ..Sen söyleyince baktım ilk iki oğlum bu resme göre ters yatıyorlar 3. oğlumunkine bakamadım cd de onunki. resme göre kafaları solda onların.
Hayirdir ? Ne oldu ..Yine kara bi güne uyanmışız meğer
Kayseride patlama olmuş. Yine bie terör olayı. Onlarca ölü ve yaralıHayirdir ? Ne oldu ..
Aynisi benimde var canim oglum baya yaramaz.korunurken hamile kaldim sok oldum. Hakkimizda hayirlisi boyleymis. Allah yardimcimiz olsunMaşallah erken yürümüş seninki aynı anda hamile kalmışız bende ögrendiğimde kızım 10 aylıktı(( nasıl baş edicem die endişelerim var
Tv'yi acmamistim sen kara gun deyince hemen actim gördum .. Yazik dua edelim rabbim dualarimizi geri cevirmez bizlerin insallah .. Şu terör olaylari son bulsun kimse anasiz babasiz evlatsiz kalmasinKayseride patlama olmuş. Yine bie terör olayı. Onlarca ölü ve yaralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?