2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hesap sorar gibi bu ne .. Listeden kimse silinmedi aşagıda kalmış olmayasin ..Malum 40 kisiden fazlayiz herkesi göstermiyor ilk bakista asagi yukari yap bi istersen...
Siz sorarken benim yuz ifademimi gordunuz yada ben oraya bir ifademi koydum ayrica ben size neden hesap sorayim bencede sakin olun olup olmamasi sorun degil ole listeye bakiodum kimler var die yeni kendimi gormeyince sordum bencede sakin olmalisiniz sizin uslubunuz hos degil bence

Hesap sorar gibi bu ne .. Listeden kimse silinmedi aşagıda kalmış olmayasin ..Malum 40 kisiden fazlayiz herkesi göstermiyor ilk bakista asagi yukari yap bi istersen...
Siz sorarken benim yuz ifademimi gordunuz yada ben oraya bir ifademi koydum ayrica ben size neden hesap sorayim bencede sakin olun olup olmamasi sorun degil ole listeye bakiodum kimler var die yeni kendimi gormeyince sordum bencede sakin olmalisiniz sizin uslubunuz hos degil bence

Merhaba herkese bir cinsiyet teorisi daha :)) cinsiyetten öte önceliğimiz bebişlerimizin saglıklı olması fakat insan yinede merak ediyor cinsiyetini :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bakıp yazabilirmisiniz :) kesin net bir sonuca varamayız burdan biliyorum ama merak işte saglıkla gelsin miniklerimiz

Benim oglumda tutmadi bu teori 50 uzerindeydi :) ama cin ve rus takvimi ikiside erkek demisti.bundada ikiside kiz diyor hepimiz icin hayirlisi saglikli sihatli evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim insaallah

Benim oglumda tutmadi bu teori 50 uzerindeydi :) ama cin ve rus takvimi ikiside erkek demisti.bundada ikiside kiz diyor hepimiz icin hayirlisi saglikli sihatli evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim insaallah
hayırlısı olsun inş benimde rus ve çin kız gösteriyor haftaya ikili taramamız var bakalım ozmn belli olur belki cinsiyeti :)

Aynisi benimde var canim oglum baya yaramaz.korunurken hamile kaldim sok oldum. Hakkimizda hayirlisi boyleymis. Allah yardimcimiz olsun
Aynen bizde plansız lekelenmeler yaşadım regli günümde sökülürüm die die 3 gün geçti sonra testte çifti görünce ağladım elimde olmadan rabbim böle uygun görmüş ikiz büyütenler nasıl büyütüyorsa öyle büyütücez artık :)))

Kızlar simdi dr dan cıktım bebek iyi Allah a sükür ama ultrasonda 7+2 görünüyor.5 gün geriden geliyor.
Onun dısında dr ben gebelikle ilgili kan testi falan bir sürü liste cıkardı özel hastanede yaptırırsam 300tl dedi.saglık ocagında yaptır dedi bir kısmını ama ben işyerime sölemedigim icin orda yaptırmak istiyorum siz ne diyorsunuz 300tl cok mu

Iki tane soru isareti koymustunuz .. Yuzunuzu gormeye gerek yok ki ismimi goremedim ben desen derim ki sildim yada silmedim ama benim ismim vardi niye yok ?? Kimseyi ayri tutmuyorum burda sizi niye sileyim ki durduk yerde .. Neyse hamilesiniz ve gerginlik bize iyi gelmez özür dilerim yalnis birsey dediysem hesap sorulur gibi yazilinca gerildim biraz ..

Ikili teste giden xinsiyeti ögrenip geliyor o teoriyi deniyemiyoruz ki :)) Ama cok tutan var benim cevremde

Cok tabi neden bos yere para vereceksin ki ikili teste verirsin o parayi bence saglik ocaginda yapilanlari yaptir yada devlete vs git ordada bedavaya yapiyorlar .. Gozun aydin bu arada bak iyiymis bebegin ..

Gözünaydın ne güzel gormussun bebişini. Bence de çok 300 tl.Devlet hastanesinde yaptır derim.

Tv'yi acmamistim sen kara gun deyince hemen actim gördum .. Yazik dua edelim rabbim dualarimizi geri cevirmez bizlerin insallah .. Şu terör olaylari son bulsun kimse anasiz babasiz evlatsiz kalmasin
Amin canım benim amin. Nerelere gidiyoruz ne oluyoruz anlamış değilim

İyi günler bende eryamanda oturuyorum ve etimed hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi dr a gittiniz memnun kaldınız mı?

Ben poliklinikte 450 ye yaptırdım bence çok değil

Ben poliklinikte 450 ye yaptırdım bence çok değil
Nasil cok degil :) Bedavaya yaptirmak varken sonucta her yerde ayni islem yapiliyor kan veriyorsun sonucunu aliyorsun :) Bende ozelde yaptirdim ama 20lira mi ne verdim oyle kucuk birsey ödedim bana 300tl dese vermezdim onu bebegim icin harcardim Bebek geliyor azcik kemerleri sıkmak lazim :)

İyi günler bende eryamanda oturuyorum ve etimed hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi dr a gittiniz memnun kaldınız mı?
Benim birkaç arkadaşımda etimed E gitmiş memnun kalmışlar..Ben Banu hanıma gidiyorum doktorum çok iyi çok tatlı birisi herşey hakkında tek tek bilgi veriyor aradığında ulaşabiliyorsun..Geçen gün kontrolde ultrasonda bebeğe baktıkça doktorunda gülümsemesi çok hoşuma gitti açıkçası.Ben deneme amaçlı gitmiştim ama şimdi çok memnum.Ayrıva tahliller içinde ekstra para almıyorlar..Sadece muyane ücreti ödüyorsun.Geçen akşamda sigortacı bir tanıdığımızda Eryaman hastanesinde Doğum paketi çok uygun onu alabilirsiniz demişti ama bilmiyorum şu an doktorumdan memnun olduğum sürece devam edeceğim etimed E..sonrasında belki değiştiririm Doğum fiyatlarıyla ilgili hiç konuşmadım doktorla ve hastaneyle..

Cinsiyet tahminleri yapılmış ne güzel..Sağlıklı sıhhatli olsun hepimizin bebişleri inşallah ama ben aşırı şekilde kız istiyorum hep..Ama herkes erkek diyor Çin takvimine erkek diyor..bakalım 3 hafta sonra gösterecekmi bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…