- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
bende pazartesi için emine gül savcıdan randevu aldım bakalım memnun kalmazsam banu hanımla devam ederim. Doğum paketi yaptırmayı düşünüyorum herşey dahil 3100 normal doğum 3300 sezeryan. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Tavsiyen için de çok teşekkür ederimBenim birkaç arkadaşımda etimed E gitmiş memnun kalmışlar..Ben Banu hanıma gidiyorum doktorum çok iyi çok tatlı birisi herşey hakkında tek tek bilgi veriyor aradığında ulaşabiliyorsun..Geçen gün kontrolde ultrasonda bebeğe baktıkça doktorunda gülümsemesi çok hoşuma gitti açıkçası.Ben deneme amaçlı gitmiştim ama şimdi çok memnum.Ayrıva tahliller içinde ekstra para almıyorlar..Sadece muyane ücreti ödüyorsun.Geçen akşamda sigortacı bir tanıdığımızda Eryaman hastanesinde Doğum paketi çok uygun onu alabilirsiniz demişti ama bilmiyorum şu an doktorumdan memnun olduğum sürece devam edeceğim etimed E..sonrasında belki değiştiririm Doğum fiyatlarıyla ilgili hiç konuşmadım doktorla ve hastaneyle..
Doğum paketini araştırmamıştım hiç neler dahilmiş pekibende pazartesi için emine gül savcıdan randevu aldım bakalım memnun kalmazsam banu hanımla devam ederim. Doğum paketi yaptırmayı düşünüyorum herşey dahil 3100 normal doğum 3300 sezeryan. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Tavsiyen için de çok teşekkür ederim
Canım ben perşembe günü aile sağlık hekimliğine gittim artık bi çok test özele giriyomuş o yüzden yapmadılar. Devlet hastanesine de gidilmiyo burda 2-3hafta sonraya anca gün buluyosun. Ondan özel polikliniğe yaptırdıkNasil cok degil :) Bedavaya yaptirmak varken sonucta her yerde ayni islem yapiliyor kan veriyorsun sonucunu aliyorsun :) Bende ozelde yaptirdim ama 20lira mi ne verdim oyle kucuk birsey ödedim bana 300tl dese vermezdim onu bebegim icin harcardimBebek geliyor azcik kemerleri sıkmak lazim :)
10 adet muayene, rutin yapılan tüm tahliller, 2'li ve 4' lü tarama, ayrıntılı doppler usg, şeker yükleme, gerekli görülen tüm nst'ler, doğum, battaniye seti, emzirme eğitimi, lohusa şerbeti ve 2 güne kadar yatış. Bana verilen bilgilerde bunlar vardı. Pazartesi hem kontrol olacağım hemde yüz yüze detaylı görüşeceğim.Doğum paketini araştırmamıştım hiç neler dahilmiş peki
Gozun aydin canim geriden gelmesini dert etme olabiliyor bende ilk gittigim haftalarda biri gerideydi birkac haftaya kadar one bile gecebiliyor..kan testi icin 300 cok inanki isten erken cikmiyormu gebeler sizde..haklarindan faydalanmak icin soylemelisin..ilerleyen gunlerde 2 3lu testler var onlarda kullanirsin oparayi bence..Kızlar simdi dr dan cıktım bebek iyi Allah a sükür ama ultrasonda 7+2 görünüyor.5 gün geriden geliyor.
Onun dısında dr ben gebelikle ilgili kan testi falan bir sürü liste cıkardı özel hastanede yaptırırsam 300tl dedi.saglık ocagında yaptır dedi bir kısmını ama ben işyerime sölemedigim icin orda yaptırmak istiyorum siz ne diyorsunuz 300tl cok mu
Canım bende bu sabah doktordaydım benimde 6+5 olmalıydı ama 6+1 dedi doktor merak etme 4-5 güngeri ama bir dahaki geldiğinde değişir endişelenecek birşey yok bebek iyi dedi kalp atışını dinledik bende geçen hafta özelde yaptırdım 65 tl tuttu ama sağlık ocağına gittim güvenip yaptıramadım bence durumun varsa özelde yaptırKızlar simdi dr dan cıktım bebek iyi Allah a sükür ama ultrasonda 7+2 görünüyor.5 gün geriden geliyor.
Onun dısında dr ben gebelikle ilgili kan testi falan bir sürü liste cıkardı özel hastanede yaptırırsam 300tl dedi.saglık ocagında yaptır dedi bir kısmını ama ben işyerime sölemedigim icin orda yaptırmak istiyorum siz ne diyorsunuz 300tl cok mu
Burdada devlete gidilmiyor cok fena senin icin demedim gidecek arkadas icin dedim imkanin varsa git baska yere yaptir para vermezsin diye yoksa zaten yapmiyorlarsa mecburen yaptiracak ..Canım ben perşembe günü aile sağlık hekimliğine gittim artık bi çok test özele giriyomuş o yüzden yapmadılar. Devlet hastanesine de gidilmiyo burda 2-3hafta sonraya anca gün buluyosun. Ondan özel polikliniğe yaptırdık
Heycanlandim çok benziyoruz canimAynen oyle tatlim hayirli evlat olsunlar..bende 3 4 kere cikardim koku hassasiyetim felanda olmadi
Doğru canım imkan olsa bizde yaptırabilsek. Bende birsürü test istemişti. Geçen günde yenilettim işte takip için ayda bir istediBurdada devlete gidilmiyor cok fena senin icin demedim gidecek arkadas icin dedim imkanin varsa git baska yere yaptir para vermezsin diye yoksa zaten yapmiyorlarsa mecburen yaptiracak ..
Cok pahaliymis ya walla az parami 450tl .. Benim burasi uygun ya ben fazla gider diyorum sonra fiyati soyleyince sasiriyorum .. Detayli icin gün aldim 77tl dedi onada 22.haftada yapilacak muayenede icinde ustelik..Doğru canım imkan olsa bizde yaptırabilsek. Bende birsürü test istemişti. Geçen günde yenilettim işte takip için ayda bir istedi
25 ocak benim ..Saglik ocagindan asi icin ne zaman cagirdilar
Kiz mi istiyosun erkek mi canimHeycanlandim çok benziyoruz canim
Canım calıstıgım icin ve işyerim henüz bilmedigi icin yaptırcam sanırım özelde.cünkü saglık ocagının işleyisini bilmiyorum kan alma günleri saatleri nedir? Ayrıca kan vercem sora bir daha sonuc almaya gitcem ve hepsini mecburen iş saatlerinde yapaıcam o zor olur benim icin yalan söleyip izin almak istemiyorum.bir de dr baya bir test yazmıs anti bilmemneler hiv ler tph larCok tabi neden bos yere para vereceksin ki ikili teste verirsin o parayi bence saglik ocaginda yapilanlari yaptir yada devlete vs git ordada bedavaya yapiyorlar .. Gozun aydin bu arada bak iyiymis bebegin ..
Yukarda yazdıgım gbii canım ..Gözünaydın ne güzel gormussun bebişini. Bence de çok 300 tl.Devlet hastanesinde yaptır derim.
Bana da düzenli gittigim hastane verdi bu rakamıBen poliklinikte 450 ye yaptırdım bence çok değil
İşten erken cıkma yok canım zaten henüz bilmiyorlarGozun aydin canim geriden gelmesini dert etme olabiliyor bende ilk gittigim haftalarda biri gerideydi birkac haftaya kadar one bile gecebiliyor..kan testi icin 300 cok inanki isten erken cikmiyormu gebeler sizde..haklarindan faydalanmak icin soylemelisin..ilerleyen gunlerde 2 3lu testler var onlarda kullanirsin oparayi bence..
Cunku kan testleri rutin okadar verme derim ben..
Yok canım endiselenmedim ben de gayet normal senin baya uygun olmuş ben de test cok ama acaba sendekilerde mi öyle .. anti bilmemneler fln bir sürü test
Canım bende bu sabah doktordaydım benimde 6+5 olmalıydı ama 6+1 dedi doktor merak etme 4-5 güngeri ama bir dahaki geldiğinde değişir endişelenecek birşey yok bebek iyi dedi kalp atışını dinledik bende geçen hafta özelde yaptırdım 65 tl tuttu ama sağlık ocağına gittim güvenip yaptıramadım bence durumun varsa özelde yaptır
Baya bir test yazmıs dr canım gebelik rutin testleriymişArkadaslar neymis 300 400 lira tutan tahliller sehirden sehire mi degisoyor..en fazla 20 lira verdi tahlilime oda bi kez kanbi kez idrar ikisi 20 tl..ikili test yaptrmadim ama onunda cfiyati en fazla 50 lira felan olmali..baska ne tahliller yapiliyor ki liste cikarilacak kadar
Rutin testler hepimize yapilan testler sanirim ama hastaneden hastaneye sehirden sehire degisiyor iste malesef fiyatlar sanki ayri ne yapiyorlar ..Canım calıstıgım icin ve işyerim henüz bilmedigi icin yaptırcam sanırım özelde.cünkü saglık ocagının işleyisini bilmiyorum kan alma günleri saatleri nedir? Ayrıca kan vercem sora bir daha sonuc almaya gitcem ve hepsini mecburen iş saatlerinde yapaıcam o zor olur benim icin yalan söleyip izin almak istemiyorum.bir de dr baya bir test yazmıs anti bilmemneler hiv ler tph lar
Yukarda yazdıgım gbii canım ..
Bana da düzenli gittigim hastane verdi bu rakamı
İşten erken cıkma yok canım zaten henüz bilmiyorlar
Yok canım endiselenmedim ben de gayet normal senin baya uygun olmuş ben de test cok ama acaba sendekilerde mi öyle .. anti bilmemneler fln bir sürü test
Baya bir test yazmıs dr canım gebelik rutin testleriymiş
Canim neden soylemiyosun hamile oldugunu senn icin daha iyi olmaz miCanım calıstıgım icin ve işyerim henüz bilmedigi icin yaptırcam sanırım özelde.cünkü saglık ocagının işleyisini bilmiyorum kan alma günleri saatleri nedir? Ayrıca kan vercem sora bir daha sonuc almaya gitcem ve hepsini mecburen iş saatlerinde yapaıcam o zor olur benim icin yalan söleyip izin almak istemiyorum.bir de dr baya bir test yazmıs anti bilmemneler hiv ler tph lar
Yukarda yazdıgım gbii canım ..
Bana da düzenli gittigim hastane verdi bu rakamı
İşten erken cıkma yok canım zaten henüz bilmiyorlar
Baya bir test yazmıs dr canım gebelik rutin testleriymiş
Canım yeni basladım işe, baslayalı 3 ay olmusken hamile kaldım.Suan işyerinde 5. Ayım şubat gibi sölemeyi düsünüyorum şuan cok yeni zaten...acıkcası kfaya da takıyorum cünkü pek etik olmadı bu durumCanim neden soylemiyosun hamile oldugunu senn icin daha iyi olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?