2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende pazartesi için emine gül savcıdan randevu aldım bakalım memnun kalmazsam banu hanımla devam ederim. Doğum paketi yaptırmayı düşünüyorum herşey dahil 3100 normal doğum 3300 sezeryan. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Tavsiyen için de çok teşekkür ederim

Kızlar merhabalar iyisiniz inşallah ben oğlumunda kızımında cinsiyetini 11.haftada öğrendim 12 haftamda randevum var doktorda bakalım yaramaz göstercek mi sizde ne var ne yok cinsiyet konusunda hiç öğrenen var mı

Doğum paketini araştırmamıştım hiç neler dahilmiş peki

Canım ben perşembe günü aile sağlık hekimliğine gittim artık bi çok test özele giriyomuş o yüzden yapmadılar. Devlet hastanesine de gidilmiyo burda 2-3hafta sonraya anca gün buluyosun. Ondan özel polikliniğe yaptırdık

Doğum paketini araştırmamıştım hiç neler dahilmiş peki
10 adet muayene, rutin yapılan tüm tahliller, 2'li ve 4' lü tarama, ayrıntılı doppler usg, şeker yükleme, gerekli görülen tüm nst'ler, doğum, battaniye seti, emzirme eğitimi, lohusa şerbeti ve 2 güne kadar yatış. Bana verilen bilgilerde bunlar vardı. Pazartesi hem kontrol olacağım hemde yüz yüze detaylı görüşeceğim.

Gozun aydin canim geriden gelmesini dert etme olabiliyor bende ilk gittigim haftalarda biri gerideydi birkac haftaya kadar one bile gecebiliyor..kan testi icin 300 cok inanki isten erken cikmiyormu gebeler sizde..haklarindan faydalanmak icin soylemelisin..ilerleyen gunlerde 2 3lu testler var onlarda kullanirsin oparayi bence..
Cunku kan testleri rutin okadar verme derim ben..

1. Canım bende bu sabah doktordaydım benimde 6+5 olmalıydı ama 6+1 dedi doktor merak etme 4-5 güngeri ama bir dahaki geldiğinde değişir endişelenecek birşey yok bebek iyi dedi kalp atışını dinledik bende geçen hafta özelde yaptırdım 65 tl tuttu ama sağlık ocağına gittim güvenip yaptıramadım bence durumun varsa özelde yaptır

Burdada devlete gidilmiyor cok fena senin icin demedim gidecek arkadas icin dedim imkanin varsa git baska yere yaptir para vermezsin diye yoksa zaten yapmiyorlarsa mecburen yaptiracak ..

Arkadaslar neymis 300 400 lira tutan tahliller sehirden sehire mi degisoyor..en fazla 20 lira verdi tahlilime oda bi kez kanbi kez idrar ikisi 20 tl..ikili test yaptrmadim ama onunda cfiyati en fazla 50 lira felan olmali..baska ne tahliller yapiliyor ki liste cikarilacak kadar

Kizlar Istanbul'da ozele gidenler nerelere gidiyor acaba? Fiyatlari okuyunca cok sasiriyorum.

Burdada devlete gidilmiyor cok fena senin icin demedim gidecek arkadas icin dedim imkanin varsa git baska yere yaptir para vermezsin diye yoksa zaten yapmiyorlarsa mecburen yaptiracak ..
Doğru canım imkan olsa bizde yaptırabilsek. Bende birsürü test istemişti. Geçen günde yenilettim işte takip için ayda bir istedi

Doğru canım imkan olsa bizde yaptırabilsek. Bende birsürü test istemişti. Geçen günde yenilettim işte takip için ayda bir istedi
Cok pahaliymis ya walla az parami 450tl .. Benim burasi uygun ya ben fazla gider diyorum sonra fiyati soyleyince sasiriyorum .. Detayli icin gün aldim 77tl dedi onada 22.haftada yapilacak muayenede icinde ustelik..

Cok tabi neden bos yere para vereceksin ki ikili teste verirsin o parayi bence saglik ocaginda yapilanlari yaptir yada devlete vs git ordada bedavaya yapiyorlar .. Gozun aydin bu arada bak iyiymis bebegin ..
Canım calıstıgım icin ve işyerim henüz bilmedigi icin yaptırcam sanırım özelde.cünkü saglık ocagının işleyisini bilmiyorum kan alma günleri saatleri nedir? Ayrıca kan vercem sora bir daha sonuc almaya gitcem ve hepsini mecburen iş saatlerinde yapaıcam o zor olur benim icin yalan söleyip izin almak istemiyorum.bir de dr baya bir test yazmıs anti bilmemneler hiv ler tph lar
Gözünaydın ne güzel gormussun bebişini. Bence de çok 300 tl.Devlet hastanesinde yaptır derim.
Yukarda yazdıgım gbii canım ..
Ben poliklinikte 450 ye yaptırdım bence çok değil
Bana da düzenli gittigim hastane verdi bu rakamı
İşten erken cıkma yok canım zaten henüz bilmiyorlar
Yok canım endiselenmedim ben de gayet normal senin baya uygun olmuş ben de test cok ama acaba sendekilerde mi öyle .. anti bilmemneler fln bir sürü test

Baya bir test yazmıs dr canım gebelik rutin testleriymiş

Rutin testler hepimize yapilan testler sanirim ama hastaneden hastaneye sehirden sehire degisiyor iste malesef fiyatlar sanki ayri ne yapiyorlar ..
Neyse nasil icin rahat ederse öyle yaptir canim.. Ben yaptirmistim cok olmamisti ama elimde yoktu testler o yuzden yine yapildi iki kere yaptirmis oldum :)

Canim neden soylemiyosun hamile oldugunu senn icin daha iyi olmaz mi

Canim neden soylemiyosun hamile oldugunu senn icin daha iyi olmaz mi
Canım yeni basladım işe, baslayalı 3 ay olmusken hamile kaldım.Suan işyerinde 5. Ayım şubat gibi sölemeyi düsünüyorum şuan cok yeni zaten...acıkcası kfaya da takıyorum cünkü pek etik olmadı bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…