- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
Canım önce sağlıklı olsun cinsiyet farketmez diyorum . ama kaç senedir erkek ozentisi var . Rabbim sağlıkla versin deKiz mi istiyosun erkek mi canim
Ben Kanada da iken muayenede doktor karnımı mezura ile ölçerdi :)) senin hesap her seferinde ultrason ne gezer. Eliyle bastırır kontrol ederdi. Hemşire kalp atışını ölçerdi ve mutlaka her kontrolde idrar tahlili olurdu. Türkiye'de idrar yapmıyorlar..! Birde başlattılar mı multivitamini?Yok ne kusuru, burada düzen böyle cnm
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :))) benim oğlan üstüme atladığında kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Çarpınca daha feci acıyor. Şiştiler kaşınıyorlar ve hassasiyet devam ediyor benimde.Kızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
BiZim burda 300tl ikili test. 22.haftada yapılan ne testi oluyor 4lü mü?Cok pahaliymis ya walla az parami 450tl .. Benim burasi uygun ya ben fazla gider diyorum sonra fiyati soyleyince sasiriyorum .. Detayli icin gün aldim 77tl dedi onada 22.haftada yapilacak muayenede icinde ustelik..
Ecet haklisin yeni elemansin sık izin alsan goze batar..calisiyomussun evladin icin parayi dusunmicen ozaman tatlim sonucta senin musaitlik durumun da onemliCanım yeni basladım işe, baslayalı 3 ay olmusken hamile kaldım.Suan işyerinde 5. Ayım şubat gibi sölemeyi düsünüyorum şuan cok yeni zaten...acıkcası kfaya da takıyorum cünkü pek etik olmadı bu durum
Sizin orasi istanbul mu canim..konyadayim ben burda fiyatlari duydukca baya ucuzmus diyorumBiZim burda 300tl ikili test. 22.haftada yapılan ne testi oluyor 4lü mü?
mi Amin Rabbim ikisinide tattrsin insaAllahCanım önce sağlıklı olsun cinsiyet farketmez diyorum . ama kaç senedir erkek ozentisi var . Rabbim sağlıkla versin de
Evet canim 4lü sanirim detayli usg dedikleri .. Ikiliyi yapinca hemen onunda gununu verdiler ..BiZim burda 300tl ikili test. 22.haftada yapılan ne testi oluyor 4lü mü?
Saglik ocagindan asi icin ne zaman cagirdilar
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :))) benim oğlan üstüme atladığında kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Çarpınca daha feci acıyor. Şiştiler kaşınıyorlar ve hassasiyet devam ediyor benimde.
Ayy nerde hafifleyeceği günleri iple çekiyorum resmen bana dramim diye bir ilaç verdi doktorum ama zorda kalmadıkça kullanmada dedi bende çok zorda olmayınca almıyorum onu sabretmeye çalışıyorum..Bu aralar meyve yiyebiliyorum sadece sık sık ufakta olsa ağzıma bişeyler atmaya çalışıyorum birde ağzımda ve midemde ekşimeler başladı gavisconu şurup olanını içiyorum doktorum içebilirsin dedi..bu hafta raporluydum evdeydim ama pazartesi tekrar okulMerhaba arkadaşlar,Mide bulantısı hafifleyen veya geçen var mı? Artık yemek yememekten çok zor geçiyor günler. Ne yapsam olmuyor, doktor ilaç da vermedi. Çok zor çok
Aynen canım istanbul. Memleketin kıymetini bil burda nefes almak paraylaSizin orasi istanbul mu canim..konyadayim ben burda fiyatlari duydukca baya ucuzmus diyorum
İkiliyi yaptırmış mıydın ki sen?? 4lüyü ablam 450ye çektirdi. Sen nerdesin il olarak?Evet canim 4lü sanirim detayli usg dedikleri .. Ikiliyi yapinca hemen onunda gununu verdiler ..
Konya da misin canım ben de sen neresindesin. Doktorun kimSizin orasi istanbul mu canim..konyadayim ben burda fiyatlari duydukca baya ucuzmus diyorum
Aynen oyle canim. Nasip boyleymis bide ben mide bulantisi falan baya kotu oldm oglm bi annemde bi kayinvalidemde ona uzuluyorm sadeceAynen bizde plansız lekelenmeler yaşadım regli günümde sökülürüm die die 3 gün geçti sonra testte çifti görünce ağladım elimde olmadan rabbim böle uygun görmüş ikiz büyütenler nasıl büyütüyorsa öyle büyütücez artık :)))
Yaptirdim ikiliyi sonucu sali gunu alacagim insallah cikmissa sonuc .. Masallah ne kadar ucuzmus sizin oralar :) Ben hataydayim :-/İkiliyi yaptırmış mıydın ki sen?? 4lüyü ablam 450ye çektirdi. Sen nerdesin il olarak?
Ortayi bul 10+3deSlm kızlar dün usg girdim 10+5 günlük çıktı bebiş ama SAT a göre 10+0 hangisine inanmak lazım şimdi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?