2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ne kusuru, burada düzen böyle cnm
Ben Kanada da iken muayenede doktor karnımı mezura ile ölçerdi :)) senin hesap her seferinde ultrason ne gezer. Eliyle bastırır kontrol ederdi. Hemşire kalp atışını ölçerdi ve mutlaka her kontrolde idrar tahlili olurdu. Türkiye'de idrar yapmıyorlar..! Birde başlattılar mı multivitamini?

Kızlar bende aşırı göğüs ağrısı var gece uyurken özellikle feci ağrıyor ya ne zaman geçer bu durum acaba
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :))) benim oğlan üstüme atladığında kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Çarpınca daha feci acıyor. Şiştiler kaşınıyorlar ve hassasiyet devam ediyor benimde.

Cok pahaliymis ya walla az parami 450tl .. Benim burasi uygun ya ben fazla gider diyorum sonra fiyati soyleyince sasiriyorum .. Detayli icin gün aldim 77tl dedi onada 22.haftada yapilacak muayenede icinde ustelik..
BiZim burda 300tl ikili test. 22.haftada yapılan ne testi oluyor 4lü mü?

Ecet haklisin yeni elemansin sık izin alsan goze batar..calisiyomussun evladin icin parayi dusunmicen ozaman tatlim sonucta senin musaitlik durumun da onemli

Saglik ocagindan asi icin ne zaman cagirdilar

17 ocak tetanoz aşısı için cagirdi beni

Bi ben degilmisim o zaman ya, gerçekten cok ağrıyor Allah seninde yardimcin olsun canm yaa :))

Merhaba arkadaşlar,Mide bulantısı hafifleyen veya geçen var mı? Artık yemek yememekten çok zor geçiyor günler. Ne yapsam olmuyor, doktor ilaç da vermedi. Çok zor çok

Merhaba arkadaşlar,Mide bulantısı hafifleyen veya geçen var mı? Artık yemek yememekten çok zor geçiyor günler. Ne yapsam olmuyor, doktor ilaç da vermedi. Çok zor çok
Ayy nerde hafifleyeceği günleri iple çekiyorum resmen bana dramim diye bir ilaç verdi doktorum ama zorda kalmadıkça kullanmada dedi bende çok zorda olmayınca almıyorum onu sabretmeye çalışıyorum..Bu aralar meyve yiyebiliyorum sadece sık sık ufakta olsa ağzıma bişeyler atmaya çalışıyorum birde ağzımda ve midemde ekşimeler başladı gavisconu şurup olanını içiyorum doktorum içebilirsin dedi..bu hafta raporluydum evdeydim ama pazartesi tekrar okul

Hastaneler gerçekten çok pahalı bazı yerlerde isim yapmışlar vs.derken gerçekten tahliller çok para tutuyor ben ilk gebelik testi için sağlık ocağına gitmiştim oradaki doktor birçok testi de istemişti sonuçları almak içinde gitmedim internetten öğrenebilirsin demişti ordan çıktısını alıp kendi doktoruma götürdüm bilginiz olsun kızlar hem oradaki hemşirelerden çok memnun kaldım ben sürekli bilgiler verdiler bana..Bir şekilde o paraları verebiliriz çok şükür de ben gerekmedikçe okadar parayı başka şeylere harcamayı düşünüyorum mecbur olduğumuz durumlarda tabikide parayı görmücez..benim eşimin kuzeni de hamile 5.ayında medicanaya gidiyor orasıyla başladı şimdiye kadar harcadığı para 3 bini geçmiş evet güzel hastane ama daha doğumu vs. var bu işin :) ayy uzun oldu biraz sanırım

Aynen oyle canim. Nasip boyleymis bide ben mide bulantisi falan baya kotu oldm oglm bi annemde bi kayinvalidemde ona uzuluyorm sadece

sweet42 MaqameT Allah yardımcınız olsun kızlar benimde oğlum 29 aylık beni zorluyor ama en azından laftan anlıyor tokatı gösterince yapacağından vazgeçiyor sadece çok hareketli kendimi ondan kollamam gerekiyor karnıma uçan tekmeyle geliyor ama sizinkilerde ikiz gibi büyüyecekler ilerde rahatedersiniz inşallah

İkiliyi yaptırmış mıydın ki sen?? 4lüyü ablam 450ye çektirdi. Sen nerdesin il olarak?
Yaptirdim ikiliyi sonucu sali gunu alacagim insallah cikmissa sonuc .. Masallah ne kadar ucuzmus sizin oralar :) Ben hataydayim :-/

Slm kızlar dün usg girdim 10+5 günlük çıktı bebiş ama SAT a göre 10+0 hangisine inanmak lazım şimdi anlamadım
Ortayi bul 10+3de Bir dahaki randevuda netlesir ilk haftalar degisiyor bende 11+2 idim usg de 11+4 yaziyor doktor 11+2demisti gecen hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…