2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptirdim ikiliyi sonucu sali gunu alacagim insallah cikmissa sonuc .. Masallah ne kadar ucuzmus sizin oralar :) Ben hataydayim :-/
Oyy haydi güzel haberler alda ver bize salı günü:) banada geçmedi 2 haftaya. Daha koskoca 2 gün kaldı geriye. Sanki belirtilerim gitti gibi kuruyorum bugün kafamda

QUOTE="nadalvanos, post: 49319011, member: 551600"] Al_pi canım benide listeye eklermisin sat tarihine göre 07.08.17 doğum tarihi görünüyor ama benim 2. Doğumum sezeryan olacağı için temmuz annesi olacağım ve bende kız hissediyorum[/QUOTE]
Al_pi kız yoksa beni temmuz annesi olarak kabul etmiyonmu

Canim doktor muayenesi için aile her ay gidiyorum söylediklerini yapıyor. Her ay kan tahlili ve idrar tahlili yaptırıyorum. Ama ultrason icin jinekoloha doguma kadar 3 kez gidiyoruz o randevularida hamileligin ilk haftaları alıyoruz. Son ay anestezist ile gorusuyoruz peridural isteyip istemediğimi soruyor birde bilgi alıp bilgi veriyor. Birde son ay laboratuvar da alttan sivi alıyorlar. Folik asit kullanıyorum, bir ampul vitamin d aldım. Birde demir hapi var ama düzenli kullanmıyorum.

Al_pi kız yoksa beni temmuz annesi olarak kabul etmiyonmu [/QUOTE]
Ekledim seni sabah simdi gordum de ben seni temmuz annesi diye ekledim sona eklemem lazimken baslardasin :)))

Oyy haydi güzel haberler alda ver bize salı günü:) banada geçmedi 2 haftaya. Daha koskoca 2 gün kaldı geriye. Sanki belirtilerim gitti gibi kuruyorum bugün kafamda
Insallah guzel haberlerle doneriz canim .. Hic aklina kotu seyler getirme yaa .. Iyi dusun iyi olsun belirti bu gelip gecer ..

Al_pi kız yoksa beni temmuz annesi olarak kabul etmiyonmu [/QUOTE]
Duzenledim tekrardan seni ekledim listenin sonundasin agustos oldugun icin tarih sirasina gore ekledim ilk sayfayi asagiya dogru cek ordasin

Insallah guzel haberlerle doneriz canim .. Hic aklina kotu seyler getirme yaa .. Iyi dusun iyi olsun belirti bu gelip gecer ..
Haklısın canım. Sabahtır boğazımı düşünmekten gerçi belirti dinlemedim hiç. Grip geliyorum diyor

Aynen oyle canim. Nasip boyleymis bide ben mide bulantisi falan baya kotu oldm oglm bi annemde bi kayinvalidemde ona uzuluyorm sadece
Canım senin yanındalar çok şükür ben tekim aileler uzakta bizim ( ama geçicek miss kokularını çekince herşeyi unutucaz ... benim kızım bana yapışık babasında bile durmaz bebişim doğunca nasıl denge kurucam onun planını yapmaya başlıycam artık :))

İnşallah kolay büyürler aynen zor oluyo canım dediğin gibi bizimkiler pek laftan anlamıyor ama en azından bize zarar vermiyolar çok şükür ama sende dikkat et canım Allah korusun bebiş büyüdükçede alışkanlık haline getirmesin konuşarak anlatmayı dene canım bence

Ben sormadim gelince aşinıda yapariz dedi .. Tetanozdur heralde dedim .. Normal şubatta cagirmasi bende ocak sonu cunku ..
Hepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.

Hepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.
Sor tabiki canim neden hepatit olacakmissin ögren sonucta tek sen degilsin bebekte etkilenecek bu asidan .. Sormadan yaptirma .. Bende sorarim bakim ne asisi ama tetanoz diye biliyorum ben ..

Alıyorumda bu sefer çok geç sanırsam salıya kadar kötü olmasam bariya salı doktora ilaç falan sorardım en azından. Gerçi verceğini pek sanmamda
Ilaç yok mumkun oldugunca terlememeye calis sık degis üstünü ihlamur gebelikte sakincali degil limonla ilik ilik ic canim bogazini da yumusatir sabahta pekmez ye ..

Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu ya Sanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
Bende de sivilce cikiyo tek tek ama biri gecmeden biri cikiyo cirkinlestim ☺

Bu aile hekimleri kendilerimi ariyor beni bir ilk baslarda aradilar sonra 40 gun sonra ben sizi aricam dedi ebe kimse aramadi acaba arayip sorsammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…