Oyy haydi güzel haberler alda ver bize salı günü:) banada geçmedi 2 haftaya. Daha koskoca 2 gün kaldı geriye. Sanki belirtilerim gitti gibi kuruyorum bugün kafamdaYaptirdim ikiliyi sonucu sali gunu alacagim insallah cikmissa sonuc .. Masallah ne kadar ucuzmus sizin oralar :) Ben hataydayim :-/
Canim doktor muayenesi için aile her ay gidiyorum söylediklerini yapıyor. Her ay kan tahlili ve idrar tahlili yaptırıyorum. Ama ultrason icin jinekoloha doguma kadar 3 kez gidiyoruz o randevularida hamileligin ilk haftaları alıyoruz. Son ay anestezist ile gorusuyoruz peridural isteyip istemediğimi soruyor birde bilgi alıp bilgi veriyor. Birde son ay laboratuvar da alttan sivi alıyorlar. Folik asit kullanıyorum, bir ampul vitamin d aldım. Birde demir hapi var ama düzenli kullanmıyorum.Ben Kanada da iken muayenede doktor karnımı mezura ile ölçerdi :)) senin hesap her seferinde ultrason ne gezer. Eliyle bastırır kontrol ederdi. Hemşire kalp atışını ölçerdi ve mutlaka her kontrolde idrar tahlili olurdu. Türkiye'de idrar yapmıyorlar..! Birde başlattılar mı multivitamini?
QUOTE="nadalvanos, post: 49319011, member: 551600"]Al_pi canım benide listeye eklermisin sat tarihine göre 07.08.17 doğum tarihi görünüyor ama benim 2. Doğumum sezeryan olacağı için temmuz annesi olacağım ve bende kız hissediyorum
Insallah guzel haberlerle doneriz canim .. Hic aklina kotu seyler getirme yaa .. Iyi dusun iyi olsun belirti bu gelip gecer ..Oyy haydi güzel haberler alda ver bize salı günü:) banada geçmedi 2 haftaya. Daha koskoca 2 gün kaldı geriye. Sanki belirtilerim gitti gibi kuruyorum bugün kafamda
QUOTE="nadalvanos, post: 49319011, member: 551600"]Al_pi canım benide listeye eklermisin sat tarihine göre 07.08.17 doğum tarihi görünüyor ama benim 2. Doğumum sezeryan olacağı için temmuz annesi olacağım ve bende kız hissediyorum
Haklısın canım. Sabahtır boğazımı düşünmekten gerçi belirti dinlemedim hiç. Grip geliyorum diyorInsallah guzel haberlerle doneriz canim .. Hic aklina kotu seyler getirme yaa .. Iyi dusun iyi olsun belirti bu gelip gecer ..
Canım senin yanındalar çok şükür ben tekim aileler uzakta bizimAynen oyle canim. Nasip boyleymis bide ben mide bulantisi falan baya kotu oldm oglm bi annemde bi kayinvalidemde ona uzuluyorm sadece
Beni şubatta hepatit b için çağırdı. Tetanos demedi.25 ocak benim ..
Beni şubatta hepatit b için çağırdı. tetanos demedi.17 ocak tetanoz aşısı için cagirdi beni
Bi ben degilmisim o zaman ya, gerçekten cok ağrıyor Allah seninde yardimcin olsun canm yaa :))
Ben sormadim gelince aşinıda yapariz dedi .. Tetanozdur heralde dedim .. Normal şubatta cagirmasi bende ocak sonu cunku ..Beni şubatta hepatit b için çağırdı. Tetanos demedi.
İnşallah kolay büyürler aynen zor oluyo canım dediğin gibi bizimkiler pek laftan anlamıyor ama en azından bize zarar vermiyolar çok şükür ama sende dikkat et canım Allah korusun bebiş büyüdükçede alışkanlık haline getirmesin konuşarak anlatmayı dene canım bencesweet42 @MaqameT Allah yardımcınız olsun kızlar benimde oğlum 29 aylık beni zorluyor ama en azından laftan anlıyor tokatı gösterince yapacağından vazgeçiyor sadece çok hareketli kendimi ondan kollamam gerekiyor karnıma uçan tekmeyle geliyor ama sizinkilerde ikiz gibi büyüyecekler ilerde rahatedersiniz inşallah
Aman dikkat bol c vitamini destegi ..Haklısın canım. Sabahtır boğazımı düşünmekten gerçi belirti dinlemedim hiç. Grip geliyorum diyor
Hepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.Ben sormadim gelince aşinıda yapariz dedi .. Tetanozdur heralde dedim .. Normal şubatta cagirmasi bende ocak sonu cunku ..
Alıyorumda bu sefer çok geç sanırsamAman dikkat bol c vitamini destegi ..
Sor tabiki canim neden hepatit olacakmissin ögren sonucta tek sen degilsin bebekte etkilenecek bu asidan .. Sormadan yaptirma .. Bende sorarim bakim ne asisi ama tetanoz diye biliyorum ben ..Hepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.
Ilaç yok mumkun oldugunca terlememeye calis sık degis üstünü ihlamur gebelikte sakincali degil limonla ilik ilik ic canim bogazini da yumusatir sabahta pekmez ye ..Alıyorumda bu sefer çok geç sanırsamsalıya kadar kötü olmasam bariya salı doktora ilaç falan sorardım en azından. Gerçi verceğini pek sanmamda
Bende de sivilce cikiyo tek tek ama biri gecmeden biri cikiyo cirkinlestim ☺Kızlar yüzünde sivilcesi çıkan oldu mu yaSanki ergenlik dönemine giriyorum 5 gün önce başladı çenemın alt kısımlarında çıkıyor inanamıyorum benim yüzümde asla sivilce olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?