2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hastanem 500 tl istedi devlette yaptirdim ama oda hepatit testlerini yaomamis tekrar 100 küsür lira verip özelde sırf hepatitleri yaptırdım istanbul

Kızlar sağlık ocagı beni kendi aradı medipol de gebe olarak kayda girince bunlar gòrmüsler hayırlı olsun dedi ebe yaptırdıgınız test sonuclarınızla gelin dedi gittim orda butun bilgilerimi aldı 3tane tarih verdi her geldiginde kan alıcaz bu artık mecbur saglık bakanligi istiyor dedi ve bilgisayardanda gösterdi ilk 2 gelisinde tetenoz asisi kan ve gebelik izlemi son gelisinde kan ve gebelik izlemi dedi dogumdan sonrada 3kez tetenoz asisi icin yine gün vericem dedi 5kez tetenoz asisi olan menepoza kadar olmasına gerek yok dedi kalp atıslarını dinleme cihazları vardı ama 12.haftadan ònce bu cihazla alamıyoruz ses dedi kilo ve tansiyon baktı bu kadar

Ilaç yok mumkun oldugunca terlememeye calis sık degis üstünü ihlamur gebelikte sakincali degil limonla ilik ilik ic canim bogazini da yumusatir sabahta pekmez ye ..
Bana bi doktor ıhlamur dahi yasak demişti salı doktora sorarım artık ozamana kadarda dediğin gibi yapmaya çalışayım. Duş aldım iyi gelsin diye ama çok üşüyorumya. Midemde bulanıyo azcık. Ay ne yakındım dimi nazlı anneyim bugün :)

Canım hangi medipole gidiyorsun?

Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...

Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Hamile birini nasıl işten çıkartırlar ya? Kesinlikle yasak. İyice araştırdın mı bu konuyu

kızlarrrr iyi geceler..
bugün gittik doktora % 70erkek dedi.
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
yarın fotoğrafını da atıcam. parmaklarına kadar her şeyi belli..
ayrıca pipisini de gösterdi doktorcum

maşallah canım cinsiyetler cogalıyor ilk cocukmu tam olarak kac haftalıksıb bende 11+3 de gidicem ögrenirmiyim kalp atış olayını ilk zamanlar sormusmuydun saglıkla al kucaguna oglusunu insallah

maşallah canım cinsiyetler cogalıyor ilk cocukmu tam olarak kac haftalıksıb bende 11+3 de gidicem ögrenirmiyim kalp atış olayını ilk zamanlar sormusmuydun saglıkla al kucaguna oglusunu insallah
evet ilk bebeğim. 11+5 im ama doktor 12+1 dedi bugün ikili test için kan verdik haftaya tekrar gidicem onun dışında 1 ay sonraya randevu verdi. görebilirsin bence. inşallah nazlı değilse gösterir

evet ilk bebeğim. 11+5 im ama doktor 12+1 dedi bugün ikili test için kan verdik haftaya tekrar gidicem onun dışında 1 ay sonraya randevu verdi. görebilirsin bence. inşallah nazlı değilse gösterir
kalp atışını sormuştum ama söylememişti nazlı doktorum. bugün yüne söylemedi ama 140 gördüm sanki :)

Gözün aydın canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah paşa :)

Ay ne güzel ya Gözünaydın. Ben 31 inde gitcem 12 haftalık olcam, ikili test yapılacak. Inşallah bizim bebiş de gösterir, sizden cinsiyet haberleri gelince merak etmeye başladım.

Ay ne güzel ya Gözünaydın. Ben 31 inde gitcem 12 haftalık olcam, ikili test yapılacak. Inşallah bizim bebiş de gösterir, sizden cinsiyet haberleri gelince merak etmeye başladım.
öğrenirsin inşallah. çok değişik bi duygu o kıpır kıpır hali hala gözlerimin önünde

Insallah canım bebis öne gecmis masallah benimkide 3gun önde ona göre hesaplıyorum artık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…