Benim hastanem 500 tl istedi devlette yaptirdim ama oda hepatit testlerini yaomamis tekrar 100 küsür lira verip özelde sırf hepatitleri yaptırdım istanbulArkadaslar neymis 300 400 lira tutan tahliller sehirden sehire mi degisoyor..en fazla 20 lira verdi tahlilime oda bi kez kanbi kez idrar ikisi 20 tl..ikili test yaptrmadim ama onunda cfiyati en fazla 50 lira felan olmali..baska ne tahliller yapiliyor ki liste cikarilacak kadar
Medipol mega hastanesi benKizlar Istanbul'da ozele gidenler nerelere gidiyor acaba? Fiyatlari okuyunca cok sasiriyorum.
Bana bi doktor ıhlamur dahi yasak demiştiIlaç yok mumkun oldugunca terlememeye calis sık degis üstünü ihlamur gebelikte sakincali degil limonla ilik ilik ic canim bogazini da yumusatir sabahta pekmez ye ..
Canım hangi medipole gidiyorsun?Kızlar sağlık ocagı beni kendi aradı medipol de gebe olarak kayda girince bunlar gòrmüsler hayırlı olsun dedi ebe yaptırdıgınız test sonuclarınızla gelin dedi gittim orda butun bilgilerimi aldı 3tane tarih verdi her geldiginde kan alıcaz bu artık mecbur saglık bakanligi istiyor dedi ve bilgisayardanda gösterdi ilk 2 gelisinde tetenoz asisi kan ve gebelik izlemi son gelisinde kan ve gebelik izlemi dedi dogumdan sonrada 3kez tetenoz asisi icin yine gün vericem dedi 5kez tetenoz asisi olan menepoza kadar olmasına gerek yok dedi kalp atıslarını dinleme cihazları vardı ama 12.haftadan ònce bu cihazla alamıyoruz ses dedi kilo ve tansiyon baktı bu kadar
Medipol mega bağcılarCanım hangi medipole gidiyorsun?
Bende koşuyolu medipole geçeceğimde aynı yer olabilir mi acaba diye sormuştum. Saolasın cevabın içinMedipol mega bağcılar
Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...Canım yeni basladım işe, baslayalı 3 ay olmusken hamile kaldım.Suan işyerinde 5. Ayım şubat gibi sölemeyi düsünüyorum şuan cok yeni zaten...acıkcası kfaya da takıyorum cünkü pek etik olmadı bu durum
Hamile birini nasıl işten çıkartırlar ya? Kesinlikle yasak. İyice araştırdın mı bu konuyuMeraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Rica ederim medipol baya bi cogaldı bicok yerde var artıkBende koşuyolu medipole geçeceğimde aynı yer olabilir mi acaba diye sormuştum. Saolasın cevabın için
maşallah canım cinsiyetler cogalıyor ilk cocukmu tam olarak kac haftalıksıb bende 11+3 de gidicem ögrenirmiyim kalp atış olayını ilk zamanlar sormusmuydun saglıkla al kucaguna oglusunu insallahkızlarrrr iyi geceler..
bugün gittik doktora % 70erkek dedi.
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
yarın fotoğrafını da atıcam. parmaklarına kadar her şeyi belli..
ayrıca pipisini de gösterdi doktorcum
evet ilk bebeğim. 11+5 im ama doktor 12+1 dedi bugün ikili test için kan verdik haftaya tekrar gidicem onun dışında 1 ay sonraya randevu verdi. görebilirsin bence. inşallah nazlı değilse gösterirmaşallah canım cinsiyetler cogalıyor ilk cocukmu tam olarak kac haftalıksıb bende 11+3 de gidicem ögrenirmiyim kalp atış olayını ilk zamanlar sormusmuydun saglıkla al kucaguna oglusunu insallah
kalp atışını sormuştum ama söylememişti nazlı doktorum. bugün yüne söylemedi ama 140 gördüm sanki :)evet ilk bebeğim. 11+5 im ama doktor 12+1 dedi bugün ikili test için kan verdik haftaya tekrar gidicem onun dışında 1 ay sonraya randevu verdi. görebilirsin bence. inşallah nazlı değilse gösterir
Gözün aydın canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah paşa :)kızlarrrr iyi geceler..
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
Ay ne güzel ya Gözünaydın. Ben 31 inde gitcem 12 haftalık olcam, ikili test yapılacak. Inşallah bizim bebiş de gösterir, sizden cinsiyet haberleri gelince merak etmeye başladım.kızlarrrr iyi geceler..
Evet öyleymiş. Memnun musun hastaneden peki?Rica ederim medipol baya bi cogaldı bicok yerde var artık
öğrenirsin inşallah. çok değişik bi duygu o kıpır kıpır hali hala gözlerimin önündeAy ne güzel ya Gözünaydın. Ben 31 inde gitcem 12 haftalık olcam, ikili test yapılacak. Inşallah bizim bebiş de gösterir, sizden cinsiyet haberleri gelince merak etmeye başladım.
Suan icin memnunum bakalım ileride ne olur bilememEvet öyleymiş. Memnun musun hastaneden peki?
Insallah canım bebis öne gecmis masallah benimkide 3gun önde ona göre hesaplıyorum artık bendeevet ilk bebeğim. 11+5 im ama doktor 12+1 dedi bugün ikili test için kan verdik haftaya tekrar gidicem onun dışında 1 ay sonraya randevu verdi. görebilirsin bence. inşallah nazlı değilse gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?