2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişinin pıtpıtlarını hisseden varmı
Ben bugün hissettim sanki, ikinci olduğu halde tam emin olamıyorum

aminn teşekkür ederim. teoriler birer birer güme gidiyor. ne çekiyor senin canın. ben hiç ekşi istemedim hep tatlı forever tatlı :)
Ben tatliyi normaldede sevmezdim hemde hic zorla yerim yersem simdide devam eksi tuzlu yiyorum .. :) Başı kesede sagdaysa kız soldaysa erkek diyorlarda bende merak ettim cinsiyeti ogrenenlere tek tek soruyorum sende tutmadi simdilik :)

Tsh gayet guzel insallah gecmistir..bende hasimatoyum ilac kullaniyor 2 lerde..
Glukoz sinir 120 103 normal deger gibi geldi bana canim

Tsh gayet guzel insallah gecmistir..bende hasimatoyum ilac kullaniyor 2 lerde..
Glukoz sinir 120 103 normal deger gibi geldi bana canim
Canım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker var

Canım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker var

Aslında sınır 120 ama gebeliklerde 90üstü istemeyiz dedi bana drum, bizim için tolere edilebilir bir değer olduğu halde bebek için fazlaymış, benimde 90-100arasıçıkıyor, endokrine yönlendirdi, şimdilik haftada üç gün açlık tokluk bakıyorum evde aletle, toklukla ilgili sıkıntım yok çok şükür, sana tavsiyem yürüyüş yapabiliyorsan dene, hemen düşürüyor değerleri, bende çok işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…