Maşallah .yavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Maşallah kuzuya saglikla dogsun insallah .. Sagda kafasida yalan oldu teoriyavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Bencede uzme hic kendini nasip boyleymis karda kista belki hasta olup zorlanacaktin simdi evde bebisinle zaman gecirirsin ona guzel bakarsinMalesef canim. Nasip boyleymis
aminn teşekkür ederim. teoriler birer birer güme gidiyor. ne çekiyor senin canın. ben hiç ekşi istemedim hep tatlı forever tatlı :)Maşallah kuzuya saglikla dogsun insallah .. Sagda kafasida yalan oldu teori
Sasırdım bende 103 cıkınca umarım yükselmezAçlık şekerim bendede 103 çıkmıştı, kek kurabiye pasta gibi seylere dikkat ettim yememeye çalıştım sadece meyve yedim 93e düşmüş
Aminbenim de açlık şekerim 74 daha da düşmez inşallah. rabbim dermansız dert vermesin
Ben tatliyi normaldede sevmezdim hemde hic zorla yerim yersem simdide devam eksi tuzlu yiyorum .. :) Başı kesede sagdaysa kız soldaysa erkek diyorlarda bende merak ettim cinsiyeti ogrenenlere tek tek soruyorum sende tutmadi simdilik :)aminn teşekkür ederim. teoriler birer birer güme gidiyor. ne çekiyor senin canın. ben hiç ekşi istemedim hep tatlı forever tatlı :)
Maşallahyavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Valla zor geçti benim de ama is yerim sağ olsun ve de eşim rabiki azaldı çok şükürEVet bende istemedim o testleri Rabbim ne verirse kabulum..yok canim calismiyorum evdeyim..calisiyo olsamda birakirdim heralde cok agrili gecirdim ilk iki ayi..
Oy maşallah kocaman olmuş yawruş :)yavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Tsh gayet guzel insallah gecmistir..bende hasimatoyum ilac kullaniyor 2 lerde..Kızlar sonuclarımı aldım ben haşimato hastasıydım tsh ım 4,48 falandı 6 ay önce.dahiliye dr ilaç yazmamıstı ve ben ilgilenmemiştim.şimdi tahlillerimde tsh 1,06 ya düşmüş nasıl düştü dengesiz bisey midir tsh böyle.ama cok sevindim cok korkuyordum bebege yüksek tsh zararlıymıs cünkü.bu arada açlık şekerim glikoz degerim 103 sanırım gebelikte şeker cıkacak ben de
Masallah masallah :)yavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Allah kolaylik versin canim Rabbime emanetlerValla zor geçti benim de ama is yerim sağ olsun ve de eşim rabiki azaldı çok şükür
Maşallah kuzuyayavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
Canım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker varTsh gayet guzel insallah gecmistir..bende hasimatoyum ilac kullaniyor 2 lerde..
Glukoz sinir 120 103 normal deger gibi geldi bana canim
Sen nasılsn iyi misinAllah daglıkla kucagına versın pekı bişi yaptın mıbyum testı falan nasıl oldu ilişki
dayan azıcık kalmış.. bi git bak fıldır fıldır yerinde duramıyor. bendeBebişimi görmek istiyorum ama bu salı günü gelmek bilmiyor
Canım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?