- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Al_pi canım ben hep telefondan girdiğim için bakmamıştım benide eklermisin k.bakma şimdi söylüyorum ama
merhaba anneler nasıl gidiyor? bebeği hissediyor gibiyim normalde olmayacağını bildiğim halde ama öyleymiş gibi gelince ağlayasım geliyor
doktorluk bişeyim yok aslında sadece kolum ve kaburgam agırdı bide ağlamaktan ateşim cıktı.bebeğim için korktum ama çok şükür kanamam falan yok. sagol canımBu nasil vicdansizlik hamile kadin hirpalanir mi..bence acile git bi bebegine baktir herseyden once..hata sende de olsa nedemek el jaldrmak ay cok sinirlendim bende
hep böyle değil çok nadir oluruz böyle ama bu sefer durumu büyüttükNe denir bilemedim bir kaç defa okudum yazdıklarını. Hep mi böyleydi yoksa şimdi mi böyle? Hiç kimse şiddeti haketmiyor problem çok mu büyüktü ki bu noktaya geldiniz?Ki ne kadar büyük olursa olsun sonuç böyle olmamalı.. Çok afedersin ama ilk defa mı böyle bir şey yaşadın yoksa geçmişte de olmuş muydu?
çalışıyorum arkadasımBen de sinirlendim ama ondan daha fazla üzüldüm..OxyGeN çalışıyor musun?
neyin doğru olduğunu bilmiyorumÇok çok üzüldüm,
gerçekten ne denir bilmiyorum şartlarınız nasıl, ama size hamileyken bile böyle davranabilen biriyle evli kalmak nekadar doğru sizin için?
ve mutlaka hastaneye gidin, rapor alıp almamak kendi kararınız ama karnınızdaki bebeğin sağlığından emin olun
bende konusmak için ailesini aradım aslında ama uzak oturuyoruz sonra gelmeyin die aradım. zaten böyle kapanmaz konu hayırlısıNasıl sana el kaldirabilir eşin ya, hamilesin bi de.Biz de arada tartışıyoruz ama bagirinca bile çok zoruma gidiyo, hırpalamak ne demek.Şoyle yap böyle yap diyemeyiz sana ama eşinin aklını başına getirecek birinin konuşması lazım.
ben bebeğimi aldırmayı asla dusunemem aramız iyi degil evet ama benim tek varlıgım bebeğimBizde eşimle bir ay önce büyük bir kavga yaşadık, iş bebeği aldırmaya kadar gitti, herşey kadının elinde her erkek sinirli her erkekğin ani çıkışları olur bazılarınınki fazla oluyor tabi, sana diceğim şuki kimseyi araya sokma,3. Kişi araya girince herşey zorlaşıyor kendi aranızda çözmeye çalışın, biraz daha alttan almaya çalış böyle durumlarda o ateşse sen su ol. Onunla mutlu huzurlu olduğun zamanlardada bu düşünceyi ona aşıla, sinirli anlarımızda konuşmayı bilelim de, sabırlı olmayı öğrenmeliyiz de, inşaAllah aranız düzelir..
canim allah ıslah eylesin ya hamile kadin aglatilmaz bile bırak şiddeti. hemen git bebeğine baktir iyi olduğundan emin ol. kendini yıpratma allah korusun bebeğine bisi olsa daha çok üzülürsün içim acıdı gerçekten
olmadı aslında kolum agrıyo sadeceBu arada durum rapor alacak kadar ciddi mi? Bir yerine bişey oldu mu?
bu durumda hirpalanmasina
Evet canim bende uzuldum..ya Rabbim bizlere bahsetmis mucizesini anne olmak icin neler ceken insanlar var hamile kadinada vurulmaz ya
canim allah ıslah eylesin ya hamile kadin aglatilmaz bile bırak şiddeti. hemen git bebeğine baktir iyi olduğundan emin ol. kendini yıpratma allah korusun bebeğine bisi olsa daha çok üzülürsün içim acıdı gerçekten
Bu nasil vicdansizlik hamile kadin hirpalanir mi..bence acile git bi bebegine baktir herseyden once..hata sende de olsa nedemek el jaldrmak ay cok sinirlendim bende
nadir oluyor böyle ama büyütüyoruz işte. bu sefer fazla sinirlendik hamile olmama ragmen beni çok hırpaladı. çalışıyorum canım.Ne denir bilemedim bir kaç defa okudum yazdıklarını. Hep mi böyleydi yoksa şimdi mi böyle? Hiç kimse şiddeti haketmiyor problem çok mu büyüktü ki bu noktaya geldiniz?Ki ne kadar büyük olursa olsun sonuç böyle olmamalı.. Çok afedersin ama ilk defa mı böyle bir şey yaşadın yoksa geçmişte de olmuş muydu?
neyin doğru olduğunu bilmiyorumÇok çok üzüldüm,
gerçekten ne denir bilmiyorum şartlarınız nasıl, ama size hamileyken bile böyle davranabilen biriyle evli kalmak nekadar doğru sizin için?
ve mutlaka hastaneye gidin, rapor alıp almamak kendi kararınız ama karnınızdaki bebeğin sağlığından emin olun
konusuruz sanıyorum zaten ailesini aradım o sınırleNasıl sana el kaldirabilir eşin ya, hamilesin bi de.Biz de arada tartışıyoruz ama bagirinca bile çok zoruma gidiyo, hırpalamak ne demek.Şoyle yap böyle yap diyemeyiz sana ama eşinin aklını başına getirecek birinin konuşması lazım.
geldi ama hiç heyecanlanmadı diyebilirim. sadece kalp atıslarında hosuna gitti. onu da anlyorum erkekler kucagına alana kadar sahip olmazmıs ama bu kadar dusuncesızlıkte fazlaCanim ne dicegimi bilemedim gecmis olsun..darp raporu alirsin acildende suan bebisini aglayip dahada uzme..istersen bi muayene ol..bu adam hicmi dr gelmedi seninle nekadar kiymetli birseye sahip oldugunun farkinda degil..
İlk canımİlk bebek mi sizin?
İlk oğlumu 16+larda hissetmiştim ilk kez pıt pıt şeklinde,
Bu 2. olduğu için 12.haftadan itibaren hissedebileceğimi söylemişti dr, usg ye göre 13e girdik, ve sanki bugün ilk defa hissettiğimi düşünüyorum, çok güzel çok özel bir his, Rabbim sağlıkla yaşatsın herkese
Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Bilgilendirirm mutlaka canım umarım iyidir cok sağolGebelikteki degeri nedir tam bilemiyorum ama bir ara dahiliye dr yaninda calismistim 120den sonrasi seker icin riskli derdi..bakalim senin drun ne dicek bizimde bilgimiz olur canim..umarim sonuc iyidir..
Görmeden tekar yazdım
Amiiiiin,
ben daha önce gebelik zehirlenmesi de yaşadığım için ekstra hassas yaklaşıyorlar, haftaya bir profesöre gidicem inşAllah, ondan aldığım bilgileri mutlaka paylaşıcam
İlk canımAmiiin inşallah. seni sağlık ocağından çağırdılar mı? ben çarşamba gideceğim de neler yapılıyor merak ettim detaylı tahlil dedi de doktor
inşallah geç kalmamışımdır ben kızken yaşadığım yere gidip ıkametgah aldım bu tarafa falan anca gidebilcem..Muhtemelen hissetmene birazcık daha vardır
Sağlık ocağına bir kaç hafta önce gittim ben, tam kan bakıldı, uzun uzun sohbet ettik ebemizle, çok bilgili sağolsun drumdan daha çok bilgi veriyor, yiyeceklerim yapacaklarım hakkıdinda
doktorluk bişeyim yok aslında sadece kolum ve kaburgam agırdı bide ağlamaktan ateşim cıktı.bebeğim için korktum ama çok şükür kanamam falan yok. sagol canım
hep böyle değil çok nadir oluruz böyle ama bu sefer durumu büyüttük
çalışıyorum arkadasım
neyin doğru olduğunu bilmiyorum
bende konusmak için ailesini aradım aslında ama uzak oturuyoruz sonra gelmeyin die aradım. zaten böyle kapanmaz konu hayırlısı
ben bebeğimi aldırmayı asla dusunemem aramız iyi degil evet ama benim tek varlıgım bebeğimçok mutsuzum suan ona bısey olursa yasayamam. biz topalanırız ama bu yasadıklarımı unutmam. aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
olmadı aslında kolum agrıyo sadece
nadir oluyor böyle ama büyütüyoruz işte. bu sefer fazla sinirlendik hamile olmama ragmen beni çok hırpaladı. çalışıyorum canım.
[QUOE="yesilbalon, post: 49338435, member: 719242"]Ben de sinirlendim ama ondan daha fazla üzüldüm..OxyGeN çalışıyor musun?
Ne denir, ne söylenir bilemiyorum. Eşinizi iletişimini bilen en iyi sizsiniz. Benim için "gerizekalı" kelimesi bile bir şiddet ve üstüne kapatabilecegim bişey değil. Buyuk bir saygi eksikligi. Sen bu fırsatı ona vermemelisin ve bir sınırın olmalı. Evliliğini saygı, sevgi çerçevesinde yurutebilmen için bu durumu çok çok abartan lazım. Bu bosan demek değil. Ama anlayacağı şekilde davran. Sesini çıkarmadığın üstünü kapattığın surece kabul etmiş olursun ve dahası gelecektir. Bu firsati bu izni ona vermemelisin. İnsAllah davranışlarını huylarını torpuleyebilecek bi kişiliktedir esin. Zor bir durum ve anlattığın sey, senin ve bebeğin için endişe verici bir durum. Allah yardimcin olsun insAllah.Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Sanada nasılsnHayirli geceler kizlar
Yok canım benimde 103 tü 2 gün sonra 105 geldi doktorum 95 altı normal demişti 1 haftadır tatlı ve karbonhidrat pek tüketmedim dün tekrar baktırdım çok şükür 91 e düşmüş ama seninki normalBenim 87gelmiş çok mu ki?
Canım benimde geçen hafta 103 tü 2 gün sonrra 105 geldi 1 hafta boyunca tatlı ve karbonhidrat tüketmemeye dikkat ettim dün91 e. düşmüştü doktorum 95 in altında olmalı dedi biraz daha dikkatli olmalıyızCanım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?