Bu nasil vicdansizlik hamile kadin hirpalanir mi..bence acile git bi bebegine baktir herseyden once..hata sende de olsa nedemek el jaldrmak ay cok sinirlendim bendeIyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Ne denir bilemedim bir kaç defa okudum yazdıklarını. Hep mi böyleydi yoksa şimdi mi böyle? Hiç kimse şiddeti haketmiyor problem çok mu büyüktü ki bu noktaya geldiniz?Ki ne kadar büyük olursa olsun sonuç böyle olmamalı.. Çok afedersin ama ilk defa mı böyle bir şey yaşadın yoksa geçmişte de olmuş muydu?Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Ben de sinirlendim ama ondan daha fazla üzüldüm..Bu nasil vicdansizlik hamile kadin hirpalanir mi..bence acile git bi bebegine baktir herseyden once..hata sende de olsa nedemek el jaldrmak ay cok sinirlendim bende
Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Nasıl sana el kaldirabilir eşin ya, hamilesin bi de.Biz de arada tartışıyoruz ama bagirinca bile çok zoruma gidiyo, hırpalamak ne demek.Şoyle yap böyle yap diyemeyiz sana ama eşinin aklını başına getirecek birinin konuşması lazım.Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Bizde eşimle bir ay önce büyük bir kavga yaşadık, iş bebeği aldırmaya kadar gitti, herşey kadının elinde her erkek sinirli her erkekğin ani çıkışları olur bazılarınınki fazla oluyor tabi, sana diceğim şuki kimseyi araya sokma,3. Kişi araya girince herşey zorlaşıyor kendi aranızda çözmeye çalışın, biraz daha alttan almaya çalış böyle durumlarda o ateşse sen su ol. Onunla mutlu huzurlu olduğun zamanlardada bu düşünceyi ona aşıla, sinirli anlarımızda konuşmayı bilelim de, sabırlı olmayı öğrenmeliyiz de, inşaAllah aranız düzelir..Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
canim allah ıslah eylesin ya hamile kadin aglatilmaz bile bırak şiddeti. hemen git bebeğine baktir iyi olduğundan emin ol. kendini yıpratma allah korusun bebeğine bisi olsa daha çok üzülürsün içim acıdı gerçektenIyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Bu arada durum rapor alacak kadar ciddi mi? Bir yerine bişey oldu mu?Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
bu durumda hirpalanmasinaBen de sinirlendim ama ondan daha fazla üzüldüm..OxyGeN çalışıyor musun?
Evet canim bende uzuldum..ya Rabbim bizlere bahsetmis mucizesini anne olmak icin neler ceken insanlar var hamile kadinada vurulmaz yaBen de sinirlendim ama ondan daha fazla üzüldüm..OxyGeN çalışıyor musun?
Gebelikteki degeri nedir tam bilemiyorum ama bir ara dahiliye dr yaninda calismistim 120den sonrasi seker icin riskli derdi..bakalim senin drun ne dicek bizimde bilgimiz olur canim..umarim sonuc iyidir..Canım açlık şekerinde sınır 100 diye biliyorum 100 ü 95 100ler cıkınca seker potansiyeli var demek diye biliyorum ki benim ailemde hem baba tarafı hem anne tarafinda hep seker var
Bu bilgi guzel oldu bende 120 diye biliyordum..demek gebelikte daha farkli oluyor..insallah hic birimizd cikmaz seker sorunuAslında sınır 120 ama gebeliklerde 90üstü istemeyiz dedi bana drum, bizim için tolere edilebilir bir değer olduğu halde bebek için fazlaymış, benimde 90-100arasıçıkıyor, endokrine yönlendirdi, şimdilik haftada üç gün açlık tokluk bakıyorum evde aletle, toklukla ilgili sıkıntım yok çok şükür, sana tavsiyem yürüyüş yapabiliyorsan dene, hemen düşürüyor değerleri, bende çok işe yaradı
Gebelikteki degeri nedir tam bilemiyorum ama bir ara dahiliye dr yaninda calismistim 120den sonrasi seker icin riskli derdi..bakalim senin drun ne dicek bizimde bilgimiz olur canim..umarim sonuc iyidir..
allah bildiği gibi yapsın. eşlerine bunu yapan adamlar ölsünler valla. daha geçen bi arkadaşımda aynı şeyi konuştuk. ölsünler yaşamasınlar. ne zannediyor kendini de bir bayana vuruyor. kendi dengi biriyle kavga etsin de yesin sopayı. valla insanın imkanı olacak bunu gece yolda sıkıştıracak birileri eşşek sudan gelinceye kadar dövecek. böylelerine bunlar lazımbu durumda hirpalanmasina
Evet canim bende uzuldum..ya Rabbim bizlere bahsetmis mucizesini anne olmak icin neler ceken insanlar var hamile kadinada vurulmaz ya
Bu bilgi guzel oldu bende 120 diye biliyordum..demek gebelikte daha farkli oluyor..insallah hic birimizd cikmaz seker sorunu
Evet canim bazi insanlar sinirlenince kendilerini kaybediyolar malesef..ama arkadas ta esinin huyunu biliyordur tahminim keske tavrini tahmin edip alttan alsaydi bebegi icin..allah bildiği gibi yapsın. eşlerine bunu yapan adamlar ölsünler valla. daha geçen bi arkadaşımda aynı şeyi konuştuk. ölsünler yaşamasınlar. ne zannediyor kendini de bir bayana vuruyor. kendi dengi biriyle kavga etsin de yesin sopayı. valla insanın imkanı olacak bunu gece yolda sıkıştıracak birileri eşşek sudan gelinceye kadar dövecek. böylelerine bunlar lazım
Olsun canim..evet yazarsan bu onemli konu yediklerimize dikkat ederiz en azindan benimde rutin tahlillerim var bakalim insallah iyi cikar..insallah sende guzel haberler alirsin canim..rabbim korusun bebislerimizi..Görmeden tekar yazdım
Amiiiiin,
ben daha önce gebelik zehirlenmesi de yaşadığım için ekstra hassas yaklaşıyorlar, haftaya bir profesöre gidicem inşAllah, ondan aldığım bilgileri mutlaka paylaşıcam
Saol canım benim Allahım herkesin yardımcısı olsunOglum hic beni aramior babasinida aileler kalabalk olunca ilgi olunca hic umursamiyor. Tek torun olunca ilgilenen cok.oluyor. senin isin daha zor Allah yardimcin olsun cnm
Canim ne dicegimi bilemedim gecmis olsun..darp raporu alirsin acildende suan bebisini aglayip dahada uzme..istersen bi muayene ol..bu adam hicmi dr gelmedi seninle nekadar kiymetli birseye sahip oldugunun farkinda degil..Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?