- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Günaydın herkese nasılsınız
Gittikçe afedersiniz ogurmelerim artiyo dun aksam yemeginden sonra bi hal oldum yaff bide çok afedersiniz tekrar ama canım öyle bi dondurma cekiyoki anlatamam bu mevsimde nerde bulcam bilmiyorm
Sagol cnm. Memlwkette izinde oldugumuz icin cok girip yazamıyorum bulantim oluyor. Cok bi Sıkıntı yok şükürSanada nasılsn
Canim bnmde öğürmelerim fazla . gecen bnde dondurma istedim esim bulup aldi yedim sizde bulursunuz.Günaydın herkese nasılsınız
Gittikçe afedersiniz ogurmelerim artiyo dun aksam yemeginden sonra bi hal oldum yaff bide çok afedersiniz tekrar ama canım öyle bi dondurma cekiyoki anlatamam bu mevsimde nerde bulcam bilmiyorm
Günaydın. Dondurma bulantilarada iyi geliyor. Ben şok markette buldum geçende her yerde yok ama bazi buyuk marketlerde vardirGünaydın herkese nasılsınız
Canim buyuk marketlerde satiliyor..Günaydın herkese nasılsınız
Ay iyi bari. Bende genelde hamurişi tatlı falan tüketiyorum inşallah sorun yaşamayızYok canım benimde 103 tü 2 gün sonra 105 geldi doktorum 95 altı normal demişti 1 haftadır tatlı ve karbonhidrat pek tüketmedim dün tekrar baktırdım çok şükür 91 e düşmüş ama seninki normal
benimde babam annemi döverdi dün annem gibi mi oldum dedimSevgiliOxyGeN
Evet eşler birbirlerini tolere etmeli. Çoğu zaman da bu misyon MAALESEF kadına düşüyor. Evet her evliliğin yapısı birbiriyle karşılaştırılamayacak derecede özeldir.
Ama hakaret şiddet yalan... Tolere edilmez hangi şartlarda olursa olsun bir haklılığı yok ..!! Yok sen de tepki vermişsin yok hamile gerginliğindeymişsin vs vs.. Sen iyiyken herkes iyi olur zaten ama sen kötüyken taşıyorsa adamdır o...
Hani Ar damarı çatlamışsa derler ya hani o yüz bir kere yırtılıp saygı sınırı aşılmazsa ufak çaplı şiddet başlamışsa bir süre sonra normalleşir. Tepki görmezse.. Bazı insanlar için tepki göstermek de yetmez. Tamamen kesip atmanız gerekir bence. Ama bu durum bebeğiniz olduktan sonra devam eder mi? Ben babası annesine şiddet uygulayan bir evladım. öyle durumlarda çocuk bedenimle annemin önüne geçerdim. Bu ne ağır bir psikolojidir bunu ancak yaşayan bilir. Babam bize hiç şiddet uygulamadı ama anneme eziyeti hakaretleri arada tartaklamaları... Hala kin duyarım babama üstelik mecburiyetten aynı evde yaşıyoruz. Anneme de öfkeliyim. Çünkü güçlü bir kadın olamayıp babama karşı duramadığından. Hee birde annem evladım için katlanıyorum derdi. Hiç kimse lütfen bir eziyete katlanmanın ağırlığını küçücük omuzlara yüklemesin. Çocuklar için hiç birşeye katlanmayın. Katlanıyorsanız susun.
Ben sana doğru bildiklerimi yazdım. Yolunu bulacak olan sensin... İnşallah herşeyden önce kendin için ve bebeğin mutluluğu için doğru adımları atarsın.
canım var her yerde dondurma. paketli olanlardan da alabilirsin. benim de canım ilk dondurma istemişti :)Günaydın herkese nasılsınız
Günaydın canım çokca geçmiş olsun. Benimde dün çok kötüydü boğazım burnum. Ama bi mide ağrısı tuttu ağrıdan kusmaktan unuttum gribi valla. Bu sabah yine acıyo boğazım. Açık limonlu çay çok iyi geliyo. Bide kahwaltıda biraz bal yiyorumkızlar günaydınn sabaha karşı çok rahatsızlandım. öksürük boğaz ağrısı burun tıkanıklığı. saat 4te eşim limonlu sıcak su hazırladı boğazım birazcık yumuşadı ama uyuyamadım. biraz önce yine aynı olmuşum o zaman da bal ve limonla sıcak şerbet yaptı içtim. şimdi yine biraz daha iyi. soğuklarla beraber hastalıkta geliyor. allah yardımcımız olsun
Benimde reklamlardan öyle bir aklıma takılmıştı. Bisküvili olanlardan. Şoktan almıştım :)Günaydın herkese nasılsınız
kızlar günaydınn sabaha karşı çok rahatsızlandım. öksürük boğaz ağrısı burun tıkanıklığı. saat 4te eşim limonlu sıcak su hazırladı boğazım birazcık yumuşadı ama uyuyamadım. biraz önce yine aynı olmuşum o zaman da bal ve limonla sıcak şerbet yaptı içtim. şimdi yine biraz daha iyi. soğuklarla beraber hastalıkta geliyor. allah yardımcımız olsun
teşekkür ederim. Allahtan bugün öğleden sonra dersim var. nasıl gidicem okula bilmemGünaydın canım çokca geçmiş olsun. Benimde dün çok kötüydü boğazım burnum. Ama bi mide ağrısı tuttu ağrıdan kusmaktan unuttum gribi valla. Bu sabah yine acıyo boğazım. Açık limonlu çay çok iyi geliyo. Bide kahwaltıda biraz bal yiyorum
inşallah geçecek. aç karınla midemiz daha çok bulanıyor hepimizin aynı galiba.Benimde reklamlardan öyle bir aklıma takılmıştı. Bisküvili olanlardan. Şoktan almıştım :)
Öğürmeler bulantılarda inşallah geçecek. Ben yemeği geciktirince daha kötü bulanıyorum. Birde sabah safra çıkarttığım zaman gün daha az bulantılı geçiyor. İnşallah bitecek bu günler
havalar çok soğuk buralarda soba kalorifer falan da yok. ufoyla ısınıyorz. 2 gündür duş alıcam bi türlü cesaret edemiyorum. bu arada teşekkür ederim sana da geçmş olsunÇok geçmiş olsun, bende öksürük başağrısı ve hafif ateşle acile gittim gece, aynı şekilde oğlum da hasta, hiç bir ilaç kullanamayacağımı tam organ gelişimi için kritik haftalar olduğunu söylediler, bol sıvı alımı ve dinlenerek geçer dedi, sanah yyandığımda iyice ilerlemişti öksürük, Allah şifa versin hepimize, bol ılık su, elma ve kivi tüketmemi söyledi dr, odayı nemli tutmak ve ılık duşta rahatlatırmış, seninde aklında olsun
günaydınnn. neler yiyorsun. bi tahminde bulunalım. ben hep tatlı yiyordum ki normalde pek yemem. erkekmiş benim bebişim pipisini dahi gösterdiGünaydın kızlar bugün kontrolüm var dün gece ılk defa rüyamda cinsiyet gördüm kızdı daha öğrenmeye çok var çok heyecanlandım :)
Aile terapistine mi gitseniz. Aile sosyal politikalar bakanlığına bağlı birimler var. Onlar ücretsiz hizmet veriyor diye biliyorum. Ben felsefe grubu öğretmenliği mezunuyum. Psikoloji öğretmeniyim aynı zamanda. Farkındalığım çok yüksek ve psikolojimi idare edebiliyorum diyordum. Ama edemiyormuşum. Doğru yaptığımı sandığım şeyler yanlışmış. Hani söylemekti kastım uzmanından bir psikologdan yardım almak iyidir. Ben gittim ve kendimi daha iyi ve hafif hissettin. Madem eşinizle konuşabiliyorsunuz ama ileri gidemiyorsunuz belki eşiniz aranızdakileri idare edilmesi gereken büyütülmeyecek sorunlar gibi görüyordur. Sizin gözünüzden bakamıyordur. Bence bir araştırın. Böyle bir durumda eşinizin tavrı değişecektir. Benimkinin değişti en azından. Benimde sadece eş ile ilgili değil aile ve iş sorunlarımda vardı. Hayat bütün yükleri tek başınıza kaldırmayacak kadar kalabalık aslında yalnız değilsiniz. Bir uzmandan yardım isteyin.benimde babam annemi döverdi dün annem gibi mi oldum dedimama bizimkiler konusup dertleşemezdi. biz herseyi konusabiliyoruz hatta böyle bir olay daha önceden yasandığında eşime senin öfke sorunun yok arsızlık yapıyorsun demiştim. o da kendini savunmak için sende bana karsılık veriyorsun gözün dönüyor demişti. yine aynısı oldu. geçen üzerinde konusmus birlikte ağlamıstık. demekkı ders almamısız. dun aksam ilgilendi benimle küs değil ama kıymeti var ki. ben kendimi değersiz bir hiç hissediyorum. işe geldim gözlerim şiş ağlamaktan. aslında ben ayrılıktan başka yol göremiyorum, ayrılmasam da bunu kabullenmek beni daha çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?