2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn. neler yiyorsun. bi tahminde bulunalım. ben hep tatlı yiyordum ki normalde pek yemem. erkekmiş benim bebişim pipisini dahi gösterdi
Tatlı hiçbi şekilde yiyemiyorum canım tuzlu ve tatsız tuzsuz ne varsa herşey aşırı rahatsız ediyo ılk zamanlar da acılı yemiştim bakalım rüyam da kız yönünde tutacak mi

Hayirli olsun ikizmi geliyor acaba :))

Ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış...Ayyy bizde hayırlısıyla görseydik cinsiyetimizi...

Erken gebelik belirtilerinden olarak degerlebdrilir bel agrisi ebdiselenme..ben 12 haftayi bitirdim hala endiselenirim icini ferah tut duani eksit etme

Degerinde baya yuksek ikiz falanda olabilir mi acaba

Gunaydinlar ayyy ne guzel cinsiyetler belli olmaya baslamis bende ruyamda yuzumu yesile boyuyordum ruya tabirine baktim hamile kadinsa kiz cocugu olacak yaziyor biraz da kiz istiyorum ilk cocugu ama erkek olacakmis gibi geliyor bana saglikli olsun da yeter ki bizimle olsun bu arada acayip tatlici olmaya basladim sekersiz icitigim caya bile seker atiyorum

paşa mı geliyor annesi.

Kizlar cok kotuyumm
Muayne olaym diye geldik ama iki keseyle karsilastim
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin
ikiz miydi senin bebeklerin neden iki kese olur ki. çok geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz

[QUOTE="Bertilda, post: 49345411, member: 7917kızlar cok kotuyumm
Muayne olaym diye geldik ama iki keseyle karsilastim
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin [/QUOTE]
Dualarım seninle birşey yoktur inşallah içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…