2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim başı sağ tarafta ve erkek. o teori güme gitti.
Artık beklicez canım gününü teoriler bir bir yıkılıyor desene bizim ultrason kötü mü ne hiç net gelmedi bana çok mu küçük yoksa ondan mı :)

Artık beklicez canım gününü teoriler bir bir yıkılıyor desene bizim ultrason kötü mü ne hiç net gelmedi bana çok mu küçük yoksa ondan mı :)
küçük daha annesi aramızda nerdeyse 3 hafta var. nerdeyse en hızlı gelişimi bu 3 haftada olacakmış. sen bi git 3 hafta sonra gör bak içindeki nasıl kıpır kpır. maşallah 41 kere

Kizlar cok kotuyumm
Muayne olaym diye geldik ama iki keseyle karsilastim
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin
Sakin ol canim kanamaysa keseye benzetilen gecip gidiyor..rahat ol bak bebisin iyiymis..

Masallah canim saglikla buyusun insallah :) bir dahaki gittigine kipirdadiginida goreceksin dahada heyecanli olacak :)
küçük daha annesi aramızda nerdeyse 3 hafta var. nerdeyse en hızlı gelişimi bu 3 haftada olacakmış. sen bi git 3 hafta sonra gör bak içindeki nasıl kıpır kpır. maşallah 41 kere
Ay inşallah kızlar giderek heyecanlı bi hal aldı bekleyişler sağlıklı olsunlar da biz güçlüyüz çok şükür sabirliyiz da diğer gittiğimde ense ölçümü yapıcaz duruma göre ikili testi konuşuruz seninle dedi o kalbi gördüm ya pıtır pıtır içime su serpildi o ana kadar hep tedirginlik tavan yapıyor

Kızlar teorilere göre hani kese baş yönü falan ne oluyo benim bebeğim
Sakin ol insallah biseyi yoktur benimde gecen hafta hafif lekenmem olmustu sonra az da olsa kanamam oldu bi gece hastanede kaldim 2 haftadir evdeyim raporluyum sakin ol bol bol dua et.insallah hic biseyi yok bebisin

Kizlar cok kotuyumm
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin
panik yapma canim bisey olmaz hayırlısıyla güzel haberler ver bize

tek embrıyo konuldu ikiz degıl yanı ama tup bebek tedavılerınde alınan hormonlardan dolayı yuksek cıkabılıomus cok endıselenıyorum evladımı gorebılcekmıyım o monıtorde kalp atıslarını duyabılırım ınsallah banada dua edersenız sevınırım persembe gunu gıdıcem ınsallah bellı olucak

Canım 9 aralıkta kaçtı test sonucun? Dün yaptıysan testi aradan baya geçmiş oluyor 2günde1 2 ye katladığından normaldir. Kan testi yapman yanlış değerlendirmene neden olur belli bir günden sonra. Az kalmış gününe inşallah güzel haberler alırsın

ikiz miydi senin bebeklerin neden iki kese olur ki. çok geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz

Sakin ol canim kanamaysa keseye benzetilen gecip gidiyor..rahat ol bak bebisin iyiymis..

Sagolun kızlar İnşallah bisey yoktur ya,, ikiz değildi normalde şimdiye kadar tek kese vardi bu sonradan oluşan bisey bende anlamadim ya, bi saat sonra aciyor doktor Muaynesini bekliyorm şimdilik

kızlar benim gibi yüzünde sivilceler çıkaran var mı? ya ben ergenlikte bile hiç sivilce dökmedim..oğlan anneyi süslermiş, kız kendini süslermiş...biraz çirkinleştiğimi hissediyorum bende...kız gibi geliyor o yuzden Al_pi hayırlısı ne ise o olsun hepimize...

Kizlar cok kotuyumm
Ayy cnm işalh bişi yoktur merak etme

Kızlar banada baksanıza bı cok merak edıyorum otekı topıklerde kız diyenler oldu erkek dıyenler oldu sız be dıyeceksınız acaba

günaydın canım. bende senin gibiyim iki üç gündür fena midem kalkıyor. dondurma marketlerde oluyor canım. alırken son kullanma tarihine bak muhakkak.

Tamam canım bakarım :)

Canim bnmde öğürmelerim fazla . gecen bnde dondurma istedim esim bulup aldi yedim sizde bulursunuz.

Inanirmiain girmediğim market kalmadı ama yok bulamadım

Günaydın. Dondurma bulantilarada iyi geliyor. Ben şok markette buldum geçende her yerde yok ama bazi buyuk marketlerde vardir

Buyuk marketlerede bakayim bugün gerçekten soğuk soğuk olunca sanki mideme iyi gelicekmiş gibi hissediyorum

Canim buyuk marketlerde satiliyor..

Saol canmm

canım var her yerde dondurma. paketli olanlardan da alabilirsin. benim de canım ilk dondurma istemişti :)

Ablamda böyleydi ikidebi dondurma diye sayiklardi sanırım her hamile istiyor bunu

Aynen aç kalınca cok fena oluyorm bende, açlığa dayanamaz oldum kusma yok ama öğürme var sadece şimdilik bunada şükür

Dr ne dedı cnm ıyı mısın herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…