Artık beklicez canım gününü teoriler bir bir yıkılıyor desene bizim ultrason kötü mü ne hiç net gelmedi bana çok mu küçük yoksa ondan mı :)benim başı sağ tarafta ve erkek. o teori güme gitti.
Masallah canim saglikla buyusun insallah :) bir dahaki gittigine kipirdadiginida goreceksin dahada heyecanli olacak :)Ay büyümüş yaa ne güzel bi duygu kalbini gördüm atarken ama dinletmedi yine doktorum üç hafta sonra gidicem tekrar geçmez şimdi bana üç hafta :)
küçük daha annesi aramızda nerdeyse 3 hafta var. nerdeyse en hızlı gelişimi bu 3 haftada olacakmış. sen bi git 3 hafta sonra gör bak içindeki nasıl kıpır kpır. maşallah 41 kereArtık beklicez canım gününü teoriler bir bir yıkılıyor desene bizim ultrason kötü mü ne hiç net gelmedi bana çok mu küçük yoksa ondan mı :)
Sakin ol canim kanamaysa keseye benzetilen gecip gidiyor..rahat ol bak bebisin iyiymis..Kizlar cok kotuyumm
Muayne olaym diye geldik ama iki keseyle karsilastim
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin
Masallah canim saglikla buyusun insallah :) bir dahaki gittigine kipirdadiginida goreceksin dahada heyecanli olacak :)
Ay inşallah kızlar giderek heyecanlı bi hal aldı bekleyişler sağlıklı olsunlar da biz güçlüyüz çok şükür sabirliyiz da diğer gittiğimde ense ölçümü yapıcaz duruma göre ikili testi konuşuruz seninle dedi o kalbi gördüm ya pıtır pıtır içime su serpildi o ana kadar hep tedirginlik tavan yapıyorküçük daha annesi aramızda nerdeyse 3 hafta var. nerdeyse en hızlı gelişimi bu 3 haftada olacakmış. sen bi git 3 hafta sonra gör bak içindeki nasıl kıpır kpır. maşallah 41 kere
Sakin ol insallah biseyi yokturKızlar teorilere göre hani kese baş yönü falan ne oluyo benim bebeğim
panik yapma canim bisey olmaz hayırlısıyla güzel haberler ver bizeKizlar cok kotuyumm
Bebeğim iyi 9+1 haftalik ama muhtemelen bi kanama olmus icerde ikinci bi boşluk olusmus kese gibi, şimdi ozele gidiyorum lutfen dua edin
Canım 9 aralıkta kaçtı test sonucun? Dün yaptıysan testi aradan baya geçmiş oluyor 2günde1 2 ye katladığından normaldir. Kan testi yapman yanlış değerlendirmene neden olur belli bir günden sonra. Az kalmış gününe inşallah güzel haberler alırsıntek embrıyo konuldu ikiz degıl yanı ama tup bebek tedavılerınde alınan hormonlardan dolayı yuksek cıkabılıomus cok endıselenıyorum evladımı gorebılcekmıyım o monıtorde kalp atıslarını duyabılırım ınsallah banada dua edersenız sevınırım persembe gunu gıdıcem ınsallah bellı olucak
ikiz miydi senin bebeklerin neden iki kese olur ki. çok geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz
Sakin ol canim kanamaysa keseye benzetilen gecip gidiyor..rahat ol bak bebisin iyiymis..
Sen nasılsn iyi misin
Sakin ol canim muhtemelen iğne yaparlar bol bol yatman lazımKizlar cok kotuyumm
Ayy cnm işalh bişi yoktur merak etmeKizlar cok kotuyumm
Hade işalhhhh canm belkı cınsıyet de bellıdır heber ver mutlakasaat 4de ikili test icin gidicem inşallah bebeğim iyidir hayırlı haberlerle dönerim kızlar dua edin
günaydın canım. bende senin gibiyim iki üç gündür fena midem kalkıyor. dondurma marketlerde oluyor canım. alırken son kullanma tarihine bak muhakkak.
Canim bnmde öğürmelerim fazla . gecen bnde dondurma istedim esim bulup aldi yedim sizde bulursunuz.
Günaydın. Dondurma bulantilarada iyi geliyor. Ben şok markette buldum geçende her yerde yok ama bazi buyuk marketlerde vardir
Canim buyuk marketlerde satiliyor..
canım var her yerde dondurma. paketli olanlardan da alabilirsin. benim de canım ilk dondurma istemişti :)
Benimde reklamlardan öyle bir aklıma takılmıştı. Bisküvili olanlardan. Şoktan almıştım :)
Öğürmeler bulantılarda inşallah geçecek. Ben yemeği geciktirince daha kötü bulanıyorum. Birde sabah safra çıkarttığım zaman gün daha az bulantılı geçiyor. İnşallah bitecek bu günler
Dr ne dedı cnm ıyı mısın herşey yolundamıTamam canım bakarım :)
Inanirmiain girmediğim market kalmadı ama yok bulamadım
Buyuk marketlerede bakayim bugün gerçekten soğuk soğuk olunca sanki mideme iyi gelicekmiş gibi hissediyorum
Saol canmm
Ablamda böyleydi ikidebi dondurma diye sayiklardi sanırım her hamile istiyor bunu
Aynen aç kalınca cok fena oluyorm bende, açlığa dayanamaz oldum kusma yok ama öğürme var sadece şimdilik bunada şükür
Dr ne dedı cnm ıyı mısın herşey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?