Benim kızımda öyle olmuştu, Hiç çıkmayan yerlerimde çıkmıştı , yağlanmıştı bide cildim. Beni gören kız dimi derdikızlar benim gibi yüzünde sivilceler çıkaran var mı? ya ben ergenlikte bile hiç sivilce dökmedim..oğlan anneyi süslermiş, kız kendini süslermiş...biraz çirkinleştiğimi hissediyorum bende...kız gibi geliyor o yuzdenAl_pi hayırlısı ne ise o olsun hepimize...
bende öyleyim ama kusmuyorum sadece aşırı iştahsızım bebek için zorla yiyorum zorla olunca da mide bulanıyorKızlar bu mıde bulAntısı kusma mıde agrısı ne zaman gecıcek. Hıc bısı yıyemıyorum su dahı ıcemıyorum. Sabah 9 da borek yedım bu saat oldu sadece cay içtim baska bısı almıyo mıdem. Cok halsızım. İş yerınde zor duruyorum
canım lütfen stres yapma bebekler hissediyor iyi düşün inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınMerhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
ben en son 1 aralıkta gittim 11 ocakta randevumKizlar çıktım doktordan, kesenin arka kısmında kanama oluşmuş yani o kese gibi gözüken şey kanamanin olduğu yermiş, ama dışa vurmadığı sürece sıkıntı olmaz diyo yani bi kanamam olmadığı sürece
Onun haricinde bebisim çok şükür iyi
Doktorum birazda kızdı bana başka bir doktora gittiğim için bebek bu kadar radyasona magruz bırakılmaz dedi ben bile gebeliğim sürece sadece beş kere girdim dedi, tamam burda haklı ama gelde dayan bir ay
Hadi gozunaydin canım. Iyi olmanıza sevindim. Haklısın beklemek çok zor, ama napalım, dr.umuz ne diyosa yapcaz.Kizlar çıktım doktordan, kesenin arka kısmında kanama oluşmuş yani o kese gibi gözüken şey kanamanin olduğu yermiş, ama dışa vurmadığı sürece sıkıntı olmaz diyo yani bi kanamam olmadığı sürece
Doktorum birazda kızdı bana başka bir doktora gittiğim için bebek bu kadar radyasona magruz bırakılmaz dedi ben bile gebeliğim sürece sadece beş kere girdim dedi, tamam burda haklı ama gelde dayan bir ay
Geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz, içini ferah tut.Merhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
Gözünaydın canım, önde olması iyi, oğlumda benim 1 hafta önden gidiyodu.Kızlar ikili testen çıktım drumuz muhtemelen kıızzzz dedi.. cuma günüde kan sonucumuz çıkacak.. cuma günü tekrar gideceğim.. bugün itibariyle 11+3 üm ama ölçümlerde 12+5 çıktık.. çok mu öndeyiz acaba..
Canim bende de nerdeyse hergun yeni bir sivilce ile karşılaşıyorumkızlar benim gibi yüzünde sivilceler çıkaran var mı? ya ben ergenlikte bile hiç sivilce dökmedim..oğlan anneyi süslermiş, kız kendini süslermiş...biraz çirkinleştiğimi hissediyorum bende...kız gibi geliyor o yuzdenAl_pi hayırlısı ne ise o olsun hepimize...
Merhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
Canim bende de nerdeyse hergun yeni bir sivilce ile karşılaşıyorum
Merhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
Ay yok oyle buyuk cikmiyorda. Gobegimde bile cikmistiBende hergün çıkmıyor...ama nerdeyse tövbee çıban gibi kocaman...ben böyle bişi görmedim kendimde...
Bendede bulantı mide agrisi cok var am kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sonrasinda kıvranıyorum acken daha kötü oluyor oyüzden sık sık biseyler atıyorum agzıma bide agzımın tadı hala cok kötü acı tuhaf biseyKızlar bu mıde bulAntısı kusma mıde agrısı ne zaman gecıcek. Hıc bısı yıyemıyorum su dahı ıcemıyorum. Sabah 9 da borek yedım bu saat oldu sadece cay içtim baska bısı almıyo mıdem. Cok halsızım. İş yerınde zor duruyorum
Gònlünü ferah tut canım stres yapma insallah güzel cıkar sonuçlarınMerhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
cnm benimde tüp bebek bende çok stres yaptım ay kese görülcek mi ay kalbi atıcak mı her akıntım oldugunda tuvalete koştum kanamam mı var diye biz bebişlerimize zor kavuştuğumuz için inanamıyoruz hala cnm ben bugun 10 haftalığım her ultrasona girdiğimde canım burnumda aman kötü bişey görücek mi ya kalbi durduysa Allah korusun hep tedirginim.kızlar merhaba tüp bebek tedavısıyle 9 aralıkta pozıtıf gordum ıkı hafta sonra kese ve kalp atısı ıcın cagırdılar yanı 22 aralıkta gıdıcem ıkı gun sonra belım agrıyor 5 gundur suphelendım tekrar kan testı yaptırdım 13209 cıktı sizde pozıtıfı grdukten sonra kese ıcın stres yaptınızmı ben cok korkuyorum cok heycanlıyım bu bel agrıları ınsallah bebegımın bana tutunmasıdır agrısın umrumda degıl
Bebeginin iyi olmasına cok sevindim canımKizlar çıktım doktordan, kesenin arka kısmında kanama oluşmuş yani o kese gibi gözüken şey kanamanin olduğu yermiş, ama dışa vurmadığı sürece sıkıntı olmaz diyo yani bi kanamam olmadığı sürece
cnm bende öyleydim premesis diye bulantı hapı verdı bana günde 1 tok karnına hatta kusmaktan kilo verdim.şuan çok rahatımKızlar bu mıde bulAntısı kusma mıde agrısı ne zaman gecıcek. Hıc bısı yıyemıyorum su dahı ıcemıyorum. Sabah 9 da borek yedım bu saat oldu sadece cay içtim baska bısı almıyo mıdem. Cok halsızım. İş yerınde zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?