2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızımda öyle olmuştu, Hiç çıkmayan yerlerimde çıkmıştı , yağlanmıştı bide cildim. Beni gören kız dimi derdi Erkek nasıldır bilmiyorum ama kız bambaşka, hayırlısı neyse o olsun tabi sağlıkla inşallah

Dün ve devam ediyor hala tribe girdim.
Kilom zaten var ama boyum uzun olduğu içinn pek belli olmuyor ama kabızlık var baş dönmesi oldugu için pek hareket yok kilo almaya devam... daha yeni evliyim kilo almak istemiyorum ya of ! Eşimle utanan sıkıla konuştum dogumdan sonra beraber spora gideriz fln dedi. Çok var çok. Kaybim var o yüzden bebeği istiyorum Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar bu mıde bulAntısı kusma mıde agrısı ne zaman gecıcek. Hıc bısı yıyemıyorum su dahı ıcemıyorum. Sabah 9 da borek yedım bu saat oldu sadece cay içtim baska bısı almıyo mıdem. Cok halsızım. İş yerınde zor duruyorum

Merhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldu doktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum

Kizlar çıktım doktordan, kesenin arka kısmında kanama oluşmuş yani o kese gibi gözüken şey kanamanin olduğu yermiş, ama dışa vurmadığı sürece sıkıntı olmaz diyo yani bi kanamam olmadığı sürece
Onun haricinde bebisim çok şükür iyi

Doktorum birazda kızdı bana başka bir doktora gittiğim için bebek bu kadar radyasona magruz bırakılmaz dedi ben bile gebeliğim sürece sadece beş kere girdim dedi, tamam burda haklı ama gelde dayan bir ay

bende öyleyim ama kusmuyorum sadece aşırı iştahsızım bebek için zorla yiyorum zorla olunca da mide bulanıyor
canım lütfen stres yapma bebekler hissediyor iyi düşün inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın
ben en son 1 aralıkta gittim 11 ocakta randevum

Hadi gozunaydin canım. Iyi olmanıza sevindim. Haklısın beklemek çok zor, ama napalım, dr.umuz ne diyosa yapcaz.

Geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz, içini ferah tut.

Gözünaydın canım, önde olması iyi, oğlumda benim 1 hafta önden gidiyodu.

Canim bende de nerdeyse hergun yeni bir sivilce ile karşılaşıyorum

Sakin ol stres yapma canım

Geçmiş olsun canım..Sağlıkla sonuçlanır inşallah neticelerin..

Bendede bulantı mide agrisi cok var am kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sonrasinda kıvranıyorum acken daha kötü oluyor oyüzden sık sık biseyler atıyorum agzıma bide agzımın tadı hala cok kötü acı tuhaf bisey

Gònlünü ferah tut canım stres yapma insallah güzel cıkar sonuçların

cnm benimde tüp bebek bende çok stres yaptım ay kese görülcek mi ay kalbi atıcak mı her akıntım oldugunda tuvalete koştum kanamam mı var diye biz bebişlerimize zor kavuştuğumuz için inanamıyoruz hala cnm ben bugun 10 haftalığım her ultrasona girdiğimde canım burnumda aman kötü bişey görücek mi ya kalbi durduysa Allah korusun hep tedirginim.

Bebeginin iyi olmasına cok sevindim canım

cnm bende öyleydim premesis diye bulantı hapı verdı bana günde 1 tok karnına hatta kusmaktan kilo verdim.şuan çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…