- 2 Aralık 2016
- 33
- 26
- 3
- 35
değerlerım nasıl sence senın nasıldı degerlerın hatırlıyomusun bırde bende hıc mıde bulantısı uyku halı yok hamılelık ıkı gun sonra onu gorunce baslıcak sankı öyle gelıyor bana:)cnm benimde tüp bebek bende çok stres yaptım ay kese görülcek mi ay kalbi atıcak mı her akıntım oldugunda tuvalete koştum kanamam mı var diye biz bebişlerimize zor kavuştuğumuz için inanamıyoruz hala cnm ben bugun 10 haftalığım her ultrasona girdiğimde canım burnumda aman kötü bişey görücek mi ya kalbi durduysa Allah korusun hep tedirginim.
10.gün 60değerlerım nasıl sence senın nasıldı degerlerın hatırlıyomusun bırde bende hıc mıde bulantısı uyku halı yok hamılelık ıkı gun sonra onu gorunce baslıcak sankı öyle gelıyor bana:)
neden oluyor bu kanama anlamıyorum ağır bişey falan mı kaldırdın yatarken gerildin mi? çok üzüldüm ama inşallah kötü biey olmaz. ense de ödem görmek ne demekmiş. şişlik mi varmış... sıkma canına stres hem sana hem bebeğine zarar. hakkımızda hayırlısı inşallah. rabbim dermansız dert vermesin.. sevgilerrrMerhaba kizlar, sabah yine kanamam oldu benim ne yazik ki, rahim icinde kanama goruldudoktor bir hafta daha rapor verdi. Cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama bazen karisiyor da bir sey demis olmiyim dedi. En kotusu ensede odem gordu doktorum carsamba gunu ikili testim var, cok kotuyum
benim de yanaklarımda ve çenem de minnacık sivilce gibi pıtırcıklar var. çok sinirimi bozuyorlar. ama benim kızım değil oğluşum olacakmış... bu teori de gümmkızlar benim gibi yüzünde sivilceler çıkaran var mı? ya ben ergenlikte bile hiç sivilce dökmedim..oğlan anneyi süslermiş, kız kendini süslermiş...biraz çirkinleştiğimi hissediyorum bende...kız gibi geliyor o yuzdenAl_pi hayırlısı ne ise o olsun hepimize...
neden oluyor bu kanama anlamıyorum ağır bişey falan mı kaldırdın yatarken gerildin mi? çok üzüldüm ama inşallah kötü biey olmaz. ense de ödem görmek ne demekmiş. şişlik mi varmış... sıkma canına stres hem sana hem bebeğine zarar. hakkımızda hayırlısı inşallah. rabbim dermansız dert vermesin.. sevgilerrr
Iyi aksamlar kızlar sizinle paylasmak istedigim bi skintim var. Esimle kavga ettik beni epey hirpaladi tokat atti kollarimi skti agzimi yuzumu skti bacaklarima vurdu. Ama bnde karsilik verdim. Ne kadar gucum yeterse tabi. Aramizda saygi yok butun problem bu. Ikimizde sucluyuz ikimizde alttan almiyorz. Aradan biraz zamn gecti seni hastaneye gotureyim hem rapor alirsin bosaniriz dedi. Hic cevap vermedim. Ne yapicam bilmiyorum. Sag kaburgam agriyo ve durmadan agliyorum atesim cikti. Onun ailesine haber verdim uzak oturuyoruz sonrada gelmeyin die aradim. Konuscak akil alcak kimsem yok. Bide malum bebegim var
Gözünaydın, evet ya sabretmek çok zor, geçmiyor günler sanki.Benim randevuma son 11 gün.kızlar çıktık doktordan iyiyiz çok şükür 1 ay sonra çağırdı bidaha. cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapatti çıkıntı gordum gibi ama yakalayamiyorum bidaha dedi ben baska bi doktora giderim yakinda yoksa çatlarım 1 ay dayanamam :)
aminn.mutlu haberler bekliyoruz senden. veren de allah alan da hepimiz bi sınavın içindeyiz. dediğim gibi stres yapma.Agir kaldirmayi birak, yerden egilip bir sey almiyorum. Yatarken fln da oyle can acitacak gerilme fln hic hissetmedim yani bilmiyorum. Ensesi su toplamisya inan kendimi tutmaya calisiyorum, biraz tutuyorum, biraz sonra dagiliyorum. Insallah gecicidir yoksa yapabilecegim bir sey yok ki. Allahim kimseyi cocuguyla sinamasin insallah.
terbiyeliymiş bak kapatmış bacaklarını :)kızlar çıktık doktordan iyiyiz çok şükür 1 ay sonra çağırdı bidaha. cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapatti çıkıntı gordum gibi ama yakalayamiyorum bidaha dedi ben baska bi doktora giderim yakinda yoksa çatlarım 1 ay dayanamam :)
Evet benimkide solda ama erkek insaAllah..:)benim başı sağ tarafta ve erkek. o teori güme gitti.
Tammdr sevındım bugun kan vermeye gıttım hersey guzel.fakat İdrarda sıkıntı cıktı su iç dedi dr.9+2 gözukuo ama bnım hesaba gorede 9+6 bugun.bilmiyorum nasil olcak.Evet canım ıyıyım şimdi cok sagol
Burda sekiz haftalık dımıEki Görüntüle 1926937 Kızlar banada baksanıza bı cok merak edıyorum otekı topıklerde kız diyenler oldu erkek dıyenler oldu sız be dıyeceksınız acaba
Kanaman usmuydu canim..korkma Allah in izniyle bevek iyiyse bisey olmazSagolun kızlar İnşallah bisey yoktur ya,, ikiz değildi normalde şimdiye kadar tek kese vardi bu sonradan oluşan bisey bende anlamadim ya, bi saat sonra aciyor doktor Muaynesini bekliyorm şimdilik
6 hafta neredeyse canim biraz gec degilmibende öyleyim ama kusmuyorum sadece aşırı iştahsızım bebek için zorla yiyorum zorla olunca da mide bulanıyor
canım lütfen stres yapma bebekler hissediyor iyi düşün inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın
ben en son 1 aralıkta gittim 11 ocakta randevum
Canım benim çok geçmiş olsun geçip gitmiş olsun inşallah. İyi düşünelim evrene güzel enerji yayalım olumluyu çağıralım olur muAgir kaldirmayi birak, yerden egilip bir sey almiyorum. Yatarken fln da oyle can acitacak gerilme fln hic hissetmedim yani bilmiyorum. Ensesi su toplamisya inan kendimi tutmaya calisiyorum, biraz tutuyorum, biraz sonra dagiliyorum. Insallah gecicidir yoksa yapabilecegim bir sey yok ki. Allahim kimseyi cocuguyla sinamasin insallah.
Gözünüz aydın canım. Ay 1 ay sonrada 17haftalık mı olucan gerçekten çok geç olur bencede kaçamak yapkızlar çıktık doktordan iyiyiz çok şükür 1 ay sonra çağırdı bidaha. cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapatti çıkıntı gordum gibi ama yakalayamiyorum bidaha dedi ben baska bi doktora giderim yakinda yoksa çatlarım 1 ay dayanamam :)
benımkı baya bı yuksek bakalım hayırlısı olsun :) 14. gun 1500 20. gun tekrar baktırmıstım 1320910.gün 60
12.gün 135
14.gün 370 di cnm
Ah canım benim de daha önce 3 kaybım olduğu için arada belirtiler azalınca korkuyorum. Korkma, hafta ilerledikçe belirtiler azaliyodur.O dr . kapısında beklerken, dr.a giderken yolda ne dualar ediyorum. Hele de o masaya yatınca kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Dr.un yüzüne bakıyorum ne olduğunu anlamak için. Bebislerimizi hissedene kadar bitmeyecek korkularimiz kim ne derse desin. Yine de içimizi ferah tutmaya çalışalım.Kızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?