2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

değerlerım nasıl sence senın nasıldı degerlerın hatırlıyomusun bırde bende hıc mıde bulantısı uyku halı yok hamılelık ıkı gun sonra onu gorunce baslıcak sankı öyle gelıyor bana:)

değerlerım nasıl sence senın nasıldı degerlerın hatırlıyomusun bırde bende hıc mıde bulantısı uyku halı yok hamılelık ıkı gun sonra onu gorunce baslıcak sankı öyle gelıyor bana:)
10.gün 60
12.gün 135
14.gün 370 di cnm

neden oluyor bu kanama anlamıyorum ağır bişey falan mı kaldırdın yatarken gerildin mi? çok üzüldüm ama inşallah kötü biey olmaz. ense de ödem görmek ne demekmiş. şişlik mi varmış... sıkma canına stres hem sana hem bebeğine zarar. hakkımızda hayırlısı inşallah. rabbim dermansız dert vermesin.. sevgilerrr

benim de yanaklarımda ve çenem de minnacık sivilce gibi pıtırcıklar var. çok sinirimi bozuyorlar. ama benim kızım değil oğluşum olacakmış... bu teori de gümm

Agir kaldirmayi birak, yerden egilip bir sey almiyorum. Yatarken fln da oyle can acitacak gerilme fln hic hissetmedim yani bilmiyorum. Ensesi su toplamis ya inan kendimi tutmaya calisiyorum, biraz tutuyorum, biraz sonra dagiliyorum. Insallah gecicidir yoksa yapabilecegim bir sey yok ki. Allahim kimseyi cocuguyla sinamasin insallah.

Canım yeni gördüm ve ağlayarak okudum. Kendim yaşamışım gibi hissettim. Çok sakin insanlar olabilirsiniz, belki o da çok anlayışlı ve duygusal aslında, belki çok aşıksınız ama bir an bir kıvılcım olur ve patlarsın ya hiçbir şeyi görmez gözün ve 1 dakika sonra pişman olursunuz. Psikolojinizi zorlamayın, malesef ki koskoca prof'lar mankenler oyuncular bile yaşıyor bunları. Kimse sabır timsali değil maalesef. Olabilir böyle şeyler her ailede. Geçmiş olsun canım. Gururun "hamile halimle bana nasıl vuruyor" diye sordukça olaydan dışarı çıkarsın, daha suçlayıcı olur ve durumu daha kötü hale getirirsin. Gittikçe daha da gururuna yediremezsin. Olayın tamamının neden kaynaklı olduğunu göremezsin. O yüzden durumun vahimliğini aile büyüklerine danışmaktan çok durumun nedenlerini düşünüp çözmeye bakın. Aileler böyle durumlarda daha yıkıcı olur, onlardan utanırsın, sen unutsan dahi onlar unutmaz ve eşine kinlenir. Eşine bir sorunu varsa da sen destek ol ve sende bir patlama oluyorsa ona göre aile psikologlarına gidin. Şiddet bir anlıktır. Kimse şiddete meğilli doğmaz. Her şiddete uğrayan boşansaydı Türkiye'de aile kalmazdı. Hamile kadınların %50 si psikolojik veya fiziksel şiddete maruz kalır eşlerinden. Hamile iken bayanların eşlerine yaptığı psikolojik şiddet ise çok daha üstlerde. Bu istatistikler sadece. İşin etik kısmı herkesin kendisini ilgilendirir. Çözüm odaklı olmakta fayda var.

Gözünaydın, evet ya sabretmek çok zor, geçmiyor günler sanki.Benim randevuma son 11 gün.

aminn.mutlu haberler bekliyoruz senden. veren de allah alan da hepimiz bi sınavın içindeyiz. dediğim gibi stres yapma.

terbiyeliymiş bak kapatmış bacaklarını :)

6 hafta neredeyse canim biraz gec degilmi

Canım benim çok geçmiş olsun geçip gitmiş olsun inşallah. İyi düşünelim evrene güzel enerji yayalım olumluyu çağıralım olur mu

Gözünüz aydın canım. Ay 1 ay sonrada 17haftalık mı olucan gerçekten çok geç olur bencede kaçamak yap

Kızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye

Ah canım benim de daha önce 3 kaybım olduğu için arada belirtiler azalınca korkuyorum. Korkma, hafta ilerledikçe belirtiler azaliyodur.O dr . kapısında beklerken, dr.a giderken yolda ne dualar ediyorum. Hele de o masaya yatınca kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Dr.un yüzüne bakıyorum ne olduğunu anlamak için. Bebislerimizi hissedene kadar bitmeyecek korkularimiz kim ne derse desin. Yine de içimizi ferah tutmaya çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…