2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

deme öyle yaa.. benimde yarın kontrol var. iyi düşünelim.1 ay sabrettik inşallah güzel haberlerle döneriz

Bi de ben bugünlerde çok sulu gözüm. Ailemi, memleketi özledim biraz da onun etkisi var galiba.Haberleri izleyemiyorum Ağlamaktan.

Ya hamileliğimi öğrendiğimden beri öyle pozitiftimki ben 2 gündür hormonlarım sapıttı. Sürekli kasığım niye sert değil sertti göğsüm yine acımıyo çok sızlıyodu. Yok niye eskisi gibi çişe gitmiyorum iyice delirdim canımya. Kaybı olanlar çok daha iyi anlar birbirini gerçekten. Rabbim içimize huzur hepimize sabır versin

İçini ferah tut bebeğin büyüdü annesini hiç rahatsız etmiyor merak etme Allah'ın izniyle yarın annesine el sallayacak sen gereksiz endişelenip bebeğini huzursuz etme bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama miniğimin içimde biryerlerde olduğunu biliyorum

Ay kuzum inşallah öyledirya. Geçmiyo zaman sanki durdu yarın 16.30olmayacakmış gibi

zmitteellu, post: 49352182, member: 680590"]Kıyamam sana. 3 ayı doldurdun sanırım gidemez misin ziyarete aileni?[/QUOTE]
Cuma gitcez canım, çok uzak değil. 2 haftada bir gidiyoruz genelde ama yine de zor geliyo.2 buçuk ay oldu Tekirdağ a tasinali, ailem izmitte.Burda hiç komşum filanda yok henüz. .Ben de kayıplarımı kontrle giilttigimde ogrenmistim, cok zor, Allah kimseye yasatmasin.

zmitteellu, post: 49352182, member: 680590"]Kıyamam sana. 3 ayı doldurdun sanırım gidemez misin ziyarete aileni?
Cuma gitcez canım, çok uzak değil. 2 haftada bir gidiyoruz genelde ama yine de zor geliyo.2 buçuk ay oldu Tekirdağ a tasinali, ailem izmitte.Burda hiç komşum filanda yok henüz. .Ben de kayıplarımı kontrle giilttigimde ogrenmistim, cok zor, Allah kimseye yasatmasin.[/QUOTE]
İşin gerçekten zor inşallah en kısa zamanda yakınında bikaç komşu edinirsin. Benim eski oturduğum ewdeydi ilk gebeliğim komşularım harikaydı. Bizim tüp bebek olduğundan ve transferden sonrada minik kanama olduğundan dışarı çıkmakta yasak otobüs minibüs. Sadece eşim haftada bir çıkarıyor oda 1-2 saat. Gerçekten çok zor kuzum. Kayıp zamanını atlattığım halde neden böyle oldum onu da anlamış değilim

Tesekkur ederim arkadasim aslinda sorun bir anlik evet ama keske o anlik sinire sahip cikabilsek yasanmasa. Siddet hicbir seyi cozmez daha da kotu eder. Esimin abisinin durumdan haberi var cunku tek basima cozebilecegimize inanmiyorum daha oncede yasandi ve pismandi. Anlamiyorum severek evleniyoruz bu tahammulsuzluk ne

Evet benimkide solda ama erkek insaAllah..:)

Benim bebiste kafası solda, cinsiyetini bilmiyorum tabi şimdilik ama benim içimden baştan beri erkek geçiyor :)

Kanaman usmuydu canim..korkma Allah in izniyle bevek iyiyse bisey olmaz

Şükür kanamam olmadı canım, hic bi şikayetimde yoktu sadece ogurmelerim artmıştı afedersin, bu sabahta bebisi merak ettim devlete gittim öyle öğrendim neyseki kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor

Canım aynı seyleri yasıyorum azıcık iyi olsam cok korkuyorum insanın basına gelince malesef böyle oluyor insallah bebisin senledir güzel haberlerle cıkarsın allahım korusun yavrularımızı

Ben yaa hemde çıkan sivilcelerim kocaman yanardağ gibi ki dediğin gibi cildim çok temizdir normalde, bende folik asit etkisi mi acaba diye düşündüm

Ben de aynı şeyi yaşıyorum ağzımdaki tat düzelmedi bir türlü. İnşallah bu günler de geçer.

Daha önce kayıp yaşayan arkadaşlar doktora gittiğinizde kalp atışı mı yoktu?

Oo maşAllah erken döllenme mi acaba? Bizim de ilk kontrolde 7 ikincisinde 5gün önde gözüküyor, sağlıklı olsunlarda

Canım aynı seyleri yasıyorum azıcık iyi olsam cok korkuyorum insanın basına gelince malesef böyle oluyor insallah bebisin senledir güzel haberlerle cıkarsın allahım korusun yavrularımızı
Amin canım benim. Dimi belirtin olsa bi dert olmasa bi dert. Rabbim sabır versin ya

Ben de aynı şeyi yaşıyorum ağzımdaki tat düzelmedi bir türlü. İnşallah bu günler de geçer.

Daha önce kayıp yaşayan arkadaşlar doktora gittiğinizde kalp atışı mı yoktu?
Benim kalp atısı vardı 2 kere kontrolde dinledik 2li test icin cagırdı doktorum güle oynaya gittim oglumada 1gun once soyledim cok sevindi onuda gòtürdüm kardesini gòrsün diye ama malesef doktor kanaman falan oldumu dedi o anda anladım yo dedim kalbi durmus 2gün olmus dedi insallah bidaha yasamayız cok zor

Amiiin Canım iyi düşünelim iyi olsun inşAllah, güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…