MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
deme öyle yaa.. benimde yarın kontrol var. iyi düşünelim.1 ay sabrettik inşallah güzel haberlerle dönerizKızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
Ya hamileliğimi öğrendiğimden beri öyle pozitiftimki ben 2 gündür hormonlarım sapıttı. Sürekli kasığım niye sert değil sertti göğsüm yine acımıyo çok sızlıyodu. Yok niye eskisi gibi çişe gitmiyorum iyice delirdim canımya. Kaybı olanlar çok daha iyi anlar birbirini gerçekten. Rabbim içimize huzur hepimize sabır versinAh canım benim de daha önce 3 kaybım olduğu için arada belirtiler azalınca korkuyorum. Korkma, hafta ilerledikçe belirtiler azaliyodur.O dr . kapısında beklerken, dr.a giderken yolda ne dualar ediyorum. Hele de o masaya yatınca kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Dr.un yüzüne bakıyorum ne olduğunu anlamak için. Bebislerimizi hissedene kadar bitmeyecek korkularimiz kim ne derse desin. Yine de içimizi ferah tutmaya çalışalım.
Ay canımya sizide karamsarlığa soktum kusura bakmayın. Ama inan elimde değil. Daha önce tesadüfi öğrendim kaybımı çünkü korkularım ondandeme öyle yaa.. benimde yarın kontrol var. iyi düşünelim.1 ay sabrettik inşallah güzel haberlerle döneriz
İçini ferah tut bebeğin büyüdü annesini hiç rahatsız etmiyor merak etme Allah'ın izniyle yarın annesine el sallayacak sen gereksiz endişelenip bebeğini huzursuz etme bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama miniğimin içimde biryerlerde olduğunu biliyorumKızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
Kıyamam sana. 3 ayı doldurdun sanırım gidemez misin ziyarete aileni?Bi de ben bugünlerde çok sulu gözüm. Ailemi, memleketi özledim biraz da onun etkisi var galiba.Haberleri izleyemiyorum Ağlamaktan.
Ay kuzum inşallah öyledirya. Geçmiyo zaman sanki durdu yarın 16.30olmayacakmış gibiİçini ferah tut bebeğin büyüdü annesini hiç rahatsız etmiyor merak etme Allah'ın izniyle yarın annesine el sallayacak sen gereksiz endişelenip bebeğini huzursuz etme bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama miniğimin içimde biryerlerde olduğunu biliyorum
Cuma gitcez canım, çok uzak değil. 2 haftada bir gidiyoruz genelde ama yine de zor geliyo.2 buçuk ay oldu Tekirdağ a tasinali, ailem izmitte.Burda hiç komşum filanda yok henüz. .Ben de kayıplarımı kontrle giilttigimde ogrenmistim, cok zor, Allah kimseye yasatmasin.[/QUOTE]zmitteellu, post: 49352182, member: 680590"]Kıyamam sana. 3 ayı doldurdun sanırım gidemez misin ziyarete aileni?
Tesekkur ederim arkadasim aslinda sorun bir anlik evet ama keske o anlik sinire sahip cikabilsek yasanmasa. Siddet hicbir seyi cozmez daha da kotu eder. Esimin abisinin durumdan haberi var cunku tek basima cozebilecegimize inanmiyorum daha oncede yasandi ve pismandi. Anlamiyorum severek evleniyoruz bu tahammulsuzluk neCanım yeni gördüm ve ağlayarak okudum. Kendim yaşamışım gibi hissettim. Çok sakin insanlar olabilirsiniz, belki o da çok anlayışlı ve duygusal aslında, belki çok aşıksınız ama bir an bir kıvılcım olur ve patlarsın ya hiçbir şeyi görmez gözün ve 1 dakika sonra pişman olursunuz. Psikolojinizi zorlamayın, malesef ki koskoca prof'lar mankenler oyuncular bile yaşıyor bunları. Kimse sabır timsali değil maalesef. Olabilir böyle şeyler her ailede. Geçmiş olsun canım. Gururun "hamile halimle bana nasıl vuruyor" diye sordukça olaydan dışarı çıkarsın, daha suçlayıcı olur ve durumu daha kötü hale getirirsin. Gittikçe daha da gururuna yediremezsin. Olayın tamamının neden kaynaklı olduğunu göremezsin. O yüzden durumun vahimliğini aile büyüklerine danışmaktan çok durumun nedenlerini düşünüp çözmeye bakın. Aileler böyle durumlarda daha yıkıcı olur, onlardan utanırsın, sen unutsan dahi onlar unutmaz ve eşine kinlenir. Eşine bir sorunu varsa da sen destek ol ve sende bir patlama oluyorsa ona göre aile psikologlarına gidin. Şiddet bir anlıktır. Kimse şiddete meğilli doğmaz. Her şiddete uğrayan boşansaydı Türkiye'de aile kalmazdı. Hamile kadınların %50 si psikolojik veya fiziksel şiddete maruz kalır eşlerinden. Hamile iken bayanların eşlerine yaptığı psikolojik şiddet ise çok daha üstlerde. Bu istatistikler sadece. İşin etik kısmı herkesin kendisini ilgilendirir. Çözüm odaklı olmakta fayda var.
Evet benimkide solda ama erkek insaAllah..:)
Kanaman usmuydu canim..korkma Allah in izniyle bevek iyiyse bisey olmaz
Canım aynı seyleri yasıyorum azıcık iyi olsam cok korkuyorum insanın basına gelince malesef böyle oluyor insallah bebisin senledir güzel haberlerle cıkarsın allahım korusun yavrularımızıKızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
kızlar benim gibi yüzünde sivilceler çıkaran var mı? ya ben ergenlikte bile hiç sivilce dökmedim..oğlan anneyi süslermiş, kız kendini süslermiş...biraz çirkinleştiğimi hissediyorum bende...kız gibi geliyor o yuzdenAl_pi hayırlısı ne ise o olsun hepimize...
Bendede bulantı mide agrisi cok var am kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sonrasinda kıvranıyorum acken daha kötü oluyor oyüzden sık sık biseyler atıyorum agzıma bide agzımın tadı hala cok kötü acı tuhaf bisey
Kizlar merhaba.benimde dogumum kismetse temmuz 25 cinsiyetini bilmiyrz henuz.siz nasil ogrendinz?Anneleri
Kızlar ikili testen çıktım drumuz muhtemelen kıızzzz dedi.. cuma günüde kan sonucumuz çıkacak.. cuma günü tekrar gideceğim.. bugün itibariyle 11+3 üm ama ölçümlerde 12+5 çıktık.. çok mu öndeyiz acaba..
Amin canım benim. Dimi belirtin olsa bi dert olmasa bi dert. Rabbim sabır versin yaCanım aynı seyleri yasıyorum azıcık iyi olsam cok korkuyorum insanın basına gelince malesef böyle oluyor insallah bebisin senledir güzel haberlerle cıkarsın allahım korusun yavrularımızı
Benim kalp atısı vardı 2 kere kontrolde dinledik 2li test icin cagırdı doktorum güle oynaya gittim oglumada 1gun once soyledim cok sevindi onuda gòtürdüm kardesini gòrsün diye ama malesef doktor kanaman falan oldumu dedi o anda anladım yo dedim kalbi durmus 2gün olmus dedi insallah bidaha yasamayız cok zorBen de aynı şeyi yaşıyorum ağzımdaki tat düzelmedi bir türlü. İnşallah bu günler de geçer.
Daha önce kayıp yaşayan arkadaşlar doktora gittiğinizde kalp atışı mı yoktu?
Evet arkadaşım 9+0da gittiğimde kalbi durmuştuBen de aynı şeyi yaşıyorum ağzımdaki tat düzelmedi bir türlü. İnşallah bu günler de geçer.
Daha önce kayıp yaşayan arkadaşlar doktora gittiğinizde kalp atışı mı yoktu?
Agir kaldirmayi birak, yerden egilip bir sey almiyorum. Yatarken fln da oyle can acitacak gerilme fln hic hissetmedim yani bilmiyorum. Ensesi su toplamisya inan kendimi tutmaya calisiyorum, biraz tutuyorum, biraz sonra dagiliyorum. Insallah gecicidir yoksa yapabilecegim bir sey yok ki. Allahim kimseyi cocuguyla sinamasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?