Öyle vallahi bulantısı var diye sevinen insan azdır ben seviniyorumAmin canım benim. Dimi belirtin olsa bi dert olmasa bi dert. Rabbim sabır versin ya
Seninki çok daha zormuş. Allah sabır vermişki bu günlerdesin tekrar şükür canım. Sanırım kucağımıza alana kadar hiçbitmeyecek telaşımızBenim kalp atısı vardı 2 kere kontrolde dinledik 2li test icin cagırdı doktorum güle oynaya gittim oglumada 1gun once soyledim cok sevindi onuda gòtürdüm kardesini gòrsün diye ama malesef doktor kanaman falan oldumu dedi o anda anladım yo dedim kalbi durmus 2gün olmus dedi insallah bidaha yasamayız cok zor
Ay valla bende. Sadece midem ağrımasın heryerim ağrıyabilir midem bulanabilir. Sivilcelerimi bile sewdim :) okadar manyadım :)Öyle vallahi bulantısı var diye sevinen insan azdır ben seviniyorum
Ben ilk oğlımu 19.haftada öğrenebilmiştim, kaç dr gezdik bilmiyorum, ultrason başlayınca arkasını dönüyordukızlar çıktık doktordan iyiyiz çok şükür 1 ay sonra çağırdı bidaha. cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapatti çıkıntı gordum gibi ama yakalayamiyorum bidaha dedi ben baska bi doktora giderim yakinda yoksa çatlarım 1 ay dayanamam :)
Beterin beteri var canım cok sükür dogumuna sayılı günler kala kaybedenler var allah kimseyi evladıyla sınamasın dilerim hepimiz bu yolda bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırızSeninki çok daha zormuş. Allah sabır vermişki bu günlerdesin tekrar şükür canım. Sanırım kucağımıza alana kadar hiçbitmeyecek telaşımız
Beterin beteri var canım cok sükür dogumuna sayılı günler kala kaybedenler var allah kimseyi evladıyla sınamasın dilerim hepimiz bu yolda bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırızSeninki çok daha zormuş. Allah sabır vermişki bu günlerdesin tekrar şükür canım. Sanırım kucağımıza alana kadar hiçbitmeyecek telaşımız
Çok haklısın çok duydum 9.ayda kaybeden. Herşey bizim için. Hayatta tek müdahale edemeyeceğimiz iki şey var oda doğum ve ölüm. Kaderimizde varsa tekrar yaşayacağızBeterin beteri var canım cok sükür dogumuna sayılı günler kala kaybedenler var allah kimseyi evladıyla sınamasın dilerim hepimiz bu yolda bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız
Kızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
Yaaa gerçekten seninde indimi karnın. Ay inince bi stres oldum sorma. Ne zaman söyleyeceksiniz abiye? İnşallah canım. Yarın doktordan çıkınca hemen yazıcam buraya inşallah güzel haberleriNeredeyse hiç belirtim olmadı benim, ilk zamanlar daha şiş olan göbeğim şimdi düz, birde abimizin daha haberi olmadığı için evde pek gündeme almıyorız hamileliği, inan unutuyorum hamile olduğumu, güzel düşünelim, güzel hanerlerle gel
Yaaa gerçekten seninde indimi karnın. Ay inince bi stres oldum sorma. Ne zaman söyleyeceksiniz abiye? İnşallah canım. Yarın doktordan çıkınca hemen yazıcam buraya inşallah güzel haberleri
Demekki benimde gazmış :) kocamandı çünkü :) nasıl karşılayacak acaba. Gerçi yaşı çok ilerlememiş. Ablamın 7 yaşındaki kızı çok zor kabullendi çok çektirdi annesine. Senin randevun ne zaman?İlk zaman gazdan sanırım şişkindi göbeğim hatta ikincide hemen çıkıyor demek dedimama indi şimdi sanki,
Abimiz 3.5yaşında, söyleyip sabırsızlandırmak istemiyoruz, karnım belirginleşince söylemeyi planlıyrz, yarılasak süper oluren azından cinsiyeti belli olana kadar beklemek istiyoruz ama büyükler ağzından kaçıracak diye de korkuyoruz
Demekki benimde gazmış :) kocamandı çünkü :) nasıl karşılayacak acaba. Gerçi yaşı çok ilerlememiş. Ablamın 7 yaşındaki kızı çok zor kabullendi çok çektirdi annesine. Senin randevun ne zaman?
İnşallah en kısa zamanda alabilirsin cankm. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor? Oo senin bebiş dünden razi ozaman hemen kabullenirKısmet bakalım kuzenlerinin kardeşi oldu diye çok hevesli, cinsiyetine ismine bile karar vermiş
Benim karışık dr işim biraz, 3hafta olacak en son kontrolümüzden beri, ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşadğım için perinatolog takip etmesi gereliyormış, cerrahpaşa da bi profesörden randevu almaya çalışıyorum şimdi dua edin inşAllah olur
tatlım 12. hftada doktor söyledi. bebekler bazen gösteriyor bzen göstermiyor. bazıları arsız bazıları nazlı oluyor. tebrik ederim bu aradaKizlar merhaba.benimde dogumum kismetse temmuz 25 cinsiyetini bilmiyrz henuz.siz nasil ogrendinz?
inşallah alabilirsin randevunu. çok aranan doktorlar olunca randevu almakta zorlaşıyorKısmet bakalım kuzenlerinin kardeşi oldu diye çok hevesli, cinsiyetine ismine bile karar vermiş
Benim karışık dr işim biraz, 3hafta olacak en son kontrolümüzden beri, ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşadğım için perinatolog takip etmesi gereliyormış, cerrahpaşa da bi profesörden randevu almaya çalışıyorum şimdi dua edin inşAllah olur
Benim ilkinde hiç kalp atışı duyamamıştık. Sonra oğlum oldu.ondan sonra 6.haftada kalp atışlarını duyduğum halde biri 8 biri 10.haftada kalbi durdu.Hic bi belirti vermedi, kanamam filan olmadı. Bebişimi gorcem diye hevesle gidiyodum, dr.kalbi durmuş diyince dünya başıma yıkıldı.Ben de aynı şeyi yaşıyorum ağzımdaki tat düzelmedi bir türlü. İnşallah bu günler de geçer.
Daha önce kayıp yaşayan arkadaşlar doktora gittiğinizde kalp atışı mı yoktu?
İnşallah en kısa zamanda alabilirsin cankm. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor? Oo senin bebiş dünden razi ozaman hemen kabullenir
inşallah alabilirsin randevunu. çok aranan doktorlar olunca randevu almakta zorlaşıyor
Ya aman diyim iyi takip et canım. Rabbim tekrar yaşatmasın canım benim. Doktordan randevu alamazsan başka doktor yokmu önerilen?Ay inşAllah
Gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi denilen illet birşey, Allah kimseye vermesin, belli haftalardan snra yüksek tansiyon ile beneği öldürüyor, anneyi zehirliyor, biz oğlumda 35.haftada yaşadık çok çabuk farkedildi hamdolsun, erken doğum oldu, çabuk toparlandık ama normalde çok ağır seyreden bi hastalık, ikinci de de yaşama ihtimalim olduğu için perinatolog takip etmeliymiş
Biz normal yolla çocuk yapmasını beceremedik tüp nasip oldu..onun için geç yada erken döllenme gibi durumumuz olmuyor..Oo maşAllaherken döllenme mi acaba? Bizim de ilk kontrolde 7 ikincisinde 5gün önde gözüküyor, sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?