- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Kayıplar olunca insanın içi hiç rahat etmiyor hep bir korku.. bendede kalbi duracak korkusu var.. bi türlü atamadım bu korkuyu..Evet arkadaşım 9+0da gittiğimde kalbi durmuştu
Ablam 36.haftasına girdi hala endişeleri bitmemiş. Hiç bitmiyor her geçen gün başka birşey çıkıyo diyo. Allah yardımcımız olsun canımKayıplar olunca insanın içi hiç rahat etmiyor hep bir korku.. bendede kalbi duracak korkusu var.. bi türlü atamadım bu korkuyu..
Aa gerçekten çok çok erken. Bildiğim en erken 6.ayda olur zaten. Hatta 26.haftada diye biliyorum kimindeArkadaşlar haftaya salı şeker yüklemesi yapılacak.. İnternetten baktım 24.-28. Haftalarda yapılıyormuş.. benim için çok erken değil mi?? Size drunuz bişey söyledimi bununla ilgili??
Kormkma Canim benimde doktora gitmeden belirtilerim kaybolur doktordan cikip iyi oldgunu gorunce belirtiler yerine gelir..psikolojik olabilir..yeni gitmemismiydin aslinda kontrole..yarin gidwrsin icin rahatlrKızlar ya cumartesiden beri içim içimi yiyo. Sanki tüm belirtilerim gitti sadece belim ağrıyo. 2 gün önce karnım minik çıkmış gibiydi sert sertti şimdi indi sanki dünden beri göğsümde öyle çok acımıyo. Daha önce bi kaybım olduğundan çok korkuyorum. Var mı böyle duygular yaşayan hiç? Yarın doktor kontrolümüz var ama inanın korkuyorum gitmeye kötü haber alıtım diye
Resepsiyon da randevu verdiler aç gelin 2 saat sürüyor dediler.. bu konuda tecrübe sahibi olmayınca sormak hiç aklıma gelmedi.. internette gezinince çok erken olduğunu farkettim.. olmazsa yarın arıyım neden erken yapılcak diye..canım bazen deliksiz uyuyum diyorum, sonra gözümü açıyım kucağımda meleğim olsun.. kalbim dayanmıyor bu kadar strese.. her kontrole gidişimde kapıda başlıyorum bildiğim bütün duaları okumaya ta kiiiii doktordan çıkıncaya kadar.. Sen hep pozitif birisin evrene güzel sinyaller gönderiyorsun.. senin herşeyin güzel olacak İnşaAllahAa gerçekten çok çok erken. Bildiğim en erken 6.ayda olur zaten. Hatta 26.haftada diye biliyorum kiminde
Ya gerçekten öylemi oluyor? Benim daha önce kayıp olduğundan bide tüp bebek olup transferden sonra minik kanamam olduğundan 2 haftada bi gidiyorum hala. İnşallah psikolojiktir canım.Kormkma Canim benimde doktora gitmeden belirtilerim kaybolur doktordan cikip iyi oldgunu gorunce belirtiler yerine gelir..psikolojik olabilir..yeni gitmemismiydin aslinda kontrole..yarin gidwrsin icin rahatlr
Bencede sor canım benim. Karıştırmış olmasınlar. Ben her o çatala yattığımda tansiyonum fırlıyorResepsiyon da randevu verdiler aç gelin 2 saat sürüyor dediler.. bu konuda tecrübe sahibi olmayınca sormak hiç aklıma gelmedi.. internette gezinince çok erken olduğunu farkettim.. olmazsa yarın arıyım neden erken yapılcak diye..canım bazen deliksiz uyuyum diyorum, sonra gözümü açıyım kucağımda meleğim olsun.. kalbim dayanmıyor bu kadar strese.. her kontrole gidişimde kapıda başlıyorum bildiğim bütün duaları okumaya ta kiiiii doktordan çıkıncaya kadar.. Sen hep pozitif birisin evrene güzel sinyaller gönderiyorsun.. senin herşeyin güzel olacak İnşaAllah
allah var doktor çok uğraştı ama yok naptiysak nerden baktiysak gostermedi nasil sabredicem bilmiyorumBen ilk oğlımu 19.haftada öğrenebilmiştim, kaç dr gezdik bilmiyorum, ultrason başlayınca arkasını dönüyordu
aynen valla nasil dayancam bilmiyorum baska doktora da gitsem ne dicem hastası değilim diye bakmıyor bazılarıGözünüz aydın canım. Ay 1 ay sonrada 17haftalık mı olucan gerçekten çok geç olur bencede kaçamak yap
Medeni cesaretin için tebrik etmek lazım seni. Bunu saklayan ne kadar çok kadın vardır. Cevap çok basit, hepimiz insanız ve bazen ar damarımız çatlıyor. Erkeği kadını yok bunun şiddet bütün cinsiyetlerde mevcut. Artık eski tip itilmişle kakılmış değil kimse. Herkes görgülü bilgili kendini savunabilecek halde. O yüzden bütün suçu erkeklerin omzuna atmak yanlış. Eşine şiddet uygulayan bayanlar da çok fazla. "Adam sinirinden kudursa da el kalkmayacak" diyebilirler, o el kalkmasa da eşya fırlatsa da küfür de etse elini kolunu da ittirse, direksiyona vurup arabayı da savursa, sokak ortasında in arabadan diye bağırsa da, ananlar gelmeyecek bu eve maffederim yoksa dese de bunun gibi hepsi şiddet. Şiddet çok türlüdür. Çekilemeyecek boyutu partneri zaten bilir o manyak bir kişilikse. Demem o ki şiddet zaten sinirin olduğu her yerde. Herkes kendini bilecek arkadaşım. Affedilmeyecek şey yok sevgi saygının barındığı yerde.Tesekkur ederim arkadasim aslinda sorun bir anlik evet ama keske o anlik sinire sahip cikabilsek yasanmasa. Siddet hicbir seyi cozmez daha da kotu eder. Esimin abisinin durumdan haberi var cunku tek basima cozebilecegimize inanmiyorum daha oncede yasandi ve pismandi. Anlamiyorum severek evleniyoruz bu tahammulsuzluk ne
banada oyle geliyordu ama bak bitti bile canim cinsiyetide gostermedi bak simdi 1 ay nasil geccek diye düşünüyorum merak etme cok iyidir benim başından beri bulantim falan yoktu hic belirti yoktu nasil korkuyordumAy kuzum inşallah öyledirya. Geçmiyo zaman sanki durdu yarın 16.30olmayacakmış gibi
Yokya bakar. Bu hastaneye geçmeyi düşünüyorum dersin açıklama yapmam zorunda değilsinki. Devam ettiğim doktor yurtdışına taşındı dersin aman pembe yalan mı yok. Ben ilk keseyi görmeye 3 hafta dayanamayıp başka doktora gitmiştim. Bida da ona gitmedim meselaaynen valla nasil dayancam bilmiyorum baska doktora da gitsem ne dicem hastası değilim diye bakmıyor bazıları
Yaa daha kocaman yarın var onu nasıl geçircembanada oyle geliyordu ama bak bitti bile canim cinsiyetide gostermedi bak simdi 1 ay nasil geccek diye düşünüyorum merak etme cok iyidir benim başından beri bulantim falan yoktu hic belirti yoktu nasil korkuyordum
Ilk sayfaya bakan cinsiyetleri ögrenmis herkes saniyor ama biz hissettiklerimizi yazdik herkes ögrenmedi :)Kizlar merhaba.benimde dogumum kismetse temmuz 25 cinsiyetini bilmiyrz henuz.siz nasil ogrendinz?
aynen belkide oyle yaparım yoksa nasil beklicem 1 ay cok uzun geliyorYokya bakar. Bu hastaneye geçmeyi düşünüyorum dersin açıklama yapmam zorunda değilsinki. Devam ettiğim doktor yurtdışına taşındı dersin aman pembe yalan mı yok. Ben ilk keseyi görmeye 3 hafta dayanamayıp başka doktora gitmiştim. Bida da ona gitmedim mesela
EVet benimde hep erkek gecti icimden birde hep go erkek cocuklarina dindu halbuki kizlari daha cok severim..ama saglikli hayirli olmasi onceligim..evet tatlim korkma cok ornegi var kanamali gecirip saglikla dogum yapan..ki sende yokmus cok sukur..Rabbim kucagimiza almayi nasip etsinBenim bebiste kafası solda, cinsiyetini bilmiyorum tabi şimdilik ama benim içimden baştan beri erkek geçiyor :)
Şükür kanamam olmadı canım, hic bi şikayetimde yoktu sadece ogurmelerim artmıştı afedersin, bu sabahta bebisi merak ettim devlete gittim öyle öğrendim neyseki kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor
Ama cidden çok uzunya. Koca 4 hafta. Ben 2 haftaya dayanamıyosamaynen belkide oyle yaparım yoksa nasil beklicem 1 ay cok uzun geliyor
bende geleyim tekrar 1 2 haftaya sonra dedim doktorum kabul etmedi inşallah gidebilirsin beklemek cok zor oluyor anlıyorum seni 2 gundur göbeğim indi nasil panik olmuştumYaa daha kocaman yarın var onu nasıl geçircemben 1 ay beklemem sanırım 2li test yapılır 1-2 haftaya ondan sonrada hareketlerini duyana kadar rica edicem doktordan 2 haftada bir alsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?