bize gostermedi inşallah senin bebis gosterir canım dua ediyorum inşallah temiz çıkar sonuçlarımızSabah 9:30da benim görüş günü var bakalim gösterecek mi kendiniIkili testin sonucunu da aliriz sanirim .. Insallah guzel haberlerle gelirim
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, bebişin de nazlanmaz da gösterir inşallah.Sabah 9:30da benim görüş günü var bakalim gösterecek mi kendiniIkili testin sonucunu da aliriz sanirim .. Insallah guzel haberlerle gelirim
Allah razi olsun canim.. Göstermesin annesi yeter ki saglikli olsun heyecan güzeldirbize gostermedi inşallah senin bebis gosterir canım dua ediyorum inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
Nazliysa kizdirInşallah güzel haberlerle gelirsin canım, bebişin de nazlanmaz da gösterir inşallah.
Ya aman diyim iyi takip et canım. Rabbim tekrar yaşatmasın canım benim. Doktordan randevu alamazsan başka doktor yokmu önerilen?
Arkadaşlar haftaya salı şeker yüklemesi yapılacak.. İnternetten baktım 24.-28. Haftalarda yapılıyormuş.. benim için çok erken değil mi?? Size drunuz bişey söyledimi bununla ilgili??
allah var doktor çok uğraştı ama yok naptiysak nerden baktiysak gostermedi nasil sabredicem bilmiyorum
Ya zaten bu doktora devam ederse 1 ay daha 2 haftada bir giderim ozamanda 15haftalık oluruz. 2-3 hafta sonrasına kadarda hareket eder heralde. Ozaman biraz rahatlar mıyız sence?bende geleyim tekrar 1 2 haftaya sonra dedim doktorum kabul etmedi inşallah gidebilirsin beklemek cok zor oluyor anlıyorum seni 2 gundur göbeğim indi nasil panik olmuştum
Katiliyorum arkadasa bende ilk tedavimde bebegimi 10+4 de kaybettim malesef kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldim bu gebeligimde aklima getirmiyorum guzel seyler dusunuyorum mesela kiyefetlerini odasini arabasini v.s kafami bunlarla dolduruyorum onu nasil sevecegimi hayal ediyorum rabbim tum bebeklere saglikli uzun ömürler versin.Cuma ayrintili ultrasona girecegim 2 li testi dusunmuyordum ama onuda yapacaklar.tup bebek tedavisi ile gebe kaldim 2 transfer oldu.simdi kesenin yaninda ölü bir embriyo goruyorlar onu kesinlestirmek icin renkli ultrasona girecegim 13.hafta oluyoruz nerdeyse cinsiyetide ogreniriz belki.basina boyle bir sey gelen varmi kizlar..Kızlar pozitif olun. Kayıplar yaşanması gerekiyormuş demek ki. Ben hep sınav gözüyle baktım. Stres bebeği etkiler. Ne kadar ultrasona maruz kalırsa o kadar iyi bence. Kafanızı dağıtacak işlerle meşgul olun. Ben beceremiyorum ama arkadaşlarım örgüye başladı. Kitap okuyun, film izleyin, Kuran okuyun ya da dinleyin , namaz kılın, bulmaca çözün... Kafanızı meşgul edin. Bebekle ilgili kitap sipariş verdim ama gelmesi uzayacak herhalde. Birbirimize dua edelim. ,gönlünüzü ferah tutun. Rabbime emanet hepsi. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inş dünyaya hayırlısıyla. Benim randevum 11 de. Siz böyle konuşunca bana da geçmiyor zaman :-D
Nazliysa kizdirMerak ediyorum ama ikili testin sonucu guzel ciksin cinsiyeti soylemesede olur .. Nasilsa söylesede inanmam bu haftalarda :))) ikincide onaylamasi lazim inanmam icin ..
Benim oğlum 2,5 yaşında ben hemen söyledim senin doğum gününde yaza kardeşin gelecek dedim şimdi bana çok iyi bakıyor ne yerse kardeşimde yesin diyor ağzıma sokuyor bugün sehpanın üstüne çıkmış bağırarak şarkı söylüyor dans ediyor ben ne yapıyorsun deyince kardeşime yeni şarkı yaptım o beni görür anne dizlerini indir dedi babası evden çıkarken annen sana emanet dedi elektrik süpürgesini bana taşıttırmadı hiç korkma öğrenince oda kendini hazırlarİlk zaman gazdan sanırım şişkindi göbeğim hatta ikincide hemen çıkr demek dedimama indi şimdi sanki,
Abimiz 3.5yaşında, söyleyip sabırsızlandırmak istemiyoruz, karnım belirginleşince söylemeyi planlıyrz, yarılasak süper oluren azından cinsiyeti belli olana kadar beklemek istiyoruz ama büyükler ağzından kaçıracak diye de korkuyoruz
Hım anladım. Özelde de ciddi pahalı. Bahsettiğin 4 lü ultrason mu? Ablam 450tlye yaptırdı. Özele para dayanmıyor. İnşallah en kısa sürede randevu alırsın canım benim. Bidaha da başına gelmez umarım. Rabbim kucağımıza sağsalim almak nasip etsinAmin inşAllah, özel muayenehaneler var hep perinatologlarda, sizin detaylı ultrasona gireceğiniz gibi düşün, bana her ay detaylıhayırlısı olsum artık ayarlayamazsak özel yerlerine gidicez mecbur, başka birşeye benzemiyor evlat Allah imtihan etmesin
Ay hadi inşallah canım. Sabah sana akşamda bana sewincez inşallahSabah 9:30da benim görüş günü var bakalim gösterecek mi kendiniIkili testin sonucunu da aliriz sanirim .. Insallah guzel haberlerle gelirim
Bütün teorilerimi çürüttünüz ya .. :)) Neyse artik ya arif ya arife gelecek bayrama denk geliyor benimki :)))Bu teoriyi ben çürütmüştüm
19haftada öğrenmiştik erkekimi
Ya valla kusura bakmayın kızlar. Kendi karamsarlığımla sizleride etkiledim. Normalde cidden çok pozitifim. Yarın olsunda güzel olacak inşallahKızlar pozitif olun. Kayıplar yaşanması gerekiyormuş demek ki. Ben hep sınav gözüyle baktım. Stres bebeği etkiler. Ne kadar ultrasona maruz kalırsa o kadar iyi bence. Kafanızı dağıtacak işlerle meşgul olun. Ben beceremiyorum ama arkadaşlarım örgüye başladı. Kitap okuyun, film izleyin, Kuran okuyun ya da dinleyin , namaz kılın, bulmaca çözün... Kafanızı meşgul edin. Bebekle ilgili kitap sipariş verdim ama gelmesi uzayacak herhalde. Birbirimize dua edelim. ,gönlünüzü ferah tutun. Rabbime emanet hepsi. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inş dünyaya hayırlısıyla. Benim randevum 11 de. Siz böyle konuşunca bana da geçmiyor zaman :-D
Benim oğlum 2,5 yaşında ben hemen söyledim senin doğum gününde yaza kardeşin gelecek dedim şimdi bana çok iyi bakıyor ne yerse kardeşimde yesin diyor ağzıma sokuyor bugün sehpanın üstüne çıkmış bağırarak şarkı söylüyor dans ediyor ben ne yapıyorsun deyince kardeşime yeni şarkı yaptım o beni görür anne dizlerini indir dedi babası evden çıkarken annen sana emanet dedi elektrik süpürgesini bana taşıttırmadı hiç korkma öğrenince oda kendini hazırlar
Canım benimde 2 transfer olmuştu tek tuttu. Diğerini sormak hiç aklıma bile gelmedi. Sen dert etme canım hiçbişey olmaz zamanla gider oda. İçini ferah tut kuzumKatiliyorum arkadasa bende ilk tedavimde bebegimi 10+4 de kaybettim malesef kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldim bu gebeligimde aklima getirmiyorum guzel seyler dusunuyorum mesela kiyefetlerini odasini arabasini v.s kafami bunlarla dolduruyorum onu nasil sevecegimi hayal ediyorum rabbim tum bebeklere saglikli uzun ömürler versin.Cuma ayrintili ultrasona girecegim 2 li testi dusunmuyordum ama onuda yapacaklar.tup bebek tedavisi ile gebe kaldim 2 transfer oldu.simdi kesenin yaninda ölü bir embriyo goruyorlar onu kesinlestirmek icin renkli ultrasona girecegim 13.hafta oluyoruz nerdeyse cinsiyetide ogreniriz belki.basina boyle bir sey gelen varmi kizlar..
Ben hic bir zaman doktora sabah saat 8ve 10 arasindan baska saatte gitmedim yaa.. Sabah erken uyaninca hastaneye gidecegime o kadar alistim ki 3 bucuk senedir tatile giderken bile erken uyaninca sevinemiyordum sanki hastaneye gidiyormusuz gibi oluyordu :)))Ay hadi inşallah canım. Sabah sana akşamda bana sewincez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?