2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah 9:30da benim görüş günü var bakalim gösterecek mi kendini Ikili testin sonucunu da aliriz sanirim .. Insallah guzel haberlerle gelirim
bize gostermedi inşallah senin bebis gosterir canım dua ediyorum inşallah temiz çıkar sonuçlarımız

Bertilda bnde senın gıbıyım.her hafta içi gunlerde kanama gorunce korkuyrm ve gıdıyrum.gecen hafta kalp atısına bakmaya gıttım bu hafta kan verdım o arada dr baktı çarsmba gunu özele gıtcektım ama vazgectm bebek iyi die şükür maşaallah.haftaya gitcem yada ikihafta sonra.

Sabah 9:30da benim görüş günü var bakalim gösterecek mi kendini Ikili testin sonucunu da aliriz sanirim .. Insallah guzel haberlerle gelirim
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, bebişin de nazlanmaz da gösterir inşallah.

bize gostermedi inşallah senin bebis gosterir canım dua ediyorum inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
Allah razi olsun canim.. Göstermesin annesi yeter ki saglikli olsun heyecan güzeldir Benide sanirim 3 hafta sonra cagirir artik 4 hafta derse anlasma yaparim :) Kirmaz doktorum beni ..

Kızlar pozitif olun. Kayıplar yaşanması gerekiyormuş demek ki. Ben hep sınav gözüyle baktım. Stres bebeği etkiler. Ne kadar ultrasona maruz kalırsa o kadar iyi bence. Kafanızı dağıtacak işlerle meşgul olun. Ben beceremiyorum ama arkadaşlarım örgüye başladı. Kitap okuyun, film izleyin, Kuran okuyun ya da dinleyin , namaz kılın, bulmaca çözün... Kafanızı meşgul edin. Bebekle ilgili kitap sipariş verdim ama gelmesi uzayacak herhalde. Birbirimize dua edelim. ,gönlünüzü ferah tutun. Rabbime emanet hepsi. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inş dünyaya hayırlısıyla. Benim randevum 11 de. Siz böyle konuşunca bana da geçmiyor zaman :-D

Ya aman diyim iyi takip et canım. Rabbim tekrar yaşatmasın canım benim. Doktordan randevu alamazsan başka doktor yokmu önerilen?

Amin inşAllah, özel muayenehaneler var hep perinatologlarda, sizin detaylı ultrasona gireceğiniz gibi düşün, bana her ay detaylı hayırlısı olsum artık ayarlayamazsak özel yerlerine gidicez mecbur, başka birşeye benzemiyor evlat Allah imtihan etmesin

Arkadaşlar haftaya salı şeker yüklemesi yapılacak.. İnternetten baktım 24.-28. Haftalarda yapılıyormuş.. benim için çok erken değil mi?? Size drunuz bişey söyledimi bununla ilgili??

Nedn yapılıyor canım bi açıklama yaptı mı drunuz? Benim açlık yüksek çıktığı halde, endokrin dru gerekirse yüklemeyi erkene çekeriz 18/20 arası demişti

allah var doktor çok uğraştı ama yok naptiysak nerden baktiysak gostermedi nasil sabredicem bilmiyorum

Beni çıkarıp tatlı yemeye göndermişti, merdiven indim çıktım hareketlensin görelim diye yok göstermicek çocuk göstermiyor

bende geleyim tekrar 1 2 haftaya sonra dedim doktorum kabul etmedi inşallah gidebilirsin beklemek cok zor oluyor anlıyorum seni 2 gundur göbeğim indi nasil panik olmuştum
Ya zaten bu doktora devam ederse 1 ay daha 2 haftada bir giderim ozamanda 15haftalık oluruz. 2-3 hafta sonrasına kadarda hareket eder heralde. Ozaman biraz rahatlar mıyız sence?

Katiliyorum arkadasa bende ilk tedavimde bebegimi 10+4 de kaybettim malesef kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldim bu gebeligimde aklima getirmiyorum guzel seyler dusunuyorum mesela kiyefetlerini odasini arabasini v.s kafami bunlarla dolduruyorum onu nasil sevecegimi hayal ediyorum rabbim tum bebeklere saglikli uzun ömürler versin.Cuma ayrintili ultrasona girecegim 2 li testi dusunmuyordum ama onuda yapacaklar.tup bebek tedavisi ile gebe kaldim 2 transfer oldu.simdi kesenin yaninda ölü bir embriyo goruyorlar onu kesinlestirmek icin renkli ultrasona girecegim 13.hafta oluyoruz nerdeyse cinsiyetide ogreniriz belki.basina boyle bir sey gelen varmi kizlar..

Benim oğlum 2,5 yaşında ben hemen söyledim senin doğum gününde yaza kardeşin gelecek dedim şimdi bana çok iyi bakıyor ne yerse kardeşimde yesin diyor ağzıma sokuyor bugün sehpanın üstüne çıkmış bağırarak şarkı söylüyor dans ediyor ben ne yapıyorsun deyince kardeşime yeni şarkı yaptım o beni görür anne dizlerini indir dedi babası evden çıkarken annen sana emanet dedi elektrik süpürgesini bana taşıttırmadı hiç korkma öğrenince oda kendini hazırlar

Hım anladım. Özelde de ciddi pahalı. Bahsettiğin 4 lü ultrason mu? Ablam 450tlye yaptırdı. Özele para dayanmıyor. İnşallah en kısa sürede randevu alırsın canım benim. Bidaha da başına gelmez umarım. Rabbim kucağımıza sağsalim almak nasip etsin

Ya valla kusura bakmayın kızlar. Kendi karamsarlığımla sizleride etkiledim. Normalde cidden çok pozitifim. Yarın olsunda güzel olacak inşallah

Oy maşAllah abiye ne güzel
Şimdilik kardeşin olsa şöyle olur böyle olur diyoruz, gece yatmadan dua ediyoruz Allahım annemin göbeğine kardeş gönder diye
Kuzenlerinde tüm serüveni gördüğü için hevesli şimdilik

Canım benimde 2 transfer olmuştu tek tuttu. Diğerini sormak hiç aklıma bile gelmedi. Sen dert etme canım hiçbişey olmaz zamanla gider oda. İçini ferah tut kuzum

Ay hadi inşallah canım. Sabah sana akşamda bana sewincez inşallah
Ben hic bir zaman doktora sabah saat 8ve 10 arasindan baska saatte gitmedim yaa.. Sabah erken uyaninca hastaneye gidecegime o kadar alistim ki 3 bucuk senedir tatile giderken bile erken uyaninca sevinemiyordum sanki hastaneye gidiyormusuz gibi oluyordu :)))
Ama simdi sabah 5de bile gitsem öglen gidiyormusum gibi geliyor
Hadi bakalim guzel haberler alip vermek nasip olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…