Ay maşallah kuzuna ya tam yemelik olmuş ne güzelBenim oğlum 2,5 yaşında ben hemen söyledim senin doğum gününde yaza kardeşin gelecek dedim şimdi bana çok iyi bakıyor ne yerse kardeşimde yesin diyor ağzıma sokuyor bugün sehpanın üstüne çıkmış bağırarak şarkı söylüyor dans ediyor ben ne yapıyorsun deyince kardeşime yeni şarkı yaptım o beni görür anne dizlerini indir dedi babası evden çıkarken annen sana emanet dedi elektrik süpürgesini bana taşıttırmadı hiç korkma öğrenince oda kendini hazırlar
Bütün teorilerimi çürüttünüz ya .. :)) Neyse artik ya arif ya arife gelecek bayrama denk geliyor benimki :)))
Ya benim doktor tüp bebek doktoru olduğundan öğleden önceleri yumurta takiplerini yapıyolar ondan 3ten sonrasına randevu veriyorlar. Nasip olsun inşallah canım benimBen hic bir zaman doktora sabah saat 8ve 10 arasindan baska saatte gitmedim yaa.. Sabah erken uyaninca hastaneye gidecegime o kadar alistim ki 3 bucuk senedir tatile giderken bile erken uyaninca sevinemiyordum sanki hastaneye gidiyormusuz gibi oluyordu :)))
Ama simdi sabah 5de bile gitsem öglen gidiyormusum gibi geliyor
Hadi bakalim guzel haberler alip vermek nasip olsun ..
Temmuzun ilk yarisi haziran sonuna dogurmus olur ya .. Ikinci yarisi ancak temmuza denk gelir .. Walla erken gelip supriz yapmasinlar gerek yok vakitlice gelsinler :))Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşAllah
Abimiz 35de geldi süpriz yaptı, kardeşi ne olur bilemem, herkese temmuz deniyor ama haziran olur büyük ihtimalle diyorum, mayıs olmasın da
Kimisi de 40haftayı dolduruyor, bakalım 5/6ay sonra neler yaşıcaz
Anladim canim bizde kolay olsun esim ise gitmeden gidelim diye hep erken gidiyoruz randevu yok bizde erken giden sirayi kapiyor :) Randevu alinca o saatte gitmek gerekiyor oda bize uymuyor ..Ya benim doktor tüp bebek doktoru olduğundan öğleden önceleri yumurta takiplerini yapıyolar ondan 3ten sonrasına randevu veriyorlar. Nasip olsun inşallah canım benim
Anam önce gelen sırayı kapar he :) tedavi aşamasında bizimde öyleydi. 8-10 arası erken geleni önce alıyolardı. Eşimde kontrollere uydurmaya çalışıyor kendini. Bende o yüzden en son saate aldım zatenAnladim canim bizde kolay olsun esim ise gitmeden gidelim diye hep erken gidiyoruz randevu yok bizde erken giden sirayi kapiyor :) Randevu alinca o saatte gitmek gerekiyor oda bize uymuyor ..
Aslinda aklima geldi de ilk sayfa gorundugu gibi kolay degil ya cok karmasik yaziliyor .. Pc den yapmam lazim onu evdeki net bozuldu gelene kadar da zaten herkes ögrenmis olur :)Al_pi acaba 1. Sayfada tahmin olan cinsiyetlerin basina yada sonuna ? Mi eklesek? Tahmin oldugu belli olsun diye.
"erkek?" "?kız" gibi.
Ama yarina randevu aldim saat guzel olunca kaptim 9:30'u :))Anam önce gelen sırayı kapar he :) tedavi aşamasında bizimde öyleydi. 8-10 arası erken geleni önce alıyolardı. Eşimde kontrollere uydurmaya çalışıyor kendini. Bende o yüzden en son saate aldım zaten
Ohhh ne güzel. Hadi bakalım azcık kaldı. Erken yatsakta sabah mı olsa hemen :)Ama yarina randevu aldim saat guzel olunca kaptim 9:30'u :))
Ben yattim bile vakit gecsin hemen diye:) Birazdan uykuya dalarim insOhhh ne güzel. Hadi bakalım azcık kaldı. Erken yatsakta sabah mı olsa hemen :)
Bu dedigine inaniyormusunOhhh ne güzel. Hadi bakalım azcık kaldı. Erken yatsakta sabah mı olsa hemen :)
İnanacağım inanacağım inanacağım 40kere söyleyince oluyomuş sende dene :)Bu dedigine inaniyormusunBenim uyku gelmez bugun
Icim ferah canim rabbime emanet ne gelirse rabbimden guzel gelir hayirlisi ile gelir..Canım benimde 2 transfer olmuştu tek tuttu. Diğerini sormak hiç aklıma bile gelmedi. Sen dert etme canım hiçbişey olmaz zamanla gider oda. İçini ferah tut kuzum
Ben ilk sayfaya tahminleri yazdim canim herkes ögrenmedi sanirim buda herkesin kafasini karistirdi :) Ben ona bi yol bulayim hemen ..Kızlar hep cinsiyet belli olmuş ben memlekete geldim pek giremedim tabi .
Imkanin varsa ne duruyorsun tabikide profla devam et .. Ama yok ben 9 ay gidemem dersen bi ona git sonra kendi doktorunla devam et .. Benimkide proftu hersey yolunda gidince hic infertilite doktoruma gitmedim o baska sehirde cunku burdaki eski doktoruma gidiyorum ..Bu arada hasimato insülin direnci ve pko teshisini koyan doktorum bu Prof du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?