2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah kuzuna ya tam yemelik olmuş ne güzel

Bütün teorilerimi çürüttünüz ya .. :)) Neyse artik ya arif ya arife gelecek bayrama denk geliyor benimki :)))

Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşAllah

Abimiz 35de geldi süpriz yaptı, kardeşi ne olur bilemem, herkese temmuz deniyor ama haziran olur büyük ihtimalle diyorum, mayıs olmasın da
Kimisi de 40haftayı dolduruyor, bakalım 5/6ay sonra neler yaşıcaz

Ya benim doktor tüp bebek doktoru olduğundan öğleden önceleri yumurta takiplerini yapıyolar ondan 3ten sonrasına randevu veriyorlar. Nasip olsun inşallah canım benim

Al_pi acaba 1. Sayfada tahmin olan cinsiyetlerin basina yada sonuna ? Mi eklesek? Tahmin oldugu belli olsun diye.
"erkek?" "?kız" gibi.

Temmuzun ilk yarisi haziran sonuna dogurmus olur ya .. Ikinci yarisi ancak temmuza denk gelir .. Walla erken gelip supriz yapmasinlar gerek yok vakitlice gelsinler :))

Ya benim doktor tüp bebek doktoru olduğundan öğleden önceleri yumurta takiplerini yapıyolar ondan 3ten sonrasına randevu veriyorlar. Nasip olsun inşallah canım benim
Anladim canim bizde kolay olsun esim ise gitmeden gidelim diye hep erken gidiyoruz randevu yok bizde erken giden sirayi kapiyor :) Randevu alinca o saatte gitmek gerekiyor oda bize uymuyor ..

Anladim canim bizde kolay olsun esim ise gitmeden gidelim diye hep erken gidiyoruz randevu yok bizde erken giden sirayi kapiyor :) Randevu alinca o saatte gitmek gerekiyor oda bize uymuyor ..
Anam önce gelen sırayı kapar he :) tedavi aşamasında bizimde öyleydi. 8-10 arası erken geleni önce alıyolardı. Eşimde kontrollere uydurmaya çalışıyor kendini. Bende o yüzden en son saate aldım zaten

Al_pi acaba 1. Sayfada tahmin olan cinsiyetlerin basina yada sonuna ? Mi eklesek? Tahmin oldugu belli olsun diye.
"erkek?" "?kız" gibi.
Aslinda aklima geldi de ilk sayfa gorundugu gibi kolay degil ya cok karmasik yaziliyor .. Pc den yapmam lazim onu evdeki net bozuldu gelene kadar da zaten herkes ögrenmis olur :)

Anam önce gelen sırayı kapar he :) tedavi aşamasında bizimde öyleydi. 8-10 arası erken geleni önce alıyolardı. Eşimde kontrollere uydurmaya çalışıyor kendini. Bende o yüzden en son saate aldım zaten
Ama yarina randevu aldim saat guzel olunca kaptim 9:30'u :))

Kızlar size bi sorum olacak ben özelde doktora gidiyorum önceden beridir doktorum aynı kişi kendisinden çok memnunum ama ondan önce pkodan dolayı araştırmada bi Prof a gitmiştim bana hamile kalınca da gel mutlaka demişti riskli gebelik takibi yapiyor kendisi randevu alamadığım için gidememiştim başlarda bu akşam randevulara bakarken bi anda bu tane sırası açıldı randevu aldım ben de hemen yarın için onun takibinde de olmak istiyorum hem masraflı testlerden dolayı hem hasimato, insülin ve pko olduğu için daha iyi takip yapılacağını düşünüyorum zaten endokrin takibim de o hastanede sorum şu ki özeli bırakıp onunla mi devam etsem kafam karıştı

Bu arada hasimato insülin direnci ve pko teshisini koyan doktorum bu Prof du

Canım benimde 2 transfer olmuştu tek tuttu. Diğerini sormak hiç aklıma bile gelmedi. Sen dert etme canım hiçbişey olmaz zamanla gider oda. İçini ferah tut kuzum
Icim ferah canim rabbime emanet ne gelirse rabbimden guzel gelir hayirlisi ile gelir..

Bu arada hasimato insülin direnci ve pko teshisini koyan doktorum bu Prof du
Imkanin varsa ne duruyorsun tabikide profla devam et .. Ama yok ben 9 ay gidemem dersen bi ona git sonra kendi doktorunla devam et .. Benimkide proftu hersey yolunda gidince hic infertilite doktoruma gitmedim o baska sehirde cunku burdaki eski doktoruma gidiyorum ..
Ama allah korusun bisi ciksa direk profa donerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…