2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baştan beri sıra almaya çalıştım çok zor randevu alması resmen tesadüfen girip bi tane randevu buldum biri iptal etti sanırım bana hamile kalırsan mutlaka gel demişti infertilite bölümüne de onun ekibi bakıyor ama riskli gebelik takibinde kendisi çok mutlu oldum sıra alabilince içime doğdu resmen artık vazgeçmiştim girdim randevu karşıma düştü bi tane saat boş

Ya zaten bu doktora devam ederse 1 ay daha 2 haftada bir giderim ozamanda 15haftalık oluruz. 2-3 hafta sonrasına kadarda hareket eder heralde. Ozaman biraz rahatlar mıyız sence?
bende onu bekliyorum bi hissetsek belki rahatlarız. çünkü baştan beri cok belirtim olmadi benim biran önce o günleri bekliyorum

Hayırlı aksamlar hanımlar negüzel haberler geliyor belli olan cinsiyetler ultrasondaki hareketleri cinsiyet tahminleri sürekli yazmasamda devamlı okuyorum yazışmaları bizimde görüş günümüz 21 inde saatleri sayıyorum cok korkuyorum o günden geçen sene ogün kaybettiğimi öğrenmiştim bir senede ne cok sey değişmiş aslında buna şükür Allah yine nasip etti bu duyguyu yaşamaya inşallah kucağımıza almayıda nasip eder kanamam olana kadar cok pozitiftim kanamadan sonra sürekli gelen lekelenmelerle stres oluyorum Allah nasip ettiyse bu kez olur elbet diyorum herşeyin hayorlısı diyorum hep inşallah öyle olur böyle yazıp keyfinizi kacırdıysam özür dilerim geçen sene bu zamanlar yasadıklarımdan dolayı biraz kötüyüm ve doluyum cinsiyet olarak bende kız hissediyorum yada öyle mi olmasını istiyorum bilemedim geçen hamileliğimde lekelenmişti yüzüm simdi tam geçerken yine lekelerim cıktı ah ah hepimizin hakkında hayırlısı önce sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarda kucaklarımız dolsun

Ya prof muhakkak daha iyidir ama ihtiyacın olduğunda herzaman o adamlara ulaşamıyorsun her ay gitmesende ikisinide bırakma bence özeldeki doktorun elinin altında dursun derim

Ya prof muhakkak daha iyidir ama ihtiyacın olduğunda herzaman o adamlara ulaşamıyorsun her ay gitmesende ikisinide bırakma bence özeldeki doktorun elinin altında dursun derim
Ozeldeki doktorumun enerjisini çok seviyorum gerçekten iyisi mi yarın ki havaya bi bakayım içime sinerse devam ederim

Nedn yapılıyor canım bi açıklama yaptı mı drunuz? Benim açlık yüksek çıktığı halde, endokrin dru gerekirse yüklemeyi erkene çekeriz 18/20 arası demişti
Canım ben şeker yüklemesinin kaçıncı haftada yapıldığını bilmiyordum.. onun için sormadın.internetten öğrendim 24-28 haftalarda olur diye .ama yarın sorcam neden erken yapılcağını?? Benim annem ve rahmetli babam şeker hastası .. acaba bu da bi etken mi??

Merhaba Doktor kontrolüm vardı 11+3 haftalık olduk. Cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum.
Yaaa ne tatlı sanki kahkaha atıyo maşllah kuzuya. Çok anlamıyorm cinsiyetten ama kızı andırdı bana canım

Maasallah Gülüyor sanki kuzum :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayı nasip etsinde. İnsan merak ediyor
Aminnnnnn... Walla cok erkege benziyor ögrenince bakalim tutacak mi tahmin.. ve dedigin gibi guluyor sanki Masallahhhh ..

Tammdr sevındım bugun kan vermeye gıttım hersey guzel.fakat İdrarda sıkıntı cıktı su iç dedi dr.9+2 gözukuo ama bnım hesaba gorede 9+6 bugun.bilmiyorum nasil olcak.
Idararda az su içildiği zaman enfeksyon yapıyo ondan olabılır cnm kalp atişini sormadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…