Evet cnm sekız haftalıktı gıttıgjmde ama dr onu adete gore yazdı aslında bu ay 27 de yenı sekız oluyoBurda sekiz haftalık dımı
Prof a git zaten onunla gorustukten sonra kafanda sekillenir ne yapacaginBu arada hasimato insülin direnci ve pko teshisini koyan doktorum bu Prof du
Merhaba Doktor kontrolüm vardı 11+3 haftalık olduk. Cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum.
Ben 10.hafta da gordum ilk hareketlerini sende haftaya gitsen gorursun .. Zaten takvimini oku bak sorunun cvbi varGünaydın kızlar, siz bebislerinizin hareketlerini kaçıncı haftada öğrendiniz??
Dun iki kere girdim ultrasona ikisindede yatiyordu aynı olduğu yerde neyseki kalp atışını duyduk şükür ama hareket gostermiyor hic doktor bana
Ben 10.hafta da gordum ilk hareketlerini sende haftaya gitsen gorursun .. Zaten takvimini oku bak sorunun cvbi var
Hadi bakalım güzel haberlerle gel ben öğrenemedim ya merak ediyorum cinsiyetleri :)Ben 10.hafta da gordum ilk hareketlerini sende haftaya gitsen gorursun .. Zaten takvimini oku bak sorunun cvbi var
Merhaba Doktor kontrolüm vardı 11+3 haftalık olduk. Cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum.
Ben yaa hemde çıkan sivilcelerim kocaman yanardağ gibi ki dediğin gibi cildim çok temizdir normalde, bende folik asit etkisi mi acaba diye düşündüm
Yaa tamda sırası. Heyecan doruktadır şimdi :) ben saat saymaya başladım :)))
Evet canım. 11deGünaydın canım. Seninde kontrolün vardı dimi bugün?
Benim öğleden öncesine alma şansım hiç yoktu. Eşime de uysun diye en son randevuyu aldım bende. İnşallah ikili testini de yaptırabilirsin. Evi toparlıcam tv izlicem duş alıcam geçer gider heralde :) güzel haberler ver bizeSırayı 1 ay önceden alınca istediğin saate veriyorlar. Kontrolden sonra devlet hastanesine geçeceğim. Ordan 13.30 a randevu aldım. Umarım ikili test yapılıyordur. Hayırlıısı bakalım :) Tv izle uğraşn bul geçiverir hemen. Ben uyumayı tercih ederim genelde :)
inşallah inşallah inşallahBenim öğleden öncesine alma şansım hiç yoktu. Eşime de uysun diye en son randevuyu aldım bende. İnşallah ikili testini de yaptırabilirsin. Evi toparlıcam tv izlicem duş alıcam geçer gider heralde :) güzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?