2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Doktor kontrolüm vardı 11+3 haftalık olduk. Cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum.

İnanmıyorum ne kadar çabuk büyüyor bu şeker şeyler yaa resmen eli ayağı burnu belli maşallahhh ona, kafası solda olduğu için bende erkek diyorum

Günaydın kızlar, siz bebislerinizin hareketlerini kaçıncı haftada görebildiniz??
Dun iki kere girdim ultrasona ikisindede yatiyordu aynı olduğu yerde neyseki kalp atışını duyduk şükür ama hareket gostermiyor hic doktor bana

Ben 10.hafta da gordum ilk hareketlerini sende haftaya gitsen gorursun .. Zaten takvimini oku bak sorunun cvbi var

Ben 10.hafta da gordum ilk hareketlerini sende haftaya gitsen gorursun .. Zaten takvimini oku bak sorunun cvbi var

Insallah canim, aynen takvimi okuduktan sonra sorayim dedim zaten sanki sizler erken gormustunuz gibi hatirliyodum ama normal o zaman

Günaydın annişlerrrr zorlu bir geceden sonra sabah oldu şükür. 7 saat sonra minnağımı görcem inşallah. Al_pi sen girdin mi dokrorun yanına minnoşun nasıl?

Sırayı 1 ay önceden alınca istediğin saate veriyorlar. Kontrolden sonra devlet hastanesine geçeceğim. Ordan 13.30 a randevu aldım. Umarım ikili test yapılıyordur. Hayırlıısı bakalım :) Tv izle uğraşn bul geçiverir hemen. Ben uyumayı tercih ederim genelde :)

Benim öğleden öncesine alma şansım hiç yoktu. Eşime de uysun diye en son randevuyu aldım bende. İnşallah ikili testini de yaptırabilirsin. Evi toparlıcam tv izlicem duş alıcam geçer gider heralde :) güzel haberler ver bize

inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…