biz doktorla daha konuşmadık şeker yüklemesini. daha sonra yapılıyor diye biliyorum. 11-14. haftalarda yapılan sadece ikili test. onu da ben cumartesi yaptırdım. nden doktorun şimdi yapmak istemiş anlayamadım açıkcasıArkadaşlar haftaya salı şeker yüklemesi yapılacak.. İnternetten baktım 24.-28. Haftalarda yapılıyormuş.. benim için çok erken değil mi?? Size drunuz bişey söyledimi bununla ilgili??
Ay evet hala ses yok bende meraktan ölcem :)Al_pi, SMHN naptınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ultrasona göre bnimki dün 9+2 di bnim adete göre 9+6 şimdi hangisine göre alcmEvet cnm sekız haftalıktı gıttıgjmde ama dr onu adete gore yazdı aslında bu ay 27 de yenı sekız oluyo
Olsun haber verdinya. Şimdi onlar görmüştür heyecandan yazamıyolardır. Bende 16.30da gircem heyecanla bekliyomevet haber verin doktora gidenler. sizde benim gibi gecenin 12sinde haber vermeyin
Benim kalp atısı vardı 2 kere kontrolde dinledik 2li test icin cagırdı doktorum güle oynaya gittim oglumada 1gun once soyledim cok sevindi onuda gòtürdüm kardesini gòrsün diye ama malesef doktor kanaman falan oldumu dedi o anda anladım yo dedim kalbi durmus 2gün olmus dedi insallah bidaha yasamayız cok zor
Evet arkadaşım 9+0da gittiğimde kalbi durmuştu
Benim ilkinde hiç kalp atışı duyamamıştık. Sonra oğlum oldu.ondan sonra 6.haftada kalp atışlarını duyduğum halde biri 8 biri 10.haftada kalbi durdu.Hic bi belirti vermedi, kanamam filan olmadı. Bebişimi gorcem diye hevesle gidiyodum, dr.kalbi durmuş diyince dünya başıma yıkıldı.
Yok cnm okadar uzman degilim. Profilden nub genital bölgelerindeki çıkıntı dan anlasiliyor. :)Hadiya. Benim 9 haftalık görüntüsü var ama amuda kalkmış halde göndersem anlar mısın :)
Çok şükür masallah, profil resmi var mı alpiDoktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Var canim da cok kotu resim net degilÇok şükür masallah, profil resmi var mı alpi
Olsun cnm dediğin gibi söylesede inanmayacaktin zaten. Bana yüzde 80 kiz gibi dedi ama inanamıyorum. Nekadar inanmak istesemde :)Var canim da cok kotu resim net degilBugun doktor amcamiz yogundu bizi sallamadi ..
Son adetine göre hesapla canım. Bebek bi ileri bi geri olacak zamanla onu düşünmeKızlar sizdde sorim bebeğin haftalık durumunu ultrasona göre mi adete göre mi alcaz.bugun 10.haftaya gırdım.dun ultrason 9+2 gösterdi boyu 24mm.yorumun altındaki imzayı okudum bugun 10.hafta boyu 23 mm yazıo yani dogru.şimdi söyleyin bakem ben nasıl hesaplım.
Oyyy maşallah kuzum. Doktora çok kızdım ama gıcık doktor. Bida ne zaman gideceksin?Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Bugün doktordan çıkınca atsam fotosunu :)Yok cnm okadar uzman degilim. Profilden nub genital bölgelerindeki çıkıntı dan anlasiliyor. :)
Çok şükür görüş gerçekleşmiş :)Var canim da cok kotu resim net degilBugun doktor amcamiz yogundu bizi sallamadi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?