2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar haftaya salı şeker yüklemesi yapılacak.. İnternetten baktım 24.-28. Haftalarda yapılıyormuş.. benim için çok erken değil mi?? Size drunuz bişey söyledimi bununla ilgili??
biz doktorla daha konuşmadık şeker yüklemesini. daha sonra yapılıyor diye biliyorum. 11-14. haftalarda yapılan sadece ikili test. onu da ben cumartesi yaptırdım. nden doktorun şimdi yapmak istemiş anlayamadım açıkcası

Kızlar sizdde sorim bebeğin haftalık durumunu ultrasona göre mi adete göre mi alcaz.bugun 10.haftaya gırdım.dun ultrason 9+2 gösterdi boyu 24mm.yorumun altındaki imzayı okudum bugun 10.hafta boyu 23 mm yazıo yani dogru.şimdi söyleyin bakem ben nasıl hesaplım.

Kızlar günaydın ben sünizit olmuşum vücudum cok agrıyor işe gitmedim hazır evde kalmısken saglık ocagına kyıt actırmaya ve rapor almaya gidim dedim.sünizit icin ilaç yazamıyacagını söledi dr, kadın dr na gitceksen ona danıs dedi.neyse kyıt actırdım saglık ocagında siz de ihmal etmeyn kızlar tetanoz asısı icin gitcekmisim mesela bi de ıkı ay sora kntrole cgırdılar.kilo mu tansıyonumu ölctüler değerlerime baktılar sagolsunlar.14:10da kadın dr ma gitcem hem sonuc gostercem hem de yerımden klkamakta zorlandıgım bu hastalıgıma cozumu ne olabilir onu danıscam bi de bebisi belki görürüm

Evet arkadaşım 9+0da gittiğimde kalbi durmuştu

Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri ne size ne de başka annelere. Çok üzüldüm. İnşallah bu sefer bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Çok şükür masallah, profil resmi var mı alpi

Merhabalar :) uzun zamandır giremiyorum internet problemi yüzünden. Cumartesi randevum vardı dr çok ilgili sağolsun tam 15dk izledik :) ikili test istemediğim için haftaya pazartesi tekrar çağırdı. Burun kemiğini kontrol edecek. Down sendromlularda burunda bi kemik olmazmış ona bakacak. Cinsiyetimiz çok yüksek ihtimalle kız :) pazartesi netleşecek inşaallah Al_pi :)
Kemik gelişimi tam haftamla uyumlu ama boy yönünden 1 hafta öne attı kuzu

Son adetine göre hesapla canım. Bebek bi ileri bi geri olacak zamanla onu düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…